Martinez
Ne znam jel ikome vise drago nego meni kad vidim Martineza u startnoj postavi. uff
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Mora rotirati..., samo mi reci sta fali ovom Bernatu, ovom unazad mjesec dana, momak igra dobro.robben je napisao/la:Hebali mu rafinja I bernat mater I on I njegove formacije jel moguce da covjek ovako moze srat vise
muamerc je napisao/la:Mora rotirati..., samo mi reci sta fali ovom Bernatu, ovom unazad mjesec dana, momak igra dobro.robben je napisao/la:Hebali mu rafinja I bernat mater I on I njegove formacije jel moguce da covjek ovako moze srat vise
Balance je napisao/la:Tesko je vjerovati da je Vidalu ovo tek 2 zuti karton u Bundesligi ove sezone
I ja mislio neka greska dok nisam provjerio i zbilja je. Uz to ima jos jednog u DFB kupu i dva u Ligi prvaka.R32 je napisao/la:Balance je napisao/la:Tesko je vjerovati da je Vidalu ovo tek 2 zuti karton u Bundesligi ove sezone
A daj, nemoguce
muamerc je napisao/la:Sta je ovo, niko se ni ne raduje od nasih igraca i osoblja...Po ponasanju Pepuna moze se vidjeti da slabo sta funkcionise. Samo da je Javi dobro.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.