FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svaka cast momcima... Zrinja ko po obicaju opet se provuce... Nadam se da cemo nekako uspjeti ostvariti +4 prije zadnje tekme... Lakicevic danas po meni odlican, efendic isto tako.. Ugl rutinska pobjeda, al hajd znaj kako bi se razvijalo da su ljudi poveli u 1. min., stoga ja prezadovoljan ! Idemo u Sa !!
Da ja tebi kazem iskreno mene je uvijek interesovala sloboda vise od ijednog navijaca od ijedne tribine.SaltCityAttack je napisao/la:Da ti iskreno kazem mene je uvjek vise interesovala ta tribina nego rezultatini te titule ..tako da dzaba meni rezultat kad mi fali ono dmsto ocekujes da bude kao nekad barem sad kad imas i rezultate...ne mogu se ja sa tim promirit **** titule nas nikad nisu totule kupupovale i dovlacile na stadion navikli smo ..pored rezultata zelim vidjeti o sretne navijace na stadionu ..a ne neki s3 boje kise, neki sunca, neki samo atraktivne protivnike traze, i slag na tortu slikanje u areni kako se prati utakmica ..izvini prijatelju ja to drugacije gledamSariel je napisao/la:Nema potrebe za zatezanjem.
Borimo se za titulu ljudi uzivajte. neko na tv.u neko uzivo bice bolje
Moje.vidjenje je takodje.drugacije sto ne znaci da nam cilj nije isti. Zato i kazem ovim mladjim da spuste loptu i ne napadaju...cilj nam je isti. Uz ekipu do kraja

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Boli te ba briga kralju meni jest **** te titula nismo je nikad uzeli ne moramo je ni uzet ... ali se serem.na nas mentalitet i tako ce da bude..i imam oravo da kazem sta mislim sta vas briga ?NYKnicks Fan je napisao/la:E jbg... znaci bolje 50 000 ljudi a borba za opstanak, nego 5 hiljada i titulaSaltCityAttack je napisao/la:Da ti iskreno kazem mene je uvjek vise interesovala ta tribina nego rezultatini te titule ..tako da dzaba meni rezultat kad mi fali ono dmsto ocekujes da bude kao nekad barem sad kad imas i rezultate...ne mogu se ja sa tim promirit **** titule nas nikad nisu totule kupupovale i dovlacile na stadion navikli smo ..pored rezultata zelim vidjeti o sretne navijace na stadionu ..a ne neki s3 boje kise, neki sunca, neki samo atraktivne protivnike traze, i slag na tortu slikanje u areni kako se prati utakmica ..izvini prijatelju ja to drugacije gledamSariel je napisao/la:Nema potrebe za zatezanjem.
Borimo se za titulu ljudi uzivajte. neko na tv.u neko uzivo bice bolje
A i jesi navalio na tu Arenu, boze sacuvaj
Rezultati su vazni ali ne i da se mi ponasamo tako i to je to
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 apr 2016, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Boli i mene briga, haj zdravo...
Imam i ja pravo onda da kazem misljenje

Imam i ja pravo onda da kazem misljenje

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Imas i rekao si zdravo kraj price
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja ba, jesi vidio... dabogda svaku do kraja bilo po 2 hiljade a da osvojimo titulu...
-
- Kontakt:
Mi da samo sada u zoni ispadanja, bilo bi 100% vise svijeta na utakmicama, nego sada kada smo na diobi 1 mjesta! Siguran sam u to!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Haj dobro je ba ljudi nije ni losa posjeta svugdje na svijetu ne bude ni u Barcelone stadion uvjek pun ko kad igra sa Realom ja idem nekad na utakmice PsG pa kad su slabi protivnicii bude stadion pola prazan a jedna ideja kako se ovdje radi kad je slabiji protivnik manja cijena karte kad su jaci onda veca i tako privlace narod bice to sve dobro do kraja Zrinjski lose ljidi igra ubit ce njih Zeljo nemoj te se djaba prepirati po temi
Nemoj zanemariti činjenicu da protiv selje i sarajeva stadion napune navijači iz okolnih mjesta koji navijaju upravo za selju i sarajevo.Bude malo i čaršijskih šanera kojih zaboli neka stvar za Slobodu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Ja se sa tobom slazem upotpunostigdje su sad protiv Mladosti ti svi silni navijaci, protiv Zelje, Sarajeva itd su svi veliki navijaci, a sada nikog nema, to sam ja i pisao prije Zelje, pa me svi popljuvali
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Ljudi kako vama prodje ovo kolo na ono Fantasy Premijer Liga? Meni skroz lose
pola igraca koje sam odabrao su suspendovani 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Proslava uz antibiotike, yebo ja ovoj klimi sve
Prozivali smo Efendica, proradio.
Prozivamo Haurdica, evo ga danas ko da se preporodio. Nadam se da je uhvacen trenutak proslave njega i onog vatrogasca.
KO JE SLJEDECI ?
I da, koji kur** je vise s onim ubacivanjima baklji ????

Prozivali smo Efendica, proradio.
Prozivamo Haurdica, evo ga danas ko da se preporodio. Nadam se da je uhvacen trenutak proslave njega i onog vatrogasca.
KO JE SLJEDECI ?
I da, koji kur** je vise s onim ubacivanjima baklji ????
Izjave nakon utakmice Musemić: Jedna od lošijih partija Slobode na Tušnju Piše: E. Škorić Danas, 19:21
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... nju/190378
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... nju/190378
Ja volim FK Tuzla City
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I da dodje 15 hiljada da isprati ih sa peharom ? I da se kurcimo po fb sa slikama i to..jedino peharom i titulom a sminkere, zalizane , i slicne uslikane ko **** kralju ...neka bude koliko hice igramo fudbal za rezuktat i titulu, ali mi nikako nece biti jasan mentalitet nasih ljudi u gradu ..nekad to ije bilo tako..sjetim se u Lukavcu 3 0 izgubili snijeg do do koljena nas bruka dole nekad nakon rata ..ne znam kako se tekma odigrala pod onim uslovima, a citava tribina skinula fajerke, majicice i goli do oasa se navijalo i kad gubis 3 0 ..sjecam se tad u sportu gdje je bila stranica za navijace slika nasa naslov Fukarama snijeg i rezultat ne moze pokvariti ugodjaj i ljubav prema klubu ..danas se ljudi boje kise, sunca i imaju sve uslove ..tad se po snijegu u starkama hodalo ko nije imao, danas se moze dobro soremit za sve uslove...mozes mi objasnjavat koliko god hoces i ko god hoce ali ja ne mogu raUmet to..hajde nije mene nesto razocarala posjeta koliko slikanje u areni i slicno gdje se prati utakmicaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mi da samo sada u zoni ispadanja, bilo bi 100% vise svijeta na utakmicama, nego sada kada smo na diobi 1 mjesta! Siguran sam u to!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ma razumijemo se ti i ja! I meni nije jasan taj nas mentalitet... Pa ljudi moji, nakon toliko godina nerviranja, tuge, ljubavi prema Slobodi, nakon toliko godina cekanja, nama se ukazal prilika ne za jednu titulu, nego za dvije titule, i to nama nije dovoljnoSaltCityAttack je napisao/la:I da dodje 15 hiljada da isprati ih sa peharom ? I da se kurcimo po fb sa slikama i to..jedino peharom i titulom a sminkere, zalizane , i slicne uslikane ko **** kralju ...neka bude koliko hice igramo fudbal za rezuktat i titulu, ali mi nikako nece biti jasan mentalitet nasih ljudi u gradu ..nekad to ije bilo tako..sjetim se u Lukavcu 3 0 izgubili snijeg do do koljena nas bruka dole nekad nakon rata ..ne znam kako se tekma odigrala pod onim uslovima, a citava tribina skinula fajerke, majicice i goli do oasa se navijalo i kad gubis 3 0 ..sjecam se tad u sportu gdje je bila stranica za navijace slika nasa naslov Fukarama snijeg i rezultat ne moze pokvariti ugodjaj i ljubav prema klubu ..danas se ljudi boje kise, sunca i imaju sve uslove ..tad se po snijegu u starkama hodalo ko nije imao, danas se moze dobro soremit za sve uslove...mozes mi objasnjavat koliko god hoces i ko god hoce ali ja ne mogu raUmet to..hajde nije mene nesto razocarala posjeta koliko slikanje u areni i slicno gdje se prati utakmicaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mi da samo sada u zoni ispadanja, bilo bi 100% vise svijeta na utakmicama, nego sada kada smo na diobi 1 mjesta! Siguran sam u to!

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma tako ti je Salt sada u svemu ovdje, sve je vecinom folirancija i lazno. I to se moglo vidjeti kada je Azmir najavio odlazak, taj dan nas je se trebalo skupiti daleko vise u 5 do 12.
Sad cujem info da ste svi vi iz Čikaga pozdravljeni u radijskom prenosu na SlonuSaltCityAttack je napisao/la:I da dodje 15 hiljada da isprati ih sa peharom ? I da se kurcimo po fb sa slikama i to..jedino peharom i titulom a sminkere, zalizane , i slicne uslikane ko **** kralju ...neka bude koliko hice igramo fudbal za rezuktat i titulu, ali mi nikako nece biti jasan mentalitet nasih ljudi u gradu ..nekad to ije bilo tako..sjetim se u Lukavcu 3 0 izgubili snijeg do do koljena nas bruka dole nekad nakon rata ..ne znam kako se tekma odigrala pod onim uslovima, a citava tribina skinula fajerke, majicice i goli do oasa se navijalo i kad gubis 3 0 ..sjecam se tad u sportu gdje je bila stranica za navijace slika nasa naslov Fukarama snijeg i rezultat ne moze pokvariti ugodjaj i ljubav prema klubu ..danas se ljudi boje kise, sunca i imaju sve uslove ..tad se po snijegu u starkama hodalo ko nije imao, danas se moze dobro soremit za sve uslove...mozes mi objasnjavat koliko god hoces i ko god hoce ali ja ne mogu raUmet to..hajde nije mene nesto razocarala posjeta koliko slikanje u areni i slicno gdje se prati utakmicaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mi da samo sada u zoni ispadanja, bilo bi 100% vise svijeta na utakmicama, nego sada kada smo na diobi 1 mjesta! Siguran sam u to!

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Manite te price o posjeti, nalozio vas ono govedo iz mostara. Bilo je fino na Tusnju danas, pobijedili i idemo dalje. Pa pun kapacitet ovog kusavog Tusnja je 10% grada, sta koji ku... rac ocekujete. Dosta ljudi ne prati fudbal, bude par hiljada na kosarci. Manite te price i navijajte kako mozete. Mir i dobro.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
I mene je razočarala posjeta iskreno, jedna od najmanje posjećenih utakmica ove sezone. Jest padala kiša ali nije eto na sjeveru padala pa jedan onaj cijeli sektor pored Fukara je bio prazan. Još je i tajming utakmice bio super ko radi i subotom a ima volju doći mogao je.
Mislim ono svi hoćemo stadion,tribinu,europu,neke poznate igrače.... ali kome? Jel se isplati ulagati tolike pare ne bitno čije su Azmir,Grad,sponzori za par hiljada ljudi. Pa nas ne smije nikada biti ispod 5000 na stadionu da ne znam protiv koga i u kom terminu igrama!!!
Inače ovo je najgore organizovana utakmica, ljudi ulaze na stadion s flašama od dva litra piva i sa staklenim bocama po 0.33 i to masa ljudi kao da redara i nema na kapiji a mene pretresli ono baš
Druga stvar je ta da je tribina prljava, malo je reći prljava... katastrofa, užas. Jedno dva cm je sloj ljuske od košpa a stolice treba sonom kiselinom očistiti
Još je par likova pored mene bilo pijano ko guzica (oni su i bili s staklenim flašama) to nit gleda utakmicu samo psuje i galami, urla nešto nerazgovjetno a usmrdili se na alkohol, to bazdi 10m od njih. Ne bi to meni ušlo na stadion nema šanse!
Fukare odmah na početku baklja pa na teren, dvije tri koliko je bilo pa kasnije još jedna, onda poslije skandiranje Azmir Husić. Ono napravi štetu pa se malo uvuci.
Što se tiče same utakmice, meni je bilo ok. Nije bila strepnja za gledat, dali smo gol odmah mada smo mogli i primiti u prvom minutu. Haurdić je dao gol i valjda pročepi ali teško, Mehidić je danas bio najgori a i Efendić je par puta ispao, ta desna strana
Pero je kralj gdje god ga staviš taj će odigrati dobro. Priželjkivao se ovakvu utakmicu i rezultat. Da bude siguran a da se ne potrošimo puno.
Još 6 kola do kraja:
Zrinjski može kiksati još protiv Radnika,Željezničara i protiv nas , mi opet imamo Široki,Olimpic,Sarajevo i zadnju sa Zrinjskim jel. Bit će gusto, njima na ruku ide raspored + nemaju utakmice kupa, mi imamo bolji međusobni duel i u slučaju istog broja bodova i remi nam odgovara zadnje kolo.
Mislim ono svi hoćemo stadion,tribinu,europu,neke poznate igrače.... ali kome? Jel se isplati ulagati tolike pare ne bitno čije su Azmir,Grad,sponzori za par hiljada ljudi. Pa nas ne smije nikada biti ispod 5000 na stadionu da ne znam protiv koga i u kom terminu igrama!!!
Inače ovo je najgore organizovana utakmica, ljudi ulaze na stadion s flašama od dva litra piva i sa staklenim bocama po 0.33 i to masa ljudi kao da redara i nema na kapiji a mene pretresli ono baš

Druga stvar je ta da je tribina prljava, malo je reći prljava... katastrofa, užas. Jedno dva cm je sloj ljuske od košpa a stolice treba sonom kiselinom očistiti

Još je par likova pored mene bilo pijano ko guzica (oni su i bili s staklenim flašama) to nit gleda utakmicu samo psuje i galami, urla nešto nerazgovjetno a usmrdili se na alkohol, to bazdi 10m od njih. Ne bi to meni ušlo na stadion nema šanse!
Fukare odmah na početku baklja pa na teren, dvije tri koliko je bilo pa kasnije još jedna, onda poslije skandiranje Azmir Husić. Ono napravi štetu pa se malo uvuci.
Što se tiče same utakmice, meni je bilo ok. Nije bila strepnja za gledat, dali smo gol odmah mada smo mogli i primiti u prvom minutu. Haurdić je dao gol i valjda pročepi ali teško, Mehidić je danas bio najgori a i Efendić je par puta ispao, ta desna strana

Pero je kralj gdje god ga staviš taj će odigrati dobro. Priželjkivao se ovakvu utakmicu i rezultat. Da bude siguran a da se ne potrošimo puno.
Još 6 kola do kraja:
Zrinjski može kiksati još protiv Radnika,Željezničara i protiv nas , mi opet imamo Široki,Olimpic,Sarajevo i zadnju sa Zrinjskim jel. Bit će gusto, njima na ruku ide raspored + nemaju utakmice kupa, mi imamo bolji međusobni duel i u slučaju istog broja bodova i remi nam odgovara zadnje kolo.
. .. barem da ne pišu na FB, ako ne prate . . .SRSlavinovici je napisao/la:Manite te price o posjeti, nalozio vas ono govedo iz mostara. Bilo je fino na Tusnju danas, pobijedili i idemo dalje. Pa pun kapacitet ovog kusavog Tusnja je 10% grada, sta koji ku... rac ocekujete. Dosta ljudi ne prati fudbal, bude par hiljada na kosarci. Manite te price i navijajte kako mozete. Mir i dobro.
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 09 apr 2016, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Opet bi da pozdravim brata sa stranice Samo Sloboda što nas vjerno prati 

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.