fino ja kazem, nema vecih mazohista od nas
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma ni ne nerviram se vala u zadnje vrijeme, ali me obavezno deprimirate svaki put kad udjem na temu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mazohisti ili ne, makar smo realni 
Tuzno jest ovo gledati ovako, ne licimo ni na sta.
Pogledaj samo atmosfere, ko da sutra igramo kup protiv ekipe iz 4.lige a ne protiv Juvea. Nekad to bila jedna od najjacih utakmica u Italiji, a sad je, zahvaljujuci nama, za Juve to samo jos jedna tekma s prosjecnom ekipom.
Tuzno jest ovo gledati ovako, ne licimo ni na sta.
Pogledaj samo atmosfere, ko da sutra igramo kup protiv ekipe iz 4.lige a ne protiv Juvea. Nekad to bila jedna od najjacih utakmica u Italiji, a sad je, zahvaljujuci nama, za Juve to samo jos jedna tekma s prosjecnom ekipom.
Huh, veceras derbi, pozelio sam ovakvu utakmicu al' eto, nije to kao prije kada se pricalo mjesec dana unaprijed o derbiju ali boze moj.
Nista, idemo dobiti babu lopovsku iz Torina ha ja brate
Forza Milan
Nista, idemo dobiti babu lopovsku iz Torina ha ja brate
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Izgleda da ce Montolivo ipak biti spreman za tekmu, ali bilo bi fino vidjeti i tog talentovanog Locatellija, ali vjerujem da ce on dobiti priliku cim prije.
Balotelli ? nije do sada nikada igrao derbi protiv Juveta u dresu Milana, nadam se da ce biti dovoljno inspirisan, iako je budala na kvadrat, jedan je od rijetki igraca koji moze rijesiti ovakve utakmice.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
gambler1899
- Kontakt:
Iskren da budem i zaboravio sam na utakmicu, da nisam usao na forum ne bi znao ni kad igramo...Nekad se ovakve utakmice cekale sa velikim nestrpljenjem i pricalo se danima prije utakmice o tome ko je bolji, o taktikama,igracima i danima poslije utakmice o tome da li je sudija uticao ili ne, da li je pobjeda zasluzena itd itd itd sve one stvari koje idu uz velike utakmice. Juve ako imalo bude ozbiljan uzet ce ovu utakmicu lakse nego ikad, jer je kod nas rasulo u svakom smislu,igrackom,trenerskom, o upravi i da ne govorimo,navijace kao i da nemamo (pobune se nesto malo i sa dvije dobre utakmice sve zaborave)..kako god nisam optimista i nema prostora za optimizam, osim na srecu neku ludu da ih uzmemo jer kvalitet nemamo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Utakmicu vrijedi pogledati samo zbog malog Locatellija ako bude igrao.A iskren da budem, očekujem laganu pobjedu Juventusa, i ako i oni izgleda imaju određenih problema sa povredama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: RE: Re: AC Milan
Ja isto kontam da je vrijedno je gledanja zbog Locatellia za kojega kazu da je bas talent...bojim se da ne bi se zeznu s rovitim MontolivomRomagnoli13 je napisao/la:Utakmicu vrijedi pogledati samo zbog malog Locatellija ako bude igrao.A iskren da budem, očekujem laganu pobjedu Juventusa, i ako i oni izgleda imaju određenih problema sa povredama.
Jedva, ali na jedvite jade ću se nakaniti da pogledam ovu utakmicu i žalosno je da je to tako iako se radi o najvećem derbiju u Italiji.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
pocinje monto ipak
koliko god mi zao sto nece locateli igrati, toliko i nije jer je mozda za dobrobit ekipe ipak bolje da ovaj pocne.
sto ne mjenja cinjenicu da cemo izgubiti, samo je pitanje da li ce biti lagana pobjeda juventusa ili cemo pruziti neki otpor
kad vidim da ova budaletina baloteli igra derbi, smuci mi se
na osnovu cega li je taj zasluzio tu cast igranja derbija naspram adriana, nije mi jasno.
bit' ce promasaj, zivi bili pa vidjeli.
sto ne mjenja cinjenicu da cemo izgubiti, samo je pitanje da li ce biti lagana pobjeda juventusa ili cemo pruziti neki otpor
kad vidim da ova budaletina baloteli igra derbi, smuci mi se
bit' ce promasaj, zivi bili pa vidjeli.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ako bude sastav ovakav kao sto je najavljen, onda je to haman nasa najjaca postava. Jedino Balo tu ne pripada, kad bi Menez vratio forumu ali nazalost nista od njeg. Unistila ga povreda.
Veceras x cist k'o suza 1-1
Veceras x cist k'o suza 1-1
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ma kakav x, to je u rangu naucne fantastike 
Kod nas je dovoljno da pojedu sredinu (a ne sumnjam da hoce, pogba-marchisio vs kucka-monto) i odmah gasi igricu, oni su nemocni. Jbg, da smo u onoj staroj formi pa da se covjek necemu i ponada, ali u ovakvoj truhloj atmosferi i uzasnoj formi...nema teorije.
Samo je pitanje da li ce to Juve rutinski rijesiti kao protiv svih manjih klubova
ili ce nas satrati.
Kod nas je dovoljno da pojedu sredinu (a ne sumnjam da hoce, pogba-marchisio vs kucka-monto) i odmah gasi igricu, oni su nemocni. Jbg, da smo u onoj staroj formi pa da se covjek necemu i ponada, ali u ovakvoj truhloj atmosferi i uzasnoj formi...nema teorije.
Samo je pitanje da li ce to Juve rutinski rijesiti kao protiv svih manjih klubova
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo lagano rjesavamo veceras
Sent from my NX512J using Tapatalk
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
prava ludnica na temi
forza milan, pa kako god zavrsilo.
forza milan, pa kako god zavrsilo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako je fino vidjeti pun san Siro..
Idemo momci, sretno veceras
FM
Idemo momci, sretno veceras
FM
- _forzamilan_
- Kontakt:
FM. Obradujte nas jednom nakon dugo vremena.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kad smo zadnji put odigrali ovako dobrih 15 minuta ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex
Gazi gamad torinsku
Gazi gamad torinsku
TOOOOOO , ALEEEEX.
Samo nastavite ovako.
Samo nastavite ovako.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.