Radnik (H)
Vitez (A)
Zeljo(H)
Velez (A)
Mladost (H)
Sloboda (A)
Olimpic (H)
FK Sloboda
Siroki (H)
Olimpic (A)
Drina(H)
Travnik(A)
Sarajevo(H)
Zrinjski (A)
HNK Zrinjski
Radnik(A)
Vitez (H)
Zeljo (A)
Velez (H)
Mladost (A)
Sloboda(H)
NK Zeljeznicar
Travnik(H)
Sarajevo(A)
Zrinjski(H)
Celik(A)
Rudar(H)
Slavija(A)
NK Siroki
Sloboda (A)
Slavija(H)
Olimpic(A)
Borac(H)
Drina (A)
Radnik(H)
Sto se tice FK Sarajeva, realno je ocekivati +17 bodova to je 62 b na kraju sezone
Sto se tice Slobode, realno je ocekivati +12 bodova. to je 65b na kraju sezone
Sto se tice Zrinjskog, realno je ocekivati +12 bodova, to je 65b na kraju sezone
Sto se tice Zeljeznicara, realno je ocekivati +16 bodova, to je 62b na kraju sezone
Sto se tice Sirokog, realno je ocekivati +15 bodova, to je 61b na kraju sezone
Ovo je neko moje misljneje, al naravno ono najvaznije, titula i evropa, ce se odlucivati u medjusobnim utakmicama. Sloboda definitivno ima najtezi raspored, Zeljo kako igra mislim da ima najlaksi raspore i ako izvuku maximum iz tri utakmice koje slijede sar, zri i celik mislim da bi oni mogli cak i titulu napasti.
Siroki takodjer nema nesto pretjerano tezak raspored, medjutim njima je problem manjak bodova. Zrinjama ce biti jako vazna tekma na Grbavici i tu ne bi smijeli izgubitti.
Sto se tice Sarajeva, s obzirom kakva je situacija oko kluba, svakakav scenarij je moguc. Solidan raspored, definitivno je derbi utakmica za nas najbitnija i presudna utakmica. Pobjeda je jedina u opticaju ako jos uvijek sanjamo titulu.
Sve u svemu odavno nije bilo zanimljivije i napetije, radujem se sljedecoj sezoni