HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la MortemHz » 09 apr 2016, 21:26

Vi bas ne odustajete, odlicna i konstantna igra uvijek, svaka cast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 apr 2016, 21:30

Morto kad su nas dobili na Koševu primili su toliko čestitki i želja da osvoje titulu ako mi već ne možemo da ih to do danas drži :mrgreen: ako ništa zaslužili su zbog onog niza na početku i monstruoznog Karačića pokal .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 apr 2016, 21:31

MortemHz je napisao/la:Vi bas ne odustajete, odlicna i konstantna igra uvijek, svaka cast.
Jbg sirok kadar i tvrd trener ,uvijek netko od 4 igraca naprijed proradi ,za sada nam ide odlicno,samo da ne bude problema sa ozljedama evo izgleda da nam je Stojkic ozljednjen malo ozbiljnije ali ima tu Stojanovic!
Mesanovic nam malo steka ali on ce protiv Zelje zabit dva komada za ovjeru titule!
:urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 09 apr 2016, 23:05

Utrka se nastavlja.Danas sve bilo ocekivano .S obzirom na kisu teren bio vrlodobar.Mi borbeni ,zalaganje ,zelja i volja na zavidnom nivou ali i Borac zasluzuje cestitke na otvorenoj igri.Zakaricu kapa do poda na golovima a narocito prvom.Lazar nam Peru izbaci iz igre izgleda do kraja prvenstva ali smo ga ipak gospodski ispratili aplauzom .
Cestitke ultrasima uz poruku "Ljubav sa stajanja nas u zadnje 3 sezone kostala oko 150 000 KM" to je skoro pola nove tribine.Uz ljubav ne bi bilo zgoreg i malo vise odgovornosti ali ipak cestitam bez obzira na sve.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 09 apr 2016, 23:19

ALOBOLA je napisao/la:Utrka se nastavlja.Danas sve bilo ocekivano .S obzirom na kisu teren bio vrlodobar.Mi borbeni ,zalaganje ,zelja i volja na zavidnom nivou ali i Borac zasluzuje cestitke na otvorenoj igri.Zakaricu kapa do poda na golovima a narocito prvom.Lazar nam Peru izbaci iz igre izgleda do kraja prvenstva ali smo ga ipak gospodski ispratili aplauzom .
Cestitke ultrasima uz poruku "Ljubav sa stajanja nas u zadnje 3 sezone kostala oko 150 000 KM" to je skoro pola nove tribine.Uz ljubav ne bi bilo zgoreg i malo vise odgovornosti ali ipak cestitam bez obzira na sve.
A ja ti kazem da.momci nista nisu slagali onom parolom i to je istina ! Iako ti sad tu podmuklo udaras! Zivio !

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 09 apr 2016, 23:56

GradKamena je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Utrka se nastavlja.Danas sve bilo ocekivano .S obzirom na kisu teren bio vrlodobar.Mi borbeni ,zalaganje ,zelja i volja na zavidnom nivou ali i Borac zasluzuje cestitke na otvorenoj igri.Zakaricu kapa do poda na golovima a narocito prvom.Lazar nam Peru izbaci iz igre izgleda do kraja prvenstva ali smo ga ipak gospodski ispratili aplauzom .
A ja ti kazem da.momci nista nisu slagali onom parolom i to je istina ! Iako ti sad tu podmuklo udaras! Zivio !
A ne,nisu. Svaka cast njima na navijanju i podrsci,ali ova parola koju su danas razvili ja mislim da spada medju najgluplje navijacke parole u povijesti. Je ne znam ko moze srat po vlastitoj publici tj. 'kolegama' sa druge tribine,obicnim simpatizerima,ljudima koji takodjer vole Zrinjski,te po upravi koja radi vise nego odlican posao u svim segmentima poslovanja kluba (marketing,omladinski pogon..). Sama logika nalaze da ce ljude(sponzore) privlaciti interes u klub,to je tako svugdje u svijetu i uvijek ce biti,ako tako vole klub kao sto govore,nek prestanu nanosit stetu tom klubu ubacivanjem baklji i ostalih pirotehnickih sredstava i nakupljanjem ogromnih kazni. Apsolutno je nepotrebno bilo ono danas.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 10 apr 2016, 00:04

Uvrijeđenim će se naći jedino onaj tko uistinu jeste "navijač sa parole".Ovo nije upućeno ni Zapadu općenito, ni ljudima koji su tu vazda na utakmici, nego onima koji dođu kada im se "ćefne" ili kad je neka velika utakmica u pitanju ili LP.Najbolje je netko napisao na našem forumu, da nije bio baš dobar trenutak za odabir parole, jer tko je bio danas na utakmici bit će i na svakoj drugoj...O loži ne moram ni govoriti, ali mi je zasmetalo danas, i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, one petarde koje su skroz bespotrebne i koje se doslovno bacaju pod noge ljudima od kojih je netko i navijač Zrinjskog.A danas ono što je pucalo, najmanje je bila petarda...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 apr 2016, 00:09

Necu da nastavljam raspravu na ovu temu nije potrebno imamo svoja misljenja necemo se slozit,a titula je pred vratima da se raspravljamo,al pogledajte malo utakmicu sa susjedima,ili sa slobodom sto ce bit,pa ce vam bit jasna parola.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 10 apr 2016, 00:13

johnnyyK je napisao/la:Uvrijeđenim će se naći jedino onaj tko uistinu jeste "navijač sa parole".Ovo nije upućeno ni Zapadu općenito, ni ljudima koji su tu vazda na utakmici, nego onima koji dođu kada im se "ćefne" ili kad je neka velika utakmica u pitanju ili LP.Najbolje je netko napisao na našem forumu, da nije bio baš dobar trenutak za odabir parole, jer tko je bio danas na utakmici bit će i na svakoj drugoj...O loži ne moram ni govoriti, ali mi je zasmetalo danas, i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, one petarde koje su skroz bespotrebne i koje se doslovno bacaju pod noge ljudima od kojih je netko i navijač Zrinjskog.A danas ono što je pucalo, najmanje je bila petarda...
Kojom logikom ce se uvrijedjenim naci samo 'navijac sa parole'? Ja ne znam kome je onda ta parola upucena? Ti ljudi koji dodju kad im se 'ćefne' imaju svoje pravo da dodju kad god zele ukoliko kupe kartu,ne moraju se oni deklarirati kao neki veliki navijaci Zrinjskog.. A ovo vezano za ložu tj. upravu ne moze nitko nikakvim argumentima potkrijepiti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2016, 00:45

hskzmostar je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Vi bas ne odustajete, odlicna i konstantna igra uvijek, svaka cast.
Jbg sirok kadar i tvrd trener ,uvijek netko od 4 igraca naprijed proradi ,za sada nam ide odlicno,samo da ne bude problema sa ozljedama evo izgleda da nam je Stojkic ozljednjen malo ozbiljnije ali ima tu Stojanovic!
Mesanovic nam malo steka ali on ce protiv Zelje zabit dva komada za ovjeru titule!
:urnebes:
:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 10 apr 2016, 01:33

4040deuce je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:Uvrijeđenim će se naći jedino onaj tko uistinu jeste "navijač sa parole".Ovo nije upućeno ni Zapadu općenito, ni ljudima koji su tu vazda na utakmici, nego onima koji dođu kada im se "ćefne" ili kad je neka velika utakmica u pitanju ili LP.Najbolje je netko napisao na našem forumu, da nije bio baš dobar trenutak za odabir parole, jer tko je bio danas na utakmici bit će i na svakoj drugoj...O loži ne moram ni govoriti, ali mi je zasmetalo danas, i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, one petarde koje su skroz bespotrebne i koje se doslovno bacaju pod noge ljudima od kojih je netko i navijač Zrinjskog.A danas ono što je pucalo, najmanje je bila petarda...
Kojom logikom ce se uvrijedjenim naci samo 'navijac sa parole'? Ja ne znam kome je onda ta parola upucena? Ti ljudi koji dodju kad im se 'ćefne' imaju svoje pravo da dodju kad god zele ukoliko kupe kartu,ne moraju se oni deklarirati kao neki veliki navijaci Zrinjskog.. A ovo vezano za ložu tj. upravu ne moze nitko nikakvim argumentima potkrijepiti.
Kroz kaljuzu i blato,na nemilosrdnoj kisi,vise potrosenih kalorija nego vecina igraca.
Tisuce maraka potrosenih na putovanja za klubom,tisuce prijedjenih kilometara,stotine udaraca pendreka,stotine savova na glavama,bezbroj kaznenih prijava,mnogo odricanja a nekom tesko otic do Sirokog,i onda se taki nadju uvrijedjeni parolom.A pogadja bas u srz onaj mostarski pesimizam,zuganstvo,**** igraca na svaki losiji potez..e pa gospodo serem vam se na taj Zapad.Cudi me kako nisu poceli izlazit kad smo gol primili,imaju taj obicaj ;)

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 10 apr 2016, 09:05

Svak ima pravo na svoje misljenje.Moje je da su ono juce bile najgore parole koje su ultrasi stavili na svojoj tribini.Ja osobno imam ekipu koja je na 90% domacih tekmi a ode se nekad i na gostovanja a skoro svi smo obiteljski ljudi aa milion nekakvih obaveza.Ja postujem to sto ultrasi idu na svako gostovanje itd. ali ako mogu oni srati po nama mogu i ja reci ono sto mislim.Ni jedan od njih,a znam ih dosta ne voli Zrinju vise od mene ili nekih ljudi sa zapada.Zar je ljubav ono bacanje topovskih udara?Juce je bila godisnjica i nije problem da platimo kaznu ali zasto iz tekme u tekmu se ponavlja isto.Yebo novac nije samo stvar u novcu.Ljetos potiv onih armenaca natjeram susjeda da dodje na tekmu sa djetetom a onda umjesto tekme covjek gleda privatnu tucu par ultrasa i zsstitara.Slazem se i za zugatore sa zapada i one derbi navijace ali nisu samo oni zapad kao sto ni vecina ultrasa nije neodgovorna .Jucer su skroz promasili vrijeme i mjesto za one parole.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 09:18

Parola za kur...balavurdija uzela sebi za pravo provocirat a svako kolo radi njih minimalno 2000KM kazne,toliko o ljubavi prema klubu,ima i drugih nacina sem petardi i baklji ,osim toga sramotan broj navijaca na stajanju iz kola u kolo a prozivaju zapad radi male posjete!?

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 apr 2016, 09:24

Bola smirite malo i ne prozivajte,ocito ste dio one parole dok vas pogodilo toliko,ono jucer nikog nije dirnulo ko je bio na stadionu vidilo se po aplauzu,al ocito jeste neke koji su bili uz arenu zato i zugate,i nemojte pricat o nekim kojim pojma nemate,imaju privatne poruke pa pitajte ako vam nesto nije jasno,od utakmice sa Shirakom pa nadalje.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 apr 2016, 09:27

Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 09:31

GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 apr 2016, 09:34

GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su!
Nadam se da cemo nagurat na 50,al nastavimoli igrat ovako kuci ko zna dokle cemo.

Volio bi znati koliki je rekord bilo kojeg kluba kuci u nasoj ligi ili smo to vec presisali ,kontam jedino nam Zeljo more bit tu nedje u onim svojim ludim sezonama.

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 10 apr 2016, 10:05

ALOBOLA je napisao/la:Svak ima pravo na svoje misljenje.Moje je da su ono juce bile najgore parole koje su ultrasi stavili na svojoj tribini.Ja osobno imam ekipu koja je na 90% domacih tekmi a ode se nekad i na gostovanja a skoro svi smo obiteljski ljudi aa milion nekakvih obaveza.Ja postujem to sto ultrasi idu na svako gostovanje itd. ali ako mogu oni srati po nama mogu i ja reci ono sto mislim.Ni jedan od njih,a znam ih dosta ne voli Zrinju vise od mene ili nekih ljudi sa zapada.Zar je ljubav ono bacanje topovskih udara?Juce je bila godisnjica i nije problem da platimo kaznu ali zasto iz tekme u tekmu se ponavlja isto.Yebo novac nije samo stvar u novcu.Ljetos potiv onih armenaca natjeram susjeda da dodje na tekmu sa djetetom a onda umjesto tekme covjek gleda privatnu tucu par ultrasa i zsstitara.Slazem se i za zugatore sa zapada i one derbi navijace ali nisu samo oni zapad kao sto ni vecina ultrasa nije neodgovorna .Jucer su skroz promasili vrijeme i mjesto za one parole.
Garant si za deltice natezo,a pojma nemas sta ti se desava u gradu.Upravo **** vas Mesanovic,jedan je Stevo Nikolic !

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 10 apr 2016, 10:21

Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZ
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 apr 2016, 10:35

VelikiKemo je napisao/la:
Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZ
A mozda Slobodi ni tri boda nece biti dovoljna... ;)
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.