Rekordi su tu da se ruseGradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
tuzlanska Sloboda
Standardna prica kao i prosle sezone u ovo vrijeme siroki tad prejak a danas je to zrinja a znamo ishod prosle sezone..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kad u srijedu bude juris Zeba, bilo bi tu smijeha?PipiDugaCarapa je napisao/la:Taman da izasli iz sesnaesterca nismo, njihovih devedeset sansi se ne moze porediti sa jednom nasom, koja je rezultirala golom.
Taman da se sastavili sa loptom nismo, bar nas nisu maltretirali, kao sto jesu jednu ekipu. Ne sjecam se koja tacno je u pitanju
Je li igra Sloboda sa Sirokim slijedecu? Mislio sam da ovo nikad necu reci ali.. Juris Zeba, juris Sloboda !
Za Siroki bi Sloboda bila laksi protivnik u eventualnom finalu kupa. Oa nek'bude juris Zeba, da se ispuni i tvoja zelja. Kjosevski na aparatima, ocekujem kiks.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
5 utakmica live ovog vikenda sto na Tv sto na yt , a jesmo atraktivna liga .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zeljo uzima sve do kraja osim druge finalne utakmice sa sirokim, gdje ce pustiti remi u sirokom brijegu... zrinjski ili mi prvaci a zeljo rutinski kup uzima...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj radosna vijest za navijace zeljeznicara,pronadjeno sredsto za ciscenje stolica 
Tuzla nije BiH 
- JohnCleese
- Kontakt:
Polako, pa nije zavrsena ni prva polufinalna, prvo skoci pa reci hip-hop. Osim ako si upoznat da postoji nekakav interni dogovor u vezi kupa da o tome obavijestimo savez na vrijeme (E.Begic)jovanmaksimovic je napisao/la:zeljo uzima sve do kraja osim druge finalne utakmice sa sirokim, gdje ce pustiti remi u sirokom brijegu... zrinjski ili mi prvaci a zeljo rutinski kup uzima...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo je neko moje razmisljanje, vidjecemo da li ce se pokazati tacnim... ali s obzirom kako igramo, ne bi me cudilo da se ovako desi...JohnCleese je napisao/la:Polako, pa nije zavrsena ni prva polufinalna, prvo skoci pa reci hip-hop. Osim ako si upoznat da postoji nekakav interni dogovor u vezi kupa da o tome obavijestimo savez na vrijeme (E.Begic)jovanmaksimovic je napisao/la:zeljo uzima sve do kraja osim druge finalne utakmice sa sirokim, gdje ce pustiti remi u sirokom brijegu... zrinjski ili mi prvaci a zeljo rutinski kup uzima...
FOR PAUL
FOR PAUL
Zar ne ide Širokom titula zbog onog tvog zakona neparnih godina?jovanmaksimovic je napisao/la: ovo je neko moje razmisljanje, vidjecemo da li ce se pokazati tacnim... ali s obzirom kako igramo, ne bi me cudilo da se ovako desi...
Nad tobom sunce najljepše sja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jbg, ufurali si hercegovci pa me zaye.basepinoglavi je napisao/la:Zar ne ide Širokom titula zbog onog tvog zakona neparnih godina?jovanmaksimovic je napisao/la: ovo je neko moje razmisljanje, vidjecemo da li ce se pokazati tacnim... ali s obzirom kako igramo, ne bi me cudilo da se ovako desi...
FOR PAUL
FOR PAUL
-
slobodnjak
- Kontakt:
Meni nikakav favorit Široki nije protiv Radnika u kupu. Željo jest trenutno da najbolje izgleda,ali niko nije favorit protiv Tuzlaka .U ovoj prvenstvenoj utakmici moglo je biti i 1-O za Slobodu .To je bila ko je neutralno gledao utakmica potpuno ravnopravnih ekipa.Šanse 50-50 oba duela ...
Ma kakav favorit.U Tuzli nas je spasio golman imali smo 2 suta na go ot tog jednom pogodili.Pusite suplje treba bit realan.Dakle nista se jos nezna mada ipak dajem blagu prednost mom Zelji jer mislim da je Slobodi vazniji susret protiv Sirokog.
Tuzla je KosovoBelminM23 je napisao/la:Tuzla nije BiH
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A Kosovo je SrbijaDoeTz je napisao/la:Tuzla je KosovoBelminM23 je napisao/la:Tuzla nije BiH
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FrantoBauzek
Ekipa koja ima osam pobjeda iz osam susreta je apsolutni favorit protiv Slobode. Bit ce tesko, ali mi se predati ne smijemo 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to... Mislim da će se prolaz osigurat na jedan go ili možda na neriješeno pa će odlučiti gol u gostima...trebale bi biti zanimljive tekme u svakom slučaju u pravom fudbalskom ambijentu a ne ko prošle godine led te j e b o na kosevu 69 gledalaca na finalu... Ja ne znam jel igdje ikad u evropi odigrano smjesnije finale pred manje ljudiAlipasino je napisao/la:Ma kakav favorit.U Tuzli nas je spasio golman imali smo 2 suta na go ot tog jednom pogodili.Pusite suplje treba bit realan.Dakle nista se jos nezna mada ipak dajem blagu prednost mom Zelji jer mislim da je Slobodi vazniji susret protiv Sirokog.
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 10 apr 2016, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jedno tuzlaka sam natjerao na nosi zeljin avatar, smije li jos neko od vas kladiti za avatar?
FOR PAUL
FOR PAUL
- FrantoBauzek
Niko nije toliko lud protiv apsolutnog favorita da se kladijovanmaksimovic je napisao/la:jedno tuzlaka sam natjerao na nosi zeljin avatar, smije li jos neko od vas kladiti za avatar?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Zeljo protiv Slobode ima sigurno slabije sanse u dvije naredne utakmice.....moraju traziti sansu u prvenstvu da se plasiraju za Evropu, za koju mislim da su zakasnili....u prvenstvu im slijedi puno tezi raspored.....
P.S. Ako im je parametar utakmica koju su dobili protiv Slobode vise sretno nego spretno, onda tesko.....tesko da to mogu dvaput ponoviti.....
P.S. Ako im je parametar utakmica koju su dobili protiv Slobode vise sretno nego spretno, onda tesko.....tesko da to mogu dvaput ponoviti.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.