Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bojler
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bojler » 10 apr 2016, 13:32

Skver je napisao/la:Zeljo protiv Slobode ima sigurno slabije sanse u dvije naredne utakmice.....moraju traziti sansu u prvenstvu da se plasiraju za Evropu, za koju mislim da su zakasnili....u prvenstvu im slijedi puno tezi raspored.....
P.S. Ako im je parametar utakmica koju su dobili protiv Slobode vise sretno nego spretno, onda tesko.....tesko da to mogu dvaput ponoviti.....
Ja mislim da vise oni vama mogu nastetit na Grbavici nego vi njima na Tušnju

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 apr 2016, 13:36

Skver je napisao/la:Zeljo protiv Slobode ima sigurno slabije sanse u dvije naredne utakmice.....moraju traziti sansu u prvenstvu da se plasiraju za Evropu, za koju mislim da su zakasnili....u prvenstvu im slijedi puno tezi raspored.....
P.S. Ako im je parametar utakmica koju su dobili protiv Slobode vise sretno nego spretno, onda tesko.....tesko da to mogu dvaput ponoviti.....
Samo bi se osvrnuo na raspored koji spominješ ako znaš sa kim sloboda igra do kraja ne bi to napisao , dovoljna činjenica da sloboda zadnju igra u mostaru koja će odlučiti titulu a da ne spominjem široki i sarajevo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 apr 2016, 13:38

Samo smo dvije utakmice izgubili u gostima, protiv Sarajeva i Celika sa rezultatima 1-0.....protiv Sarajeva nas Vlajic povalio, protiv Celika na otvaranju sezone.......

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 apr 2016, 13:40

Skver je napisao/la:Samo smo dvije utakmice izgubili u gostima, protiv Sarajeva i Celika sa rezultatima 1-0.....protiv Sarajeva nas Vlajic povalio, protiv Celika na otvaranju sezone.......
A željo u naletu od 9 uzastopnih pobjeda i kažeš više šansi za prolaz. Sve je to individualno odnosno subjektivno mišljenje a treba biti i malo objektivan. Nemoj biti ko pitar jbt.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 10 apr 2016, 13:40

i ja mislim da slobodu niko u ovoj ligi ne moze proci u 2 utakmice !

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 apr 2016, 13:42

UltrasNotRed je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Taman da izasli iz sesnaesterca nismo, njihovih devedeset sansi se ne moze porediti sa jednom nasom, koja je rezultirala golom.
Taman da se sastavili sa loptom nismo, bar nas nisu maltretirali, kao sto jesu jednu ekipu. Ne sjecam se koja tacno je u pitanju :kafa:

Je li igra Sloboda sa Sirokim slijedecu? Mislio sam da ovo nikad necu reci ali.. Juris Zeba, juris Sloboda ! :rol:
Kad u srijedu bude juris Zeba, bilo bi tu smijeha?
Za Siroki bi Sloboda bila laksi protivnik u eventualnom finalu kupa. Oa nek'bude juris Zeba, da se ispuni i tvoja zelja. Kjosevski na aparatima, ocekujem kiks.
Šta se pališ, i danas ću navijati za Jocu da vrati bar malo od onoga što nam je duzan. Više ne ovisimo sami o sebi, titulu uzeti ne mozemo, a vi ste nam za vratom, kao i Sarajevo sa utakmicom manje.. Naravno da ću navijati da izgubite i jedni i drugi.
Uostalom, šta se pravdam ja?

HAJDE JOCO, JE.BO TI PAS MATER ! :opaopa:

Zeljo nije favorit protiv Slobode, već potpuni autsajder. Ovi se bore za titulu, a mi za opstanak. Tako mi bar rekoše pojedini pitari i navijače najneuspješnijeg kluba u historiji fudbala. :kafa:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 10 apr 2016, 13:47, ukupno mijenjano 3 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 apr 2016, 13:42

Očekiujemo nešto slično nakon derbija...

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 10 apr 2016, 13:43

Mi smo izdrzali pritisak i igrali smo protiv 9011 ljudi , vidjet cemo hocete li vi uspjeti
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 apr 2016, 13:43

vidim tuzlaci sigurni u prolaz... dobro, svako ima pravo na svoje misljenje...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 apr 2016, 13:44

club21 je napisao/la:Samo bi se osvrnuo na raspored koji spominješ ako znaš sa kim sloboda igra do kraja ne bi to napisao , dovoljna činjenica da sloboda zadnju igra u mostaru koja će odlučiti titulu a da ne spominjem široki i sarajevo.
Sloboda ce u Evropu 99%, nisam spominjao nikakve titule.....do titule ima jos da se igra 6 kola.....

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 apr 2016, 13:46

Skver je napisao/la:
club21 je napisao/la:Samo bi se osvrnuo na raspored koji spominješ ako znaš sa kim sloboda igra do kraja ne bi to napisao , dovoljna činjenica da sloboda zadnju igra u mostaru koja će odlučiti titulu a da ne spominjem široki i sarajevo.
Sloboda ce u Evropu 99%, nisam spominjao nikakve titule.....do titule ima jos da se igra 6 kola.....
Ako prednos nad pratiocem 5 bodova nije razlog da se ne razmišlja o tituli i u legalu sa konkurentom šta jest.
Ovo je prilika koja se ukaže jednom u 10 godina i to treba prihvatiti objeručke i poginuti za nju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 13:48

Vidjet cemo sve, moze otici ovo u bilo kojem smjeru. Zeljo, Sloboda, Zrinjski i Siroki su svi podjednaki i svako moze uzeti trofej do kraja.

Sarajevo mislim da nece osvojiti ligu jer ganjaju dvije ekipe, npr Slobodu mogu dobiti i prestici je uz jedan kiks Slobode. Ali nemaju medjusobnu utakmicu sa Zrinjskim.
Isto tako ima duel Sarajevo-Zeljo gdje ce neko nekog izbaciti iz utrke. Tako da Sarajevo ne moze ganjati Zrinjskog za titulu, mogu Slobodu jer imaju medjusobni.
I zato mislim da Sarajevo nece uzeti titulu jer nema utakmicu protiv Zrinjskog i ima medjusobni sa Zeljom gdje ce jedna ekipa ispasti iz utrke.

Trenutno su sanse po meni 50% Zrinjski, 30% Sloboda, Zeljo 10% i Sarajevo 10%.

Dok u kupu po 33% Sloboda, Zeljo i Siroki.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 apr 2016, 13:51

Ma x na Grbavici 1 na Tusnju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 13:52

DoeTz je napisao/la:Ma x na Grbavici 1 na Tusnju.
Ko zabije u gostima ide dalje. Ako odigra Zeljo 1:0 protiv nas na Grbavici mi ispadamo..

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 apr 2016, 13:52

Od zadnjih devet utakmica, Sloboda je pobijedila sedam, jednu nerjeseno i jednu izgubila. Tu sto je izgubila je upravo protiv Zelje koji, iako je dobro stojao u terenu, vise sretno nego spretno pobijedio u tom dvoboju. Treba biti realan. Nemoj biti (tipicni egocentricni)Sarajlija jbt.
Ove sezone Sloboda je igrala vjerovatno najljepsi fudbal u ligi. Doduse i Zrinjski u nekoliko navrata je igrao veoma lijepo, to sto sam upratio :thumbup:
Sloboda nije favorit u ovom susretu i u kupu. Zeljo je doveo dobre igrace, nanizao pobjeda a najvise od svega, njihovi navijaci kazu da je on apsolutni favorit protiv Slobode. Ovo zadnje je presudno. Golemo je to... ;)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 apr 2016, 13:54

tuzlak1987 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ma x na Grbavici 1 na Tusnju.
Ko zabije u gostima ide dalje. Ako odigra Zeljo 1:0 protiv nas na Grbavici mi ispadamo..
Prije da ce bit 0-0 na Grbavici.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 apr 2016, 13:55

Zeljo je autsajder protiv Slobode, ne prebacujte lopticu. Mi smo autsajderi protiv svih ekipa te se borimo za opstanak, pa vi ste to konstantno govorili, ne mijenjajte ploču sad.

Sloboda definitivno ne igra najljepši fudbal..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 10 apr 2016, 13:59

PipiDugaCarapa je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Taman da izasli iz sesnaesterca nismo, njihovih devedeset sansi se ne moze porediti sa jednom nasom, koja je rezultirala golom.
Taman da se sastavili sa loptom nismo, bar nas nisu maltretirali, kao sto jesu jednu ekipu. Ne sjecam se koja tacno je u pitanju :kafa:

Je li igra Sloboda sa Sirokim slijedecu? Mislio sam da ovo nikad necu reci ali.. Juris Zeba, juris Sloboda ! :rol:
Kad u srijedu bude juris Zeba, bilo bi tu smijeha?
Za Siroki bi Sloboda bila laksi protivnik u eventualnom finalu kupa. Oa nek'bude juris Zeba, da se ispuni i tvoja zelja. Kjosevski na aparatima, ocekujem kiks.
Šta se pališ, i danas ću navijati za Jocu da vrati bar malo od onoga što nam je duzan. Više ne ovisimo sami o sebi, titulu uzeti ne mozemo, a vi ste nam za vratom, kao i Sarajevo sa utakmicom manje.. Naravno da ću navijati da izgubite i jedni i drugi.
Uostalom, šta se pravdam ja?

HAJDE JOCO, JE.BO TI PAS MATER ! :opaopa:

Zeljo nije favorit protiv Slobode, već potpuni autsajder. Ovi se bore za titulu, a mi za opstanak. Tako mi bar rekoše pojedini pitari i navijače najneuspješnijeg kluba u historiji fudbala. :kafa:
Sto bi se pravdao? Realno, svak'ima pravo na svoju racunicu. Sloboda je daleko slabiji protivnik za Siroki i naravno da ocekujem da ga Zeba pristavi i da Kjosevski kiksa. To su nadanja, nema sumnje da Zeljo vec u srijedu ne zavrsi posao. 100%
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 apr 2016, 14:04

Ko ce u ovoj ligi u dvije utakmice dobiti Slobodu ? Niko

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 10 apr 2016, 14:05

narodniheroj je napisao/la:Ko ce u ovoj ligi u dvije utakmice dobiti Slobodu ? Niko
Ko ce ove sezone dobit slobodu na tusnju ? :think: :think:
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.