HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

VelikiKemo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la VelikiKemo » 10 apr 2016, 10:41

Sljedecu nam dolazi Vitez,pa Velez rekord ce biti malo poveci a ne vidim ni kako nas Sloboda moze pobjediti ,Zebu markirat i mrtvi su![/quote]

Markirate Zebu i onda treba markirati jos 10 igrača i Sloboda je gotova.I Slobodi će trebati X a mozda ni to...a ako bude trebala 3 boda vjeruj da ce Vam biti gusto uz fer suđenje.POZZZZ[/quote]

A mozda Slobodi ni tri boda nece biti dovoljna... ;)[/quote]

mozda al nogomet je to :) sportski se nadati da vam pokvarimo rekod na domaćem terenu...a bgm kako vas je Sloboda razmontirala na Tusnju i dala golove jedan sa centra a jedan sa 28m neće Vam ni maloo biti lako :).POZZZ
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 10 apr 2016, 10:44

Šta je pisalo na parolama?

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 10 apr 2016, 11:01

Hum94 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Svak ima pravo na svoje misljenje.Moje je da su ono juce bile najgore parole koje su ultrasi stavili na svojoj tribini.Ja osobno imam ekipu koja je na 90% domacih tekmi a ode se nekad i na gostovanja a skoro svi smo obiteljski ljudi aa milion nekakvih obaveza.Ja postujem to sto ultrasi idu na svako gostovanje itd. ali ako mogu oni srati po nama mogu i ja reci ono sto mislim.Ni jedan od njih,a znam ih dosta ne voli Zrinju vise od mene ili nekih ljudi sa zapada.Zar je ljubav ono bacanje topovskih udara?Juce je bila godisnjica i nije problem da platimo kaznu ali zasto iz tekme u tekmu se ponavlja isto.Yebo novac nije samo stvar u novcu.Ljetos potiv onih armenaca natjeram susjeda da dodje na tekmu sa djetetom a onda umjesto tekme covjek gleda privatnu tucu par ultrasa i zsstitara.Slazem se i za zugatore sa zapada i one derbi navijace ali nisu samo oni zapad kao sto ni vecina ultrasa nije neodgovorna .Jucer su skroz promasili vrijeme i mjesto za one parole.
Garant si za deltice natezo,a pojma nemas sta ti se desava u gradu.Upravo **** vas Mesanovic,jedan je Stevo Nikolic !
Nemam pojma koji su bili zastitarii i boli me neka stvar.U gradu vidim sta se desava ,nema prometnog znaka u gradu da ga balavci nisu obljepili ,ljudi nam se smiju kad dodju u grad.I to je ljubav orema klubu i gradu.Odyebite sa tom pricom.
I ja gotivim Stevu ali zar se Mesan ne trudi i ne igra dobro?
Sto se rekorda tice on ce aBd jos potrajat ali bitna je titula.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 apr 2016, 11:03

@VelikiKemo...Pa dobro, razmontirali nas rezultatom 2-1 u utakmici gdje su nam u sredini igrala dva tek oporavljena igraca a na golu stajao ozljedjeni golman, koji je trebao par dana prije toga na operaciju ali je ne znam iz kojeg razloga odgodjena ( Vinko je po meni najveci krivac sto je utakmica zavrsila kako je zavrsila bez obzira na dobru igru Slobode i dobre atmosfere koja je bila oko vaseg kluba ), gdje kod 1-0 za vas Zakaric izlazi sam pred golmana, ovaj brani a odbijanac Mesa salje preko gola...Ali sve u svemu, bili ste bolji i zasluzeno dobili utakmicu taj dan...Moje je neko razmisljanje da ce utakmica zadnjeg kola PL BiH Zrinjski-Sloboda biti revijalnog karaktera, da cemo do tog zadnjeg kola vec osigurati 4. titulu prvaka...Mozda sam "klasa optimist" ali nekako vjerujem da ce tako biti...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 11:06

Evo ti nam na pp objasni sta se radi u gradu da i mi znamo,znam samo da smo se protiv Shiraka obrukali radi deltica i Ultrasa i popusili kaznu dobru od ueffe!?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 10 apr 2016, 11:16

hskzmostar je napisao/la:Evo ti nam na pp objasni sta se radi u gradu da i mi znamo,znam samo da smo se protiv Shiraka obrukali radi deltica i Ultrasa i popusili kaznu dobru od ueffe!?
Ako moze i meni da objasnis.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 apr 2016, 11:26

Tuzna je ta prica sa Stevom, meni izuzetno dragim igracem... Znam da je zimus bilo price da je u kontaktu sa Zeljom posto je skontao da nece biti u prvom planu sto se napada tice u ovoj polusezoni, u isto vrijeme nudi nam se Lendric, medjutim nasa Uprava ga odbija, valjda racunajuci da nam uz Mesu i Stevu nije potreban takav tip igraca...Danas nemamo ni Lendrica a ni Stevu, imamo Bilbiju, koji je kvalitan igrac ali ne znam kako moze imati prednost ispred Steve koji je prosao cjelokupne pripreme za razliku od Nemanje koji nam se tek naknadno pridruzio....
p.s....Mesa, po meni, dobro igra, bori se, nemam nikakvu zamjerku na njegov racun...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 10 apr 2016, 11:29

Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 10 apr 2016, 11:45

Lillard je napisao/la:Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
Lilard tebe smatram malo ozbiljnijim likom pa me ovo cudi od tebe.Ja sam na 99 % posto utakmica ali to je moja osobna stvar.Ovo mozda izgleda kao floskula ali onih tisucu -dvije ljudi koji dodju svaku tekmu su vecinom ozbiljniji i stariji i zahvaljujuci velikoj vecini njih Zrinjski je obnivljen i aktivan.Zato ne dopustam balavcima koji su otprilike godiste mog sina (koji bi da nije trenutno bolestan juce bio na stajanju) da mi sole pamet o necemu o cemu nemaju pojma.Ovo je za mene zavrsena prica.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 apr 2016, 11:59

Sta dizete toliku frku oko parole, u jednu ruku je ok, u drug bas i nije, zavisi kako ko gleda....
Dobili smo tekmu, hvala na pitanju i dalje smo prvi...
Ultrasima sretan rodjendan...
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 apr 2016, 12:44

ALOBOLA je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Nalozili se oni koje je parola dotakla. Velika istina, najvise seru oni koji na utakmice rijetko dolaze.
Lilard tebe smatram malo ozbiljnijim likom pa me ovo cudi od tebe.Ja sam na 99 % posto utakmica ali to je moja osobna stvar.Ovo mozda izgleda kao floskula ali onih tisucu -dvije ljudi koji dodju svaku tekmu su vecinom ozbiljniji i stariji i zahvaljujuci velikoj vecini njih Zrinjski je obnivljen i aktivan.Zato ne dopustam balavcima koji su otprilike godiste mog sina (koji bi da nije trenutno bolestan juce bio na stajanju) da mi sole pamet o necemu o cemu nemaju pojma.Ovo je za mene zavrsena prica.
Nisam mislio na tebe. Parola je upućena zna se komu i nije onima koji stalno dolaze sigurno. Možda nespretno jer će je netko protumačit drukčije, ali uglavnom, upućena je ovima ko @hskzrinjski koji dvaput godišnje dođu na utakmicu pa seru.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 10 apr 2016, 13:15

Lillard je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:
Nisam mislio na tebe. Parola je upućena zna se komu i nije onima koji stalno dolaze sigurno. Možda nespretno jer će je netko protumačit drukčije, ali uglavnom, upućena je ovima ko @hskzrinjski koji dvaput godišnje dođu na utakmicu pa seru.
Mislim da su tu parolu trebali podići kad na stadionu bude 5,6,7000 gledalaca pa da opomenu one koji samo tada dolaze, a ovaku su parolu vidjeli samo oni koji su vazda tu. Znači promašaj.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Wayat
Kontakt:

Post Postao/la Wayat » 10 apr 2016, 13:34

ALOBOLA je napisao/la:
Svaka čast, stojim te u svemu izrečenom...nije ljubav topovski udar, koliko je klub platio kazni za ovakve "gluposti" mogao je napraviti istočnu tribinu

Duff

Post Postao/la Duff » 10 apr 2016, 13:43

Nije ni ljubav 22 godine bezuvjetne prisutnosti i dosljednosti. Ma jok.

Nije ni ljubav putovanje u Armeniju, Andoru, Bratislavu, Bugarsku. Nije ni ljubav svako drugi vikend, gladan u busu iz kojega ti nedaju ni izaći 10 sati, voziti se, samo da bi na neki način pomogao svojim igračima i svom klubu. Nije ni ljubav po kiši, ispruženih ruka 90+ navijati i podržavati.

Ma jok.

Ljubav je žuganje i zviždanje i dok smo na vrhu, 2. na tablici, kući odigramo neriješeno trener se gađa, treneru se psuje, to je ljubav!
Blaića se pljuje 2 tjedna, pa je 2 tjedna dobar. Zakarić debeli krmak neki dan, jučer je najbolji. To je ljubav!

Samo vi žugajte. Bio zadnji ili prvi...!!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 10 apr 2016, 13:50

Ja samo znam na utakmici na kojoj ti redar trga transparent da treba bit sta je bilo,i trebalo ih je i vise namlatit,i zato mi ga more popusit ko god ronca na utakmicu protiv siraka,najveci krivci deltici pa iza njih uprava sto je postavila one debile.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 apr 2016, 14:02

Dobro sve to stoji neko voli manje neko više, neko tu dolazi samo da bude viđen ali ja pitam jei generalno bolje bacati topovske udare u teren ili pokušati na neki drugi način pomoć klubu barem od tih ljudi koji ga vole??

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 10 apr 2016, 14:17

ZrinjskiMostar je napisao/la:Dobro sve to stoji neko voli manje neko više, neko tu dolazi samo da bude viđen ali ja pitam jei generalno bolje bacati topovske udare u teren ili pokušati na neki drugi način pomoć klubu barem od tih ljudi koji ga vole??
Ja ovde nemogu da provarim par nasih navijaca,po onom sto pisu zadnjih par mjeseci,citam ovaj forum od nastanka,imao sam i prije racun,pa dosadila borba sa vjetrenjacama,pa kontam ajde malo cu opet,samo sto su sad vjetrenjace iz mog tabora,koji se ovde ulizuju i idu niz dlaku onima koji bi voljeli da nas nema,da nepostojimo,pravdaju se ostalim,zugaju na navijace,igrace...gledam onaj snimak na ss koreografije Ultrasa,neki "gospodin"stekno se u loze i **** navijacima majku,govori kako je to Dzida sve rastjero,kako je fino bez njih.E da mi samo bilo biti u blizini,nebi ga vise taj dosao na stadion.Koliko ih je sa zapada ostalo kad su ih igraci dosli pozdravit poslije utakmice.Pa nako od oka10-15 !

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 14:29

Lillard cobane idi prati europske velikane,sta ti znas koliko sam puta ja na utakmicu otisao i bio sa ultrasima dok sam mladji bio dok si ti drkicu bacao na ajduka i dinama jeb...te oni!mars seljak

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 apr 2016, 14:33

hskzmostar je napisao/la:Lillard cobane idi prati europske velikane,sta ti znas koliko sam puta ja na utakmicu otisao i bio sa ultrasima dok sam mladji bio dok si ti drkicu bacao na ajduka i dinama jeb...te oni!mars seljak
ti ces govorit o ljubavi preka klubu drka.s an Neymara i Barcelonu jeb..te oni hajvanu!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 apr 2016, 14:41

Ne kontam te šta si htio reći, ostali smo ti i ja i možda nas 13 i ??

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.