Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
@sekretar, odlicno sam te skontao.....nisi ti mene skontao, do neki dan Sloboda nije imala potpisan reprogram duga, samim tim njena buducnost je bila neizvjesna....sa potpisom reprograma imas odblokiran racun sa kojim mozes normalno poslovati.....Azmir Husic je covjek koji zeli da normalno posluje, Sloboda da je imala odblokiran racun u Slobodi bi sad bilo nekoliko provjerenih internacionalaca od pocetka prvenstva u sto ces se uvjeriti sad u ljetnom prijelaznom roku....druga stvar je sto je Husref od prosjecnih igraca izuzev par pojedinaca napravio odlican tim za nase uslove uz svu mogucu logistiku koju im je Azmir Husic pruzio......Sloboda ce tek od ljeta poceti normalno funkcionisati kao klub.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 10 apr 2016, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno da mora, neće valjda biti u pravu neko ko ne ide na domaće utakmice. Zovite šintore..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Makar nas ima svaku utakmicu u sezoniPipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da mora, neće valjda biti u pravu neko ko ne ide na domaće utakmice. Zovite šintore..
Nad tobom sunce najljepše sja
Moze on kurcu svirat suspendovanSkver je napisao/la:@sekretar, odlicno sam te skontao.....nisi ti mene skontao, do neki dan Sloboda nije imala potpisan reprogram duga, samim tim njena buducnost je bila neizvjesna....sa potpisom reprograma imas odblokiran racun sa kojim mozes normalno poslovati.....Azmir Husic je covjek koji zeli da normalno posluje, Sloboda da je imala odblokiran racun u Slobodi bi sad bilo nekoliko provjerenih internacionalaca od pocetka prvenstva u sto ces se uvjeriti sad u ljetnom prijelaznom roku....druga stvar je sto je Husref od prosjecnih igraca izuzev par pojedinaca napravio odlican tim za nase uslove uz svu mogucu logistiku koju im je Azmir Husic pruzio......Sloboda ce tek od ljeta poceti normalno funkcionisati kako klub.
- FrantoBauzek
Znaci apsolutni ste favoriti? Priznao..PipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da mora, neće valjda biti u pravu neko ko ne ide na domaće utakmice. Zovite šintore..
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne shvataš, dok je tvoj klub igrao utakmicu, ovaj je piskarao po forumu. Zar nije sramotno?pinoglavi je napisao/la:Makar nas ima svaku utakmicu u sezoniPipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da mora, neće valjda biti u pravu neko ko ne ide na domaće utakmice. Zovite šintore..
@Franto
Naravno da sam priznao, apsolutni smo favoriti za opstanak.
Sarajevo da nije imalo 6 poraza i 3 remija, prvenstvo bi bilo rijeseno.. cinjenicaSkver je napisao/la:Sloboda da je imala odblokiran racun, prvenstvo bi bilo vec rijeseno...cinjenica.sekretar je napisao/la:Zeljo da je imao ovakvu ekipu od starta,sad bi imao rijeseno prvenstvo. Cinjenica.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja Slobodi i ljudima koji je vode skidam kapu za sve sto su napravili u ovih zadnjih par sezona. Ja se iskreno nadam da ce Sloboda biti jaca iduce godine,bez obzira kako ova sezona zavrsila,sa trofejom ili bez. I po mom misljenju,kako god da sezona zavrsi,oni ne mogu biti gubitnici ni na koji nacin,pa makar ostali i bez oba trofeja. Napredak je ogroman.
Nebitno, neka ga suspenduju.....i dalje ce biti glavni u Slobodi......tip je vec rekao da ga mogu suspendovati, ali ne mogu iz njega istjerati Slobodu.....a ko ce kurcu svirati, budemo vidjeli....kyrgios je napisao/la:Moze on kurcu svirat suspendovan
Edit: Vec je suspendovan od pocetka sezone......pa sta se desilo.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 10 apr 2016, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
- FrantoBauzek
I ja kazem. Sramotno za covjeka koji nije fizicki bio u TuzliPipiDugaCarapa je napisao/la:Ne shvataš, dok je tvoj klub igrao utakmicu, ovaj je piskarao po forumu. Zar nije sramotno?pinoglavi je napisao/la:Makar nas ima svaku utakmicu u sezoniPipiDugaCarapa je napisao/la:Naravno da mora, neće valjda biti u pravu neko ko ne ide na domaće utakmice. Zovite šintore..
@Franto
Naravno da sam priznao, apsolutni smo favoriti za opstanak.
Ne drug, priznao si da ste apsolutni favoriti za duplu krunu. Nema sad izvlacenja
Mi se nadamo najboljem, to jedino i mozemo
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kolika samo kolicina mrznje i kompleksa u jednom postu.newborn je napisao/la:Ako Sloboda osvoji titulu, to će biti ravno čudu. A sve ukazuje da se to neće desiti. Igra je u padu, a i jednostavno nisu navikli da osvajaju. Čak su i igrače dovodili prema svom renomeu, samo jedan igrač iz Slobodinog rostera ima osvojen trofej u karijeri. A to je Zajko Zeba koji je osvojio PL BiH sa Željezničarom. Ostalo su sve igrači koji nisu navikli na trofeje, dok je kod konkurenata situacija drugačija. Igrači imaju taj pobjednički mentalitet, navikli su na osvajanje trofeja, navikli su na pritisak koji nosi borba za trofej. U Slobodi to ima samo Zeba i mislim da će posustati do kraja.Uostalom, na utakmici protiv Željezničara se vidjelo da ni uz pomoć sudija nisu mogli pobjediti, pa ni stići do remija. Ustakmicu protiv Sarajeva ne treba smatrati relevantnom, jer su pitari u kanalu.
Stjepanovic je uzeo ligu sa Modricom. Samo sto ti nemas pojma ni ko gdje igra niti pratis ligu. Klasicni onaj balijander Zeljin..
tuzlak1987 je napisao/la:
Stjepanovic je uzeo ligu sa Modricom. Samo sto ti nemas pojma ni ko gdje igra niti pratis ligu. Klasicni onaj balijander Zeljin..
Čuj čovjek balijander
http://larsson1921.ga/
inače stream malih i celavih, ko je vani
Sarajevo ne shvatam ozbiljno ove sezone. Prosla sezona "na guzove". Ove ne ide. Iako mi je najdrazi klub u BiH. Sezona ispod svih ocekivanja,da ne kazem sramotno.Rinuka je napisao/la:Sarajevo da nije imalo 6 poraza i 3 remija, prvenstvo bi bilo rijeseno.. cinjenicaSkver je napisao/la:Sloboda da je imala odblokiran racun, prvenstvo bi bilo vec rijeseno...cinjenica.sekretar je napisao/la:Zeljo da je imao ovakvu ekipu od starta,sad bi imao rijeseno prvenstvo. Cinjenica.![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Neka te Radovane, samo se nemoj latiti noza.tuzlak1987 je napisao/la:Kolika samo kolicina mrznje i kompleksa u jednom postu.newborn je napisao/la:Ako Sloboda osvoji titulu, to će biti ravno čudu. A sve ukazuje da se to neće desiti. Igra je u padu, a i jednostavno nisu navikli da osvajaju. Čak su i igrače dovodili prema svom renomeu, samo jedan igrač iz Slobodinog rostera ima osvojen trofej u karijeri. A to je Zajko Zeba koji je osvojio PL BiH sa Željezničarom. Ostalo su sve igrači koji nisu navikli na trofeje, dok je kod konkurenata situacija drugačija. Igrači imaju taj pobjednički mentalitet, navikli su na osvajanje trofeja, navikli su na pritisak koji nosi borba za trofej. U Slobodi to ima samo Zeba i mislim da će posustati do kraja.Uostalom, na utakmici protiv Željezničara se vidjelo da ni uz pomoć sudija nisu mogli pobjediti, pa ni stići do remija. Ustakmicu protiv Sarajeva ne treba smatrati relevantnom, jer su pitari u kanalu.
Šta je sramotno? Ako pobijede danas, 6 kola prije kraja osiguran opstanaksekretar je napisao/la: Sarajevo ne shvatam ozbiljno ove sezone. Prosla sezona "na guzove". Ove ne ide. Iako mi je najdrazi klub u BiH. Sezona ispod svih ocekivanja,da ne kazem sramotno.
Samo realnost ništa više. Obično kažu da se mrzi bolji, uspješniji, kvalietniji, a vi niste ništa od toga.tuzlak1987 je napisao/la:Kolika samo kolicina mrznje i kompleksa u jednom postu.newborn je napisao/la:Ako Sloboda osvoji titulu, to će biti ravno čudu. A sve ukazuje da se to neće desiti. Igra je u padu, a i jednostavno nisu navikli da osvajaju. Čak su i igrače dovodili prema svom renomeu, samo jedan igrač iz Slobodinog rostera ima osvojen trofej u karijeri. A to je Zajko Zeba koji je osvojio PL BiH sa Željezničarom. Ostalo su sve igrači koji nisu navikli na trofeje, dok je kod konkurenata situacija drugačija. Igrači imaju taj pobjednički mentalitet, navikli su na osvajanje trofeja, navikli su na pritisak koji nosi borba za trofej. U Slobodi to ima samo Zeba i mislim da će posustati do kraja.Uostalom, na utakmici protiv Željezničara se vidjelo da ni uz pomoć sudija nisu mogli pobjediti, pa ni stići do remija. Ustakmicu protiv Sarajeva ne treba smatrati relevantnom, jer su pitari u kanalu.
Eto do mene, dva igrača imaju osvojen trofej u karijeri samo što je ovaj Stjepanović i zaboravio kako izgleda i kakav je osjećaj.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kao sto vidimo nakon 24. kola to nije nikakav faktor. Igraci Sarajeva su uzeli dva trofeja pa su pali u ovoj sezoni. Sve je u fizickoj spremi, zelji, kvalitetu, treneru. Ostalo su izgovori.newborn je napisao/la:Samo realnost ništa više. Obično kažu da se mrzi bolji, uspješniji, kvalietniji, a vi niste ništa od toga.tuzlak1987 je napisao/la:Kolika samo kolicina mrznje i kompleksa u jednom postu.newborn je napisao/la:Ako Sloboda osvoji titulu, to će biti ravno čudu. A sve ukazuje da se to neće desiti. Igra je u padu, a i jednostavno nisu navikli da osvajaju. Čak su i igrače dovodili prema svom renomeu, samo jedan igrač iz Slobodinog rostera ima osvojen trofej u karijeri. A to je Zajko Zeba koji je osvojio PL BiH sa Željezničarom. Ostalo su sve igrači koji nisu navikli na trofeje, dok je kod konkurenata situacija drugačija. Igrači imaju taj pobjednički mentalitet, navikli su na osvajanje trofeja, navikli su na pritisak koji nosi borba za trofej. U Slobodi to ima samo Zeba i mislim da će posustati do kraja.Uostalom, na utakmici protiv Željezničara se vidjelo da ni uz pomoć sudija nisu mogli pobjediti, pa ni stići do remija. Ustakmicu protiv Sarajeva ne treba smatrati relevantnom, jer su pitari u kanalu.
Eto do mene, dva igrača imaju osvojen trofej u karijeri samo što je ovaj Stjepanović i zaboravio kako izgleda i kakav je osjećaj.
Potpis ti je mrak
Znam to i bez tebe. Hvala u svakom slučaju.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
radnik igra da izgubi bas su ofirni
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Sto su se digli ovi iz Radnika ko da su dosli iz Barcelone a ne iz Bijeljine..
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.