PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Istog sam misljenja.Muerte je napisao/la:Bas tako. Mercedes je za gospodu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Rahma je napisao/la:Nemoj zezat da nisi vece ublehe vidiJoshalabajzer je napisao/la:Ako je ova utakmica regularna(ne mora znacit da je nastimano, nego jednostavno igraci Radnika dosli da izgube, a da se en umore) onda je nasa liga smijesna....Ako je ono prvi stoper Radnika, odo odma da se upisem u neki klub, nije jos za mene kasno...Pa pet puta bolje bi reagovao od onog igraca...ono je smijesno. Takodjer ako uspiju ovu ublehu, padavicara ikome uvaliti za 500 000 KM to ce biti uspijeh....Pa ona ponuda Zelje ne da je bila velikodusna za njega, nego cista glupost opd strane struke Zelje....sta su oni gledaliiii majko mila. Vece ublehe jos ne vidjo, cuj reprezentativac ahahhaahhaa
Halo lektoreeee procitaj ponovo sta pise ne vidjeh(vidjoh, vidjo). I ovo je forum, a ne cas Bosanskog jezika !!!
Jel bitno.. a uostalom trebao bi pročitati u medijima sudeci po dosadasnjem iskusvudejavu je napisao/la: sta su psovali?
Stvarno je nebitno psovke koje ces cut na svakoj tribini u BiH, samo mi se gadi to šta su tada sarajevski mediji radili, kao i komentari ovih intelektualaca što navijaju za Sarajevo, a prešutili lijepe i gospodske stvari poput skanidranja V.P. kao i aplauz na vaše skandiranje M.R.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
?pinoglavi je napisao/la:Hoće li kiks, avaz, radiorajvosa i ostali sarajevski mediji prenijeti ove rijeci sa tribina Koseva, kao sto su radili sa Tusnja?![]()
FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
I kad neko napiše kompleks tuzlaka, paćenici mrze glavni grad i sl. Ne mrzim, ni blizu, ali dajte nevjerovatno mnogo razloga da vas pojedini u Tuzli mrze.
Vidim da vam se opet strah uvukao u kosti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sada je sviju strah puniceRinuka je napisao/la:Vidim da vam se opet strah uvukao u kosti![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Fakat nas strah, jestel ono neke prepone postavljali po terenu pa igraci u punom sprintu moraju preskakat ili ? Moracemo se uigrat do derbija za te prepreke, apelujem Edisu da stavi prepone na pomocni i nek vjezbaju za tu tekmu.Rinuka je napisao/la:Vidim da vam se opet strah uvukao u kosti![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok oni traze punca, punica dominiraAdo76 je napisao/la:Sada je sviju strah puniceRinuka je napisao/la:Vidim da vam se opet strah uvukao u kosti![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Nebojte se..Necemo se puno izivljavati na vama..cikazubo je napisao/la:Fakat nas strah, jestel ono neke prepone postavljali po terenu pa igraci u punom sprintu moraju preskakat ili ? Moracemo se uigrat do derbija za te prepreke, apelujem Edisu da stavi prepone na pomocni i nek vjezbaju za tu tekmu.Rinuka je napisao/la:Vidim da vam se opet strah uvukao u kosti![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znao sam da uzimate one levate ali ako imas oci I barem 1% posten I iskren. Onda reci nesto nije udure bilo od samog pocetka. Loce samo sto nije reko dosli smo da primimo sto manje golova. Vec na pol skinu gace I prdi da se vidi rupa.
Ove placi-pichke isto tako znaju lupetat kad je nama bio penal u kupu I vracati Leotar svako par dana.
Nema sanse da je onaj drugi gol cist, yebo te pa on skace ko ne znam ti sta samo da izbjegne loptu.
Ove placi-pichke isto tako znaju lupetat kad je nama bio penal u kupu I vracati Leotar svako par dana.
Nema sanse da je onaj drugi gol cist, yebo te pa on skace ko ne znam ti sta samo da izbjegne loptu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
joker90 je napisao/la:Metnem ga u stau svim ovim sto kukaju samo!
Izgleda nista od gide za 1.maj......niko ne voli smoki......
I pored svih afera opet kupjemo tekme, imamo muda mora se priznati. I to kuci kupujemo protiv Radnika, koji nam je redovna musterija. Jedva cekam tekmu sa Vitezom i da vidim koja ce prica i kukanje tu biti. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- amazon
- Kontakt:
Dinokio jadan pokusava sve da ostane i da izbori evropu. Samo je zaboravio da 24.04 dolazi kaznena ekspedicija koja ce da ovo jadno Sarajevo procepi ko wc solju 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Sta reci?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Amidža, Dino, Punac, Ibraković šta ti je ljepše i realnije.nedaTM je napisao/la:
Sta reci?
SRETAN BROJ - 1725
cega se pametan stidi, budala se ponosi, dovoljno recenopitic je napisao/la:Amidža, Dino, Punac, Ibraković šta ti je ljepše i realnije.nedaTM je napisao/la:
Sta reci?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Nemaju se sta pravdati, navikli su moze im se.
Eh to je ta filozofija, kupi bice bolje
Sad I oni gledaju preko mob I komp ibrete se kako je igrac Radnika uspio preskocit loptu, onako brzu prizemnu loptu a on skace I moli Boga nemoj me dirati
Eh to je ta filozofija, kupi bice bolje
Sad I oni gledaju preko mob I komp ibrete se kako je igrac Radnika uspio preskocit loptu, onako brzu prizemnu loptu a on skace I moli Boga nemoj me dirati
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.