http://playreplay.me/embed/9e016.397143 ... dfba8b4b99
Kad spomenuh tu tekmu odmah mi na um padne Dženo, kad ga pitaju za penal on kaže "Ja ti situaciju nisam vidio tako da nije bio penal"....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je nas brat @kanarinacSarajlijica1946 je napisao/la:Zalite se na kojekakve u upravi,a bekic hlafno poslije tekme uruci dres jednom od momaka na losem glasu.samo kod nas ima
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Pa gdje ces to pitati hodzuMokes je napisao/la:To navijas za FKS ?hodža je napisao/la:Obi
gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Da se ne urekne...Bosniacum Lilium je napisao/la:gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio
Poceo je da igra opet kako zna, jos par idiota ga na stadionu proziva redovno, ali sve ih je manje. Danas su odlican posao na sredini odradili on i John! Duljevic imao od 13 pasova, 10 protivniku, sve gori i gori.Bosniacum Lilium je napisao/la:gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio
@Sabinho ti ovo moze potvrditi..Rinuka je napisao/la:Jesu li ono bile ovacije sa istoka za celu, nakon prvog poluvremena? Ako jesu, to je jokerovo maslo. Garant je on zapoceo![]()
Čovjek je prošle godine bio pred potpisom,da nas preuzme,medjutim trebalo je da potpiše "nesto" i tu su pregovori stali.DBR1987 je napisao/la:/sport/nogomet/slavko-petrovic-sarajevo-ima-fenomenalnu-ekipu-pobjeda-je-zasluzena/160410091
/slavko-petrovic-skandiranje-od-najboljih-navijaca-u-drzavi-je-bilo-prelijepo/
Sto nam ga sipu Petrovic ..... sta mislite dali je u opcijama da bude SLJEDECI trener Sarajeva .... nesto nas puno hvali ....
Znao sam tita mi..Jel vas i Hilmo podrzao?joker90 je napisao/la:Poceo je da igra opet kako zna, jos par idiota ga na stadionu proziva redovno, ali sve ih je manje. Danas su odlican posao na sredini odradili on i John! Duljevic imao od 13 pasova, 10 protivniku, sve gori i gori.Bosniacum Lilium je napisao/la:gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio
@Sabinho ti ovo moze potvrditi..Rinuka je napisao/la:Jesu li ono bile ovacije sa istoka za celu, nakon prvog poluvremena? Ako jesu, to je jokerovo maslo. Garant je on zapoceo![]()
Ako se tražilo od njega da gubi lopte između šesnaesterca i aut linije onda si totalno u pravu.Rahma je napisao/la:Po meni je Kramar odlicno odradio ono sto se od njega ocekuje u defanzivi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.