FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 09 apr 2016, 18:19

muamerc je napisao/la:Sta reci za Vidala :tokralju: Kakva zelja i borba, mnogi se mogu ugledati a covjek je u klubu pola godine

slika

momci nisam od pocetka gledao tekmu sta bi pa onako rano vidal izadje iz tekme :eh:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Klare

Post Postao/la Klare » 09 apr 2016, 18:25

R32 je napisao/la:Ne znam jel ikome vise drago nego meni kad vidim Martineza u startnoj postavi. uff :)
Pa čuj, to znači da sigurno nećemo izgubiti, a vjerovatno da ćemo pobijediti, ma kakav trener i sastav bio. :)

Danas u napadu Riberi odlučio, uhvatio je formu, samo zdravlja.

Kako god bude, Goce nas napušta ovo ljeto 90%sam siguran, neće se tu čekati ni Karlo, jer ovaj momak u Bayernu nije na svom, vjerujem da je njegov odlazak već napola dogovoren.

Onom pokušaju od trenera milion puta dokazano da Vidal nije ofanzivni igrač, ali on po svom, kako uđe Miler igra se proljepšala.
anelbavarac je napisao/la:Senilni zabar dijeli lekcije o taktici. :facepalm:
Jos ovaj ga ovdje nas'o lijepit'. :facepalm:
Kada taj napuhani Španac odvede na Evropsko selekciju kakva jeste ova Irska onda se javi i polemiši, dotad prdi u ćenifu.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 apr 2016, 18:32

Vidal je izasao ne iz gresaka sto je bio ofanzivan vec sto je morao da pravi faulove na kontrama koje su kreirali Gotze i Lewa svojim super pasovima i sigurnom kontrolom lopte. Alonso je isto bio blizu takvom scenariju. Mora se usput cestitati Alonsu na partiji, steta sto je stariji, to je doktor fudbala.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 09 apr 2016, 21:50

Dobro je ovo danas bilo, sve zadovoljavajuce...
Ono na pocetku je bilo lose, ali kad je Müller usao, sve je islo lakse :D
Sad sve misli na Lisabon !!! ABda do polufinala :)))

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 apr 2016, 12:17

ne znam za vas ali momci ja imam neki nenadjebiv osjecaj da ako prodjemo benfiku da bi ove sezone nekako mogli zavrsiti u finalu LP ne znam kako ,ali osvojiti to.....o tome necu ni rijeci prozboriti. :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 apr 2016, 13:26

Klare je napisao/la:
Danas u napadu Riberi odlučio, uhvatio je formu, samo zdravlja.
Ribery majstor nad majstorima i još je sada uhvatio pravu formu... :)
Klare je napisao/la: Kako god bude, Goce nas napušta ovo ljeto 90%sam siguran, neće se tu čekati ni Karlo, jer ovaj momak u Bayernu nije na svom, vjerujem da je njegov odlazak već napola dogovoren.
Ti kao jedan od najvećih kritičara Pepa, kod Goetzeove igre, vidiš samo problem u Goetzeu jel? :D Zanimljivo...
Što se tiče prošle utakmice, Goetze je bio dobar, jučer je tu bilo pozitivnih naznaka, ali malo je toga efektivnog napravio. Trudio se jeste, po statistici u duelima bio loš, a u pas igri po statistici vrlo dobar (iznad 90 % tačnost). Tu je problem samo što je on imao malo efektivnih, bitnih pasova. Imao je on par dobrih utakmica otkako je kod nas, a jeste da je to za takav kalibar bilo relativno malo. Dosta je imao prosječnih i slabih, a često je bio pogubljen na terenu. Samo sada dolazimo do ključne stvari: Svako bi skoro na njegovom mjestu bio pogubljen, kada Goetze i ne zna koju poziciju igra i koja mu je uloga. Guardiola ili ga ne zna ili ne želi usmjeriti...To mi je još čudnije, jer Goetze po tehničkim kvalitetima faktički ispunjava sve uslove da bude Pepov igrač po mjeri. Ali kod Pepa treba specijalna tehnika, specijalno razmišljanje po pitanju kretanja u igri, da faktički ako sve to pratiš 100 % lako ćeš na kraju postat debil. Ni Pep nekad ne zna šta hoće i on je sam pogubljen.
Nevjerovatna je činjenica i ta kako je Goetze u reprezentaciji (primjer utakmica protiv Italije) i u Bayernu skroz drugi čovjek. To su zapravo 2 različita igrača....I naravno da je tako, kada u reprezentaciji ima trenera koji s njim razgovara, motiviše ga ili što je sasvim dovoljno da mu jasne upute, dok u Bayernu ima sve suprotno, čak mu je tu trener koji mu ne pruži ni ruku jučer prilikom izlaska, nego sjedi mirno na klupi i lafo razmišlja o filozofiji igre.

E sada dolazimo do samog Goetzea. On se može kritikovati u smislu što još nije agilniji i što sa više žara ne ulazi u duele. Iako ne treba zaboraviti da je Goetze umjetnik, a drugi bi trebali biti radilice. Ali i pored toga bi u duelima se morao više truditi i ulaziti u iste s više žara.

Što se tiče odlaska ili ostanka, tu mislim da su šanse 50:50, a tu dosta zavisi od Goetzea samog (njegove odluke). On sada isto tako treba pokazat da li je mangup koji će ostat i pokazat se pred novim trenerom, koji će sigurno znati bolje s njim raditi ili će nakon ovih prosječnih sezona ipak reći odoh ja iz velikog Bayerna ipak tamo negdje gdje ću lakše biti zvijezda (drugim riječima da li će ispast pi.da :) ).

Za sada ništa nije procurilo o Carlovom mišljenju po pitanju Goetzea...Carlo se uglavnom izjasnio za obavezni ostanak Mullera i Lewe i zatražio da se svi nositelji igre zadrže. Sve zavisi kod Carla, kakav on generalni utisak ima o Goetzeu, koliko ga je posmatrao izvan Bayerna, šta tačno u njemu vidi. A poznato je da su Goetzeov menadžer i Carlo u dobrim odnosima, tako da će sigurno obaviti iskren razgovor.

Tu će i upravu donijeti svoj sud, da li je Goetze imao lošija izdanja zbog Pepa ili je Bayern za njega prevelik klub tj. zalogaj.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 apr 2016, 13:50

Karlo je napisao/la:ne znam za vas ali momci ja imam neki nenadjebiv osjecaj da ako prodjemo benfiku da bi ove sezone nekako mogli zavrsiti u finalu LP ne znam kako ,ali osvojiti to.....o tome necu ni rijeci prozboriti. :mrgreen:
U Finalu su sanse 50/50 taman igrali Wolfsburg-Barca jer se svi useru u gace i niko ne moze igrati svoju igru.
Bitno je ne praviti greske jer one vrlo cesto odluce pobjednika u finalu.
Ja se ove sezone ne radujem ni priblizno kao prije,povrede su mi ubile svaki cejf i euforiju :thumbdown:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 apr 2016, 14:54

Coman i Martinez spremi za put za Lisabon. Boateng se vraća protiv Werdera ili Herte u sastav

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 apr 2016, 15:16

Dje su oni pepoljupci sto branise ublehu svim srcima katalonskim,dje ste sviraci ku*cu da nam predocite sve zamislini filozofije pepa kojima nas vodi ka titulama.Sada pisete al cinimi se anti pep tonom.
Samo kad se sjetim velikih citaca misli i strategije Pepove.
VOLIM BAYERN

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 apr 2016, 15:51

Evo ih, reci sta imas.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 apr 2016, 16:55

isakovich je napisao/la:Dje su oni pepoljupci sto branise ublehu svim srcima katalonskim,dje ste sviraci ku*cu da nam predocite sve zamislini filozofije pepa kojima nas vodi ka titulama.Sada pisete al cinimi se anti pep tonom.
Igras jednu od najboljih sezona, u polufinalu kupa si te si na jedan korak od polufinala lige prvaka i onda ti dodje ovako poneki padobranac da ispravlja krivu Drinu.

Bilo bi pozeljnije da malo manje ser..e i vise uzivate u zivotu i nogometu. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 apr 2016, 17:36

Omerbavarac je napisao/la:
isakovich je napisao/la:Dje su oni pepoljupci sto branise ublehu svim srcima katalonskim,dje ste sviraci ku*cu da nam predocite sve zamislini filozofije pepa kojima nas vodi ka titulama.Sada pisete al cinimi se anti pep tonom.
Igras jednu od najboljih sezona, u polufinalu kupa si te si na jedan korak od polufinala lige prvaka i onda ti dodje ovako poneki padobranac da ispravlja krivu Drinu.

Bilo bi pozeljnije da malo manje ser..e i vise uzivate u zivotu i nogometu. ;)

Omco haj reci haveru nece niko cut :shh: kolko te pepi od katalunje placa da za njega lobiras na ovom forumu pdf. :zviz: :mrgreen: :shifty: :mrgreen: :think: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:

Braco ko nas zavadi :D .Pepi je jos tu dva mjeseca i ima mahanje od nas :wave: ,i iskreno sto se mene tice daleko mu kuca bila od bajerna i minhen :evil:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 apr 2016, 17:49

Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo. :D

Ostaće zapisano u historiji da je on, k'o jedan od najvećih trenera :lol:, jednog od najboljih bekova na svijetu IKAD ikad prekomandov'o u vezistu. Jel' potrebno dalje ?

Idemo dobit' Benficu, ispast' bez sramote u SF i okrenut' se novoj sezoni. Carlo nam je granat spremio neko iznenađenje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 apr 2016, 17:55

Centre forward je napisao/la:Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo. :D

Ostaće zapisano u historiji da je on, k'o jedan od najvećih trenera :lol:, jednog od najboljih bekova na svijetu IKAD ikad prekomandov'o u vezistu. Jel' potrebno dalje ?

Idemo dobit' Benficu, ispast' bez sramote u SF i okrenut' se novoj sezoni. Carlo nam je granat spremio neko iznenađenje.
Historijski gledano, igram najlosiju sezonu u karijeri, no imam dobar skauting tako da sam se osigurao sa novim igracem. :mrgreen:

Sto se Pepa tice, osim sto je nekolicinu igraca prebacio na nove pozicije on je vecinu igraca ucinio kvalitetnijim, mnogi su pod njegovom palicom napredovali.
Takodjer je postavio mnoge rekorde koji ce se tesko kad oboriti.
Eh sad, to sto je on tvrdoglav to je neka druga stvar, niko nije savrsen. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 apr 2016, 19:13

Centre forward je napisao/la:Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo. :D

Centro buraz sto toliko pesimisticki gleda kada je lp u pitannu.ja gledam ovako jeste da igramo nasilu i donekle preko one stvari ali evo recimo prodjemo dalje prodje wolfsburg,siti,pa evo i patetiko.nekako sam ubjedjen da u eventualnom sudaru sa vukovima i sitijem da smo mi ti koji bi na koncu isli dalje mozda grijesim ali sumnjam da imaju snage za finalni korak protiv nas iako smo nekako sjebani.e sa colinom prcijom bilo bi bare bare a i tu bi moza bili ti koji prosli bolje mozda

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 apr 2016, 19:28

Karlo, majstore kaki si ? :)

Pa iz iskustva, može se reć', bar kad su zadnje godine u pitanju. Momci iz nekog razloga u zadnje vrijeme (kako se meni čini) igraju iz rezignacije. Nema tu volje, ičkije, vuku se po terenu. Često smo se žalili na lošu fizičku spremnost igrača al' mislim da je to prije svega psihički problem, jer ne možeš pokazat' najbolje ako jedno od to dvoje ne štima, a ja mislim da je ovo drugo.

Sumnjam i da je puklo nešto između Pepa i neke grupice, vjerovatno elite. Nema više (u tolikoj mjeri) ni onog njegovog primitivnog vikanja i skakanja uz aut liniju, vičući na sve i svakog te njegovih gestikulacija itd.

Treba dodat' i (pre)jaku Barsu (il' Atletico), Real naravno uvijek tu, PSG koji čini mi se može dobit' svakog na svijetu itd; i još mnogo toga što nam se nije poklopilo ove godine. Eto to su neke stavke zbog kojih sam ja pesimističan.

PS: Pisali smo, al' treba dodat', Pep je u najvećem miru i tišini otjeran iz Minhena, al' gospodski kako to samo naši znaju, iako takav gospodski potez nije ni sekunde zaslužio.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 apr 2016, 20:00

Centre forward je napisao/la:Karlo, majstore kaki si ? :)

Pa iz iskustva, može se reć', bar kad su zadnje godine u pitanju. Momci iz nekog razloga u zadnje vrijeme (kako se meni čini) igraju iz rezignacije. Nema tu volje, ičkije, vuku se po terenu. Često smo se žalili na lošu fizičku spremnost igrača al' mislim da je to prije svega psihički problem, jer ne možeš pokazat' najbolje ako jedno od to dvoje ne štima, a ja mislim da je ovo drugo.

Sumnjam i da je puklo nešto između Pepa i neke grupice, vjerovatno elite. Nema više (u tolikoj mjeri) ni onog njegovog primitivnog vikanja i skakanja uz aut liniju, vičući na sve i svakog te njegovih gestikulacija itd.

Treba dodat' i (pre)jaku Barsu (il' Atletico), Real naravno uvijek tu, PSG koji čini mi se može dobit' svakog na svijetu itd; i još mnogo toga što nam se nije poklopilo ove godine. Eto to su neke stavke zbog kojih sam ja pesimističan.

PS: Pisali smo, al' treba dodat', Pep je u najvećem miru i tišini otjeran iz Minhena, al' gospodski kako to samo naši znaju, iako takav gospodski potez nije ni sekunde zaslužio.

Nije lose buraz :D

Aposlutno se slazem sa sa velikom vcinom tvoga posta posebno ovim boldanim.
Prolazak Barce ,Reala PSg nebitno ili sitija je neka druga varijanta sigurno teza sto zbog nasih okolknosti i stanja koje nas puca u zadnje tri godine od kako je pipi na klupi pa do same tezine gore navedenih protivnika.

Mecevi sa Prcelonom,Realom ,Psg ili sitijem su malo zteza verzija i dobijaju posebnu znacaj posebno kada su u pitanju prcelona i real, bez obzira na njihovu trenutacnu "slabu " formu . Ne znam sta bi ti iskreno kazao za ovu varijantu sa gore naveenim timovima.U slucaju evenutalnog sudara sa nekom od navedenih timova nadati je se da cemo znati i imati snage odigrari kako znamo u svom najboljem stilu,ili nadati je se da budemo chelsea 2012 i da nas sreca nenoramlno gura do samog kraja .

Ja igram na ovu drugu kartu brate red je da nas i onaj gore malo nenormalno pogleda haja :mrgreen: .

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 10 apr 2016, 20:59

I dalje se pokusava osporiti trenersko znanje Guardiole :crazy:
Covjek od Bayerna napravio masineriju, igraci su napredovali u svakom smislu...
Top igraci konstantno govore da im je zelja da ih trenira Pep, ali par forumasa sa ovog pdf-a su ipak veci fudbalski znalci od njih, i Pepa :facepalm:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 10 apr 2016, 21:04

Čestitke na novom naslovu prvaka
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 apr 2016, 21:11

Hvala :thumbup:

Ja tek sad viđo razliku između Dortmunda i Herte :o
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []