Skver je napisao/la:Čista pobjeda Sarajeva, ko misli drugacije nek iznese dokaze......kao dokaz vrijede samo SMS poruke sa tačnim datumom i satnicom i audio snimci......dokazi tipa punac, punica se nece razmatrati.....u ovom slučaju Željo i Široki ostali nasmijani....Dobro sam napisao da će prije Dino otjerati navijače nego oni njeg, on je pod zaštitom onog Miki Mausa iz Malezije.....
Jesil vidio koliko je murije i zaštitara doveo danas na stadion
jovanmaksimovic je napisao/la:kad ovako gledas, treba imati na umu da je sarajevo ovom pobjedom ipak i matematicki objezbjedio opstanak, pa valjda su zato morali da kupe igrace radnika da ih puste...
Da nismo iznad vas na tabeli ovo bi mozda bilo duhovito, ovako je samo glupo, ali navikli smo na to od propalog statisticara iz Ceske ili odakle vec. Fazoni i smisao za humor su ti totalno drugi nivo u odnosu na ostatak foruma zivota mi. Volim te vidjeti kako kukas ko kurava vise nego ista.
jovanmaksimovic je napisao/la:zeljo uzima sve do kraja osim druge finalne utakmice sa sirokim, gdje ce pustiti remi u sirokom brijegu... zrinjski ili mi prvaci a zeljo rutinski kup uzima...
Sta se raspravljate sa ovim likom. Vidite da nije bas pri sebi...
jovanmaksimovic je napisao/la:kad ovako gledas, treba imati na umu da je sarajevo ovom pobjedom ipak i matematicki objezbjedio opstanak, pa valjda su zato morali da kupe igrace radnika da ih puste...
Da nismo iznad vas na tabeli ovo bi mozda bilo duhovito, ovako je samo glupo, ali navikli smo na to od propalog statisticara iz Ceske ili odakle vec. Fazoni i smisao za humor su ti totalno drugi nivo u odnosu na ostatak foruma zivota mi. Volim te vidjeti kako kukas ko kurava vise nego ista.
pa mi smo jucer to ucinili, ali mnogo postenije nego vi... ja ne kukam, meni merak da vas prcam ili zbog punca, ili zbog skandala sto vas tresu u zadnje vrijeme... uzivaj u "postenoj" pobjedi nad radnikom... kraj vam dolazi za dvije sedmice na istom mjestu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
Yebiga... I vi morate priznati da je sumnjivo, posebno kad se zna koliko vas Chelo gotivi. Frajer se ponasa kao da je legenda sa Koseva Nisam ni ovo vidio...
SlevinKelevra je napisao/la:Yebiga... I vi morate priznati da je sumnjivo, posebno kad se zna koliko vas Chelo gotivi. Frajer se ponasa kao da je legenda sa Koseva Nisam ni ovo vidio...
Pogledaj sta je rekao nakon meca sa Slobodom. Ostalo nista nije slagao covjek. I ono kad je Benko izasao sam na golmana ovaj pobjegao kod korner zastavice. Sumnjiv je Avdukic i kod prvog gola. Onaj slucajno zabi gol, odmah nskon meca otrcao kod Dine da se izvinjava. Proslo kolo kupili tri bobe u BL, kazu mi bi za vas u drugu ligu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
SlevinKelevra je napisao/la:Yebiga... I vi morate priznati da je sumnjivo, posebno kad se zna koliko vas Chelo gotivi. Frajer se ponasa kao da je legenda sa Koseva Nisam ni ovo vidio...
Pogledaj sta je rekao nakon meca sa Slobodom. Ostalo nista nije slagao covjek. I ono kad je Benko izasao sam na golmana ovaj pobjegao kod korner zastavice. Sumnjiv je Avdukic i kod prvog gola.
Nisam gledao cijelu tekmu, samo dio drugog poluvremena, ali vidim dosta komentara koji se bas i ne vidjaju svaki dan.