Kova i Marko ce biti najbolji poslijeratni stoperski tandem FK Sarajevo.Ubijeden sam u to.Oerde je napisao/la:Ništa Kova!? Izbrisat ću ga iz potpisa!Lakoste je napisao/la:Dulja, Radovac i Miha najbolji.
Slažem se da je Samke odigrao fantastično, ali mu umnogome tu pomaže Hurtić. Njegova izmjena je baš odličan potez. Čovjek je izdomirao u prvom poluvremenu, te presječene lopte, te genijalni pasovi, u drugom je već počeo padati, dobi karton, malo ko povreda i ovaj ga izvuče, tu je čak i Emerson poslije fino odradio posao.
Kova i Marko da su od ljeta uigravani sad bi bili drama, a i mi bi uštedili na Stepanovu, ali ima još vremena, u svakom slučaju meni obojica djeluju bolje od Barbarića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pricajte sta hocete a kallasi je beton trci ko lud 
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Borbeniji smo dosta nego kod ćelavog grobara. Zadovoljan sam kako igramo od kad je Hurta tu. Sve je ok , jos smo u igri za titulu. Derbi je opet presudan. Mada i u Vitezu nece biti lagano.
Ali brate sta je sa posjetom, ja sam se razocarao kad sam vidio koliko nas je. Pa sta ocekujemo na derbiju, pa budemo li ovakvi, ponizit ce nas u svim segmentima. Bruka brate za sve iskrene navijace Sarajeva, koji mogu da dodju na utakmicu a nece. Stidite se. Bgm kao da se za opstanak borimo, a ne za titulu.
Ali brate sta je sa posjetom, ja sam se razocarao kad sam vidio koliko nas je. Pa sta ocekujemo na derbiju, pa budemo li ovakvi, ponizit ce nas u svim segmentima. Bruka brate za sve iskrene navijace Sarajeva, koji mogu da dodju na utakmicu a nece. Stidite se. Bgm kao da se za opstanak borimo, a ne za titulu.
Zamijenjen je zbog povrede.Već na odmor je otišao hramljuci na desnu nogu i mislio sam da neće nikako ni nastaviti.Oerde je napisao/la:Ništa Kova!? Izbrisat ću ga iz potpisa!Lakoste je napisao/la:Dulja, Radovac i Miha najbolji.
Slažem se da je Samke odigrao fantastično, ali mu umnogome tu pomaže Hurtić. Njegova izmjena je baš odličan potez. Čovjek je izdomirao u prvom poluvremenu, te presječene lopte, te genijalni pasovi, u drugom je već počeo padati, dobi karton, malo ko povreda i ovaj ga izvuče, tu je čak i Emerson poslije fino odradio posao.
.
Inače Dzakmic je tu sada u stručnom štabu i dosta pomaže konkretno Samiru,vidio sam npr danas kad mu daje neke upute.I to je jako lijepo vidjeti sigurno ga ima čemu nauciti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Definitivno bi Ahmo trebao igrati derbi, Kadusic je defanzivno jos prevelika rupetina za jednu takvu tekmu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Samir odigrao odlično? jesmo li mi gledali istu utakmicu?
Mene je strah utkamice protiv Želje ako bude isti sastav kao i danas, Radovac i Rustemović najgori na terenu, Okić ne može lopte igraču do sebe dodati, Kramar pojmare nema, lik se gubi ko abdest, Duljević kao da je igrao 10 utakmica poslije reprezentacije, nigdje ga nije bilo tamo do drugog gola.
Srecom pobjedili smo na kraju, mogli smo i proci bez primljenog gola da se nismo opustili
Mene je strah utkamice protiv Želje ako bude isti sastav kao i danas, Radovac i Rustemović najgori na terenu, Okić ne može lopte igraču do sebe dodati, Kramar pojmare nema, lik se gubi ko abdest, Duljević kao da je igrao 10 utakmica poslije reprezentacije, nigdje ga nije bilo tamo do drugog gola.
Srecom pobjedili smo na kraju, mogli smo i proci bez primljenog gola da se nismo opustili
Da smo tu dobili kako bi sve bilo lakse a ovako je ipak pretesko nadoknaditi 5 bodova mada ne treba se predavati yebaji ga.bojler je napisao/la:Oj PRIJEDORE ! CCC
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Taktički to radi Ćelo, pročitao pozitivne komentare od strane navijača i sigurno zna da navijači dosta utiču na odabir trenera, bar je bio takav slučaj do sada, pa se malo ulizuje, ali neka, dobar je on trener, možda bi i valjao. Al ne zahvalno je govoriti za nekog trenera da bi bio dobar, opekli smo se dosta puta.
Radovac se polako vraća u formu ali opet, daleko od toga kakav je bio.
Brine me Duljević, ide stazama Samira, al baš isto. Nakon odličnih igara u Evropi, poziva u reprezentaciju, nabiješ sebi cijenu i onda počinje stagnacija i nazadovanje. Valjda dođe sebi.
Pohvalio bi Mihojevića, odlično odradio posao. Treba dobijati priliku od prve minute protiv ekipa s kojim ne bi trebali imati problema (al sad je situacija takva da osim Drine i Veleža nema ekipe s kojim bi lahko sa kombinovanim sastavom).
Mihojeviću, Kadušiću, Radovcu i ostalim mladim, talentovanim igračima trebaju stručni, školovani i pametni ljudi, koji su u fudbalu cijeli život, da s njima rade na način kao što se radi u velikim timovima u Evropi i garantujem da bi svi oni napravili odlične karijere. Svaka čast svim ovim našim trenerima, al mislim da ovi i drugi talenti ne mogu puno naučit od njih.
Radovac se polako vraća u formu ali opet, daleko od toga kakav je bio.
Brine me Duljević, ide stazama Samira, al baš isto. Nakon odličnih igara u Evropi, poziva u reprezentaciju, nabiješ sebi cijenu i onda počinje stagnacija i nazadovanje. Valjda dođe sebi.
Pohvalio bi Mihojevića, odlično odradio posao. Treba dobijati priliku od prve minute protiv ekipa s kojim ne bi trebali imati problema (al sad je situacija takva da osim Drine i Veleža nema ekipe s kojim bi lahko sa kombinovanim sastavom).
Mihojeviću, Kadušiću, Radovcu i ostalim mladim, talentovanim igračima trebaju stručni, školovani i pametni ljudi, koji su u fudbalu cijeli život, da s njima rade na način kao što se radi u velikim timovima u Evropi i garantujem da bi svi oni napravili odlične karijere. Svaka čast svim ovim našim trenerima, al mislim da ovi i drugi talenti ne mogu puno naučit od njih.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 apr 2016, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kallasi
Mihojević
Kova
Rustem-paša
Benko
Bekić
Radovac od nargile pročepio, bravo
Samo kada bi ostao na ovakom nivou. Dulja mnogo grešaka, ali brzina ga vadi. Brazilac za ono vrijeme koje je igrao korektan. Kramar poslije Radulovića najgori igrač FKS od poslije rata ispadao gdje je stigao sam sebi zapinje, spor i ne zna lopte igrat. I Hurtu je natjerao da Kalaša šalje lijevo da zatvara. Ovi iz Radnika kada su vidjeli da preko Kramara mogu radi šta hoće tuda su nas ubili. Posebno njihov desni bek sa brojem 4. Okić
ništa, ali ništa. Radnik danas veoma gruba ekipa. Počeli sa bunkerom do prvog gola i onda se otvorili.
Za one koji nisu bili. Džemi Istok skandirao kada je ulazio u igru Džemooooooooooooooooooooo. Protiv uprave se skandiralo sa Sjevera na poluvremenu i u 83 minuti. Stokiću se hebevalo sve i svašta čitavu utakmicu zato je bio onako nervozan na terenu i htio se fajtat sa Duljom. Čelavog trenera Radnika pozdravio Istok na poluvremenu i na kraju utakmice ovaj im maše i daje aplauze.
Po meni Kalaš igrač utakmice.
Mihojević
Kova
Rustem-paša
Benko
Bekić
Radovac od nargile pročepio, bravo
Za one koji nisu bili. Džemi Istok skandirao kada je ulazio u igru Džemooooooooooooooooooooo. Protiv uprave se skandiralo sa Sjevera na poluvremenu i u 83 minuti. Stokiću se hebevalo sve i svašta čitavu utakmicu zato je bio onako nervozan na terenu i htio se fajtat sa Duljom. Čelavog trenera Radnika pozdravio Istok na poluvremenu i na kraju utakmice ovaj im maše i daje aplauze.
Po meni Kalaš igrač utakmice.
SRETAN BROJ - 1725
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Samir odigrao odlično? jesmo li mi gledali istu utakmicu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rustemovic i Radovac odlicni bili, brate ti si izgleda neki snimak proslih utakmica gledao, nema sanse da si gledao ovo od danas.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Samir odigrao odlično? jesmo li mi gledali istu utakmicu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Protiv Viteza vratiti Kallasija na lijevu stranu , a Kadušića na desnu ako je zdrav . A jest nas zayebo Barbarić sa crvenim kartonom mnogo kombinacija ispada iz igre jer Mihojević mora igrati štopera.
Ovako bi ja protiv Viteza
Pavlović - Kallasi - Mihojević - Kovačević - Kadušić(Berberović) - Rustemović - Radovac - Emerson - Harba - Bekić - Benko
DERBI
Pavlović - Kallasi - Barbarić - Kovačević - Berberović - Mihojević - Rustemović - Radovac ( Reis ) - Duljević - Bekić - Benko
ali sve ove bajne kombinacije uništavaju dva posebna pacijenta Okić i Kramar ali valjda se nešto dogodi pa oni ispadnu iz svih kombinacija.
Ovako bi ja protiv Viteza
Pavlović - Kallasi - Mihojević - Kovačević - Kadušić(Berberović) - Rustemović - Radovac - Emerson - Harba - Bekić - Benko
DERBI
Pavlović - Kallasi - Barbarić - Kovačević - Berberović - Mihojević - Rustemović - Radovac ( Reis ) - Duljević - Bekić - Benko
ali sve ove bajne kombinacije uništavaju dva posebna pacijenta Okić i Kramar ali valjda se nešto dogodi pa oni ispadnu iz svih kombinacija.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DaSiouxLukavac je napisao/la:Po Hurti, sljedeće gostovanje je Svinjski.
Jel se skandiralo protiv uprave?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na ljeto Celo brate povedi dvicu iz Radnika sa sobom kad budes dolazio..
Dusan, paklen mali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da smo dobili prijedor, mi bi jos imali onog celavca na klupi. Definitivno da smo vjerovali i prepustili pogresnom da nam vodi sve oko ekipeManuel je napisao/la:Da smo tu dobili kako bi sve bilo lakse a ovako je ipak pretesko nadoknaditi 5 bodova mada ne treba se predavati yebaji ga.bojler je napisao/la:Oj PRIJEDORE ! CCC
-
shalabajzer
- Kontakt:
Nisam navijac Sarajeva pa izvinite sto upadam ovako na temu, al moram napisati da su Radovac, Rustemovic i Miholjevic(mislim da se tako zove) najbolje odigrali mec....ne znam koju je utakmicu ovaj gledao....lijep pozzjoker90 je napisao/la:Rustemovic i Radovac odlicni bili, brate ti si izgleda neki snimak proslih utakmica gledao, nema sanse da si gledao ovo od danas.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Samir odigrao odlično? jesmo li mi gledali istu utakmicu?
Bar je sa nama lako, mi prodamo a ne vidimo ni punca ni bodove...High je napisao/la:Ako danas pobijedimo, onda vrijedi kupiti utakmicu u Vitezu.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.