Kup im preostaje jer su sanse kroz ligu prokockali kad ih je Drina koja je ispala prije jedno pola godine dobila 1:0, defanzivna igra od pocetka + idu sad na kup zestoko a pritom Sarajevo im je najtezi rival vec godinama. Pogledaj opet i vidjet ces da je vec krenuo naprijed kada je Benko poslao loptu.MuhamedTM je napisao/la:Znao sam da uzimate one levate ali ako imas oci I barem 1% posten I iskren. Onda reci nesto nije udure bilo od samog pocetka. Loce samo sto nije reko dosli smo da primimo sto manje golova. Vec na pol skinu gace I prdi da se vidi rupa.
Ove placi-pichke isto tako znaju lupetat kad je nama bio penal u kupu I vracati Leotar svako par dana.
Nema sanse da je onaj drugi gol cist, yebo te pa on skace ko ne znam ti sta samo da izbjegne loptu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
gurbeti pucaju po savovima
ne mogu vise skriti ljubomoru i zavist..pocrkace titam

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja sam napisao keca za vas, znao sam da uzimate ove kako da ih nazovem hajde n3k bude "ko da više" ali paša imas bolan video pogledaj. Mozda si bio na tekmi pa ti se ucinilo ok ali ako pogledas fino mozes vidit skok balerine iz Radnika. Pogledaj izjavu na pol ločeta.MortemHz je napisao/la:Kup im preostaje jer su sanse kroz ligu prokockali kad ih je Drina koja je ispala prije jedno pola godine dobila 1:0, defanzivna igra od pocetka + idu sad na kup zestoko a pritom Sarajevo im je najtezi rival vec godinama. Pogledaj opet i vidjet ces da je vec krenuo naprijed kada je Benko poslao loptu.MuhamedTM je napisao/la:Znao sam da uzimate one levate ali ako imas oci I barem 1% posten I iskren. Onda reci nesto nije udure bilo od samog pocetka. Loce samo sto nije reko dosli smo da primimo sto manje golova. Vec na pol skinu gace I prdi da se vidi rupa.
Ove placi-pichke isto tako znaju lupetat kad je nama bio penal u kupu I vracati Leotar svako par dana.
Nema sanse da je onaj drugi gol cist, yebo te pa on skace ko ne znam ti sta samo da izbjegne loptu.
Sad za vas sve pitare, nadam se da ce vase "zvezde" opet otvarati labrnje kao onaj barbaric
"Samo je pitanje koliko razlike", je izjava Barbarića, a koju je Mulalić upotrijebio kao motivaciju!
jedan je tomislav barbarić
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 10 apr 2016, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Cuj ovog, Radnik ide na Kup. Mogu igrati samo musanovo kolo, a kup nikako. Pa nek preskaci loptu materi. Niti ce oni u evropu, a niti ce Sarajevo u evropu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zeljo je je u evropi koliko i radnikamazon je napisao/la:Cuj ovog, Radnik ide na Kup. Mogu igrati samo musanovo kolo, a kup nikako. Pa nek preskaci loptu materi. Niti ce oni u evropu, a niti ce Sarajevo u evropu.
- amazon
- Kontakt:
To ti Dinokio pinokio rekao. Njega niko nista ne pita, nego nek uzme advokate da ne bi u muriju isao. A Zeljo ce nastavi svoje proljece.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zeljo je je u evropi koliko i radnikamazon je napisao/la:Cuj ovog, Radnik ide na Kup. Mogu igrati samo musanovo kolo, a kup nikako. Pa nek preskaci loptu materi. Niti ce oni u evropu, a niti ce Sarajevo u evropu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Trening Radnika pred utakmicu sa FKS.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jos moraju pjevati, ema esasa, esasa pipija I tako skakatiProbisvjet je napisao/la:Trening Radnika pred utakmicu sa FKS.![]()
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:gurbeti pucaju po savovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Onda @amazon..Nije zensko, al je pichkaProbisvjet je napisao/la:Rinuka je napisao/la:gurbeti pucaju po savovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne hvala, ipak bi neko zensko.
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Beduin
- Kontakt:
Svestrani Rinuka uspio poljubiti dvije grupe u felgu odjednom, slika tako govori - plave pantole (Strumfovi) i crveno-crne patike (Fukare).Rinuka je napisao/la:gurbeti pucaju po savovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, ozbiljno sam ovo pitao, jel ima neka pozadika kao opravdanje ili nema volje kluba da se ovo odradi?
Beduin je napisao/la:
Nego, salu na stranu, sto se Kosevo ne prefarba u borbo boju ili FK Sarajevo ne ofarba dresove u maslinasto-zelenu boju? Ovako zeleno-zelena tribina, natpis necitljiv, prikaze ba.
Znam da je stadion gradski, ali je i Tusanj gradski, kao i mnogi stadioni u nasoj ligi pa su tribine, stolice, natpisi u bojama kluba. Znam ono fazoni SDA, sheici kojekakvi, arapi i fazoni, ali brate...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za neka bolja vremena.

Ali nema ništa od ovog, samo jedna obična slika na fb.

Ali nema ništa od ovog, samo jedna obična slika na fb.
1 mil KM treba za čitavo Kosevo. Grad nema razloga da mijenja i pravi dodatne troškove ionako su nedavno zamjenjene stolice na zapadu. A i zelene su najjeftinijeBeduin je napisao/la:Secerovic na zemlji lezi povrijedjen, a muftija sa zelene tribine hralja "daBogda umro", sto je nasmijalo prisutne pristalice.
Nego, salu na stranu, sto se Kosevo ne prefarba u borbo boju ili FK Sarajevo ne ofarba dresove u maslinasto-zelenu boju? Ovako zeleno-zelena tribina, natpis necitljiv, prikaze ba.
Znam da je stadion gradski, ali je i Tusanj gradski, kao i mnogi stadioni u nasoj ligi pa su tribine, stolice, natpisi u bojama kluba. Znam ono fazoni SDA, sheici kojekakvi, arapi i fazoni, ali brate...
EDIT:
Cuj ih al psuju nakon starta na Duljevica, wahaha, 100 abdesta ih ne opra. Do Dubaija odjekuje sta sve ne psuju, odose glasne zice u helac. Da ovoliko bodre Sarajevo, cak su i Slobodu mogli izbaciti iz kupa.
[youtube][/youtube]
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Prema zvukovima na usporenom dijelu snimka pomislio bih da se utakmica igrala na TusnjuDeeWa je napisao/la:[youtube][/youtube]
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Rigoletto je napisao/la:Prema zvukovima na usporenom dijelu snimka pomislio bih da se utakmica igrala na TusnjuDeeWa je napisao/la:[youtube][/youtube]
- amazon
- Kontakt:
Danas na Kosevu oko 13h igraci Radnika vjezbali preskakanje prepona, do 13:45H. Vjezba je uspjela 
Prca ih rigoleto u 16, svako malo bahne napadne I ode. To pozdravi rinuka s video zapisom ili pjesmom od kemala nije Montena nego malovcica.
Samo knjizevnik je visoko iznad vas, hrani se kad doceka nekoga na volej, a pdp napada sve redom, u sali pa privali. Solinas je slabo aktivan sprema feštu za sampiona.
Osoba koja je shit starter je Pino, baci kost I posmatra ko sejtan dok pije viski I kolu prije ramazana.
Samo knjizevnik je visoko iznad vas, hrani se kad doceka nekoga na volej, a pdp napada sve redom, u sali pa privali. Solinas je slabo aktivan sprema feštu za sampiona.
Osoba koja je shit starter je Pino, baci kost I posmatra ko sejtan dok pije viski I kolu prije ramazana.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.