koja je kod tebe rezolucija , da probam s istom ?Smalling je napisao/la:Vidi na postavkama koja je rezolucija.. Nista mi drugo ne pada na pamet..EdoBa je napisao/la:Imam VRAM 512 mb i pise tamonu specifikacijama da je "bad" isto tako kod druga je 512 mb ali kod njega je "good" i grafika mi je kao da igram super mario?
Da li znate u cemu je problem?
I meni je vram 512mb pa tucem grafiku na medium rutinski..
PES 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 2016
- JoseeMourinho
- Kontakt:
pa stavi rezoluciju koja ti je za tvoj ekran, i kako su ti kocke uslikaj pa postavi sliku, i ja na medium picim bez problema 

Ja igram na 800x600 sasvim ok, iako mi je ekran za 1024x, ali s obzirom da nemam bas neku graficku, malo mi trza na vecoj rezoluciji..EdoBa je napisao/la:koja je kod tebe rezolucija , da probam s istom ?Smalling je napisao/la:Vidi na postavkama koja je rezolucija.. Nista mi drugo ne pada na pamet..EdoBa je napisao/la:Imam VRAM 512 mb i pise tamonu specifikacijama da je "bad" isto tako kod druga je 512 mb ali kod njega je "good" i grafika mi je kao da igram super mario?
Da li znate u cemu je problem?
I meni je vram 512mb pa tucem grafiku na medium rutinski..
Jel izasao uefa euro 16 posto sam cuo da konami sada ima licencu?

Izaso je patch na PS3 Euro 2016.ZOGLI je napisao/la:Jel izasao uefa euro 16 posto sam cuo da konami sada ima licencu?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
						Memento Mori...
- JoseeMourinho
- Kontakt:
igrate li jos uvijek pesa?   

nikad me toliko ta grafika, detalji dresova, stadiona, reklama i sl. nije toliko diralo, ali jedna stvar mi bas smeta to su pogani rejtinzi, haj sa ovim zadnjim datapackom ko et malo su i bolji/realniji, ali je li to samo do mene ili stvarno ovaj konami ne moze realno odraditi po trenutoj formi?

nikad me toliko ta grafika, detalji dresova, stadiona, reklama i sl. nije toliko diralo, ali jedna stvar mi bas smeta to su pogani rejtinzi, haj sa ovim zadnjim datapackom ko et malo su i bolji/realniji, ali je li to samo do mene ili stvarno ovaj konami ne moze realno odraditi po trenutoj formi?
Moze li mi neko dati torrent link za neki osnovni patch a da nije PTE ?

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- 
				gojzerica
- Kontakt:
Skoro u svakoj utakmici komentator kaže za mene ''This team is a lot better in attacking than in defending''  Baš imam problema, primam lagano golove. Smanjio sam težinu na professional, manje živaca kidam..
 Baš imam problema, primam lagano golove. Smanjio sam težinu na professional, manje živaca kidam..

Baš imam problema, primam lagano golove. Smanjio sam težinu na professional, manje živaca kidam..
 Baš imam problema, primam lagano golove. Smanjio sam težinu na professional, manje živaca kidam..- JoseeMourinho
- Kontakt:
http://www.pes-patch.com/category/pes-2016-patchPuma je napisao/la:Moze li mi neko dati torrent link za neki osnovni patch a da nije PTE ?
nadji sta ti odgovara jbg ja pte koristim ne znam sta da ti preporucim drugo

Skinuo sam ja PTE 5.0 instalirao, ali kad krenem da udjem u igricu nista se ne desava. Sta treba izabrati kad dodje u instalaciji do ono pes.exe, steam ili ono drugo ?

Call the coroner!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ja sam izabro onaj 3dm uglavnom offline onaj jer ne igram online, ako hoces online da igras treba ti instaliran steam i biras onaj drugi 
mora ti raditi jbg, i stavi folder od pesa u izuzetke kod antivirusa

mora ti raditi jbg, i stavi folder od pesa u izuzetke kod antivirusa

jel moze link za euro 2016 dlc ako ima?

- 
				gojzerica
- Kontakt:
Nakon stvaranja fudbalske velesile i osvajanja svega mogućeg sa US. Sassuolo, prešao sam u Atletico Mineiro.
Ovako mi je izgledala prva postava u Sassuolu.

Zaboravio sam dodati drugog stopera, imaju Rugani, Marquinos i još neki strašan..

Ovako mi je izgledala prva postava u Sassuolu.

Zaboravio sam dodati drugog stopera, imaju Rugani, Marquinos i još neki strašan..
					Zadnja izmjena: gojzerica, dana/u 27 maj 2016, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

Igra li neko myclub?

Igram je ponekadRamsey16 je napisao/la:Igra li neko myclub?

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Kako ide?keramikr je napisao/la:Igram je ponekadRamsey16 je napisao/la:Igra li neko myclub?

Ja se drzim sa oko 850 ratingom tu sam u top 500

ma i ja sam tako nesto,mozda cak i oko 900Ramsey16 je napisao/la:Kako ide?keramikr je napisao/la:Igram je ponekadRamsey16 je napisao/la:Igra li neko myclub?
Ja se drzim sa oko 850 ratingom tu sam u top 500
 ,samo glupo oni stranci nakupuju lopti,dobiju extra igraca,i onda mu ne mozes nista
 ,samo glupo oni stranci nakupuju lopti,dobiju extra igraca,i onda mu ne mozes nistaDo zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Ma ima dosta citera npr onaj sto je trenutno drugi je citer ja ga pobjedio i poslije lik nesta uradi ko da se nije ni igralokeramikr je napisao/la:
ma i ja sam tako nesto,mozda cak i oko 900,samo glupo oni stranci nakupuju lopti,dobiju extra igraca,i onda mu ne mozes nista

Msm generalno ima dosta citera sta sam ih preko 1000 pobjedio i urade nesto i ko da se nije ni igralo.
Ja igram na ratingu igraca 2 to mi nekako mjera
Ma ima svega,najgore kad pokupuju pravim parama sve najbolje igrace,onda mu ne mozes nista,u svakom segmentu te nadigra,a veze nemaju.Zato i izbjegajem F2P igre,gdje se pravim kesom kupuje.Steta sto ne moze da bacimo koju partijuRamsey16 je napisao/la:Ma ima dosta citera npr onaj sto je trenutno drugi je citer ja ga pobjedio i poslije lik nesta uradi ko da se nije ni igralokeramikr je napisao/la:
ma i ja sam tako nesto,mozda cak i oko 900,samo glupo oni stranci nakupuju lopti,dobiju extra igraca,i onda mu ne mozes nista

Msm generalno ima dosta citera sta sam ih preko 1000 pobjedio i urade nesto i ko da se nije ni igralo.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Imaju one prijateljske, moze se igratikeramikr je napisao/la:Ma ima svega,najgore kad pokupuju pravim parama sve najbolje igrace,onda mu ne mozes nista,u svakom segmentu te nadigra,a veze nemaju.Zato i izbjegajem F2P igre,gdje se pravim kesom kupuje.Steta sto ne moze da bacimo koju partijuRamsey16 je napisao/la:Ma ima dosta citera npr onaj sto je trenutno drugi je citer ja ga pobjedio i poslije lik nesta uradi ko da se nije ni igralokeramikr je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.