KingJamesMVP je napisao/la:Čestitke na novom naslovu prvaka
Hvala na ranim cestitkama ali ima jos igrati da se ono zvanicno potvrdi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
KingJamesMVP je napisao/la:Čestitke na novom naslovu prvaka
+7 5.kola do kraja, ovo ne možete prokockati nikakoKarlo je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Čestitke na novom naslovu prvaka
realno s obzirom na kvalitetu koja je kod nas koncentrisana to bi bilo ravno senzaciji ,ali eto opet nekad jos jedno kolo da vidimo pa onda zvanicno ,s pepijem se nikad ne znaKingJamesMVP je napisao/la:+7 5.kola do kraja, ovo ne možete prokockati nikakoKarlo je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Čestitke na novom naslovu prvaka
Omere mene nazvati padobrancem je pomalo smijesno,ja sam na ovoj temi mozda duze nego ti,samo sto se ne takmicim da pisem hrpu postova kao neki,na hiljade postova a u biti zivi propuh.Ne znam sto te toliko dirnulo,samo sam iskren,ne svidja mi se ova situacija sa pepom i gotovo.Nije ovo ni blizu najbolje sezone,ako umijes da gledas to se po igri da zakljuciti.Pep nam je na izlaznim vratima Bogu hvala,a tebi nista drugo ne preostaje nego da polagano zauzimas poziciju na temi man.city.Omerbavarac je napisao/la:Igras jednu od najboljih sezona, u polufinalu kupa si te si na jedan korak od polufinala lige prvaka i onda ti dodje ovako poneki padobranac da ispravlja krivu Drinu.isakovich je napisao/la:Dje su oni pepoljupci sto branise ublehu svim srcima katalonskim,dje ste sviraci ku*cu da nam predocite sve zamislini filozofije pepa kojima nas vodi ka titulama.Sada pisete al cinimi se anti pep tonom.
Samo kad se sjetim velikih citaca misli i strategije Pepove.
Bilo bi pozeljnije da malo manje ser..e i vise uzivate u zivotu i nogometu.
Daleko od toga Omere da je isakovich padobranac,ima ovdje drugih padobranaca (bar jedan se često ističe, pravi se pametan i sl. u jednom pasusu fali Pepa, u drugom kritikuje, a u trećem se svađa sam sa sobom...Omerbavarac je napisao/la:Igras jednu od najboljih sezona, u polufinalu kupa si te si na jedan korak od polufinala lige prvaka i onda ti dodje ovako poneki padobranac da ispravlja krivu Drinu.isakovich je napisao/la:Dje su oni pepoljupci sto branise ublehu svim srcima katalonskim,dje ste sviraci ku*cu da nam predocite sve zamislini filozofije pepa kojima nas vodi ka titulama.Sada pisete al cinimi se anti pep tonom.
Samo kad se sjetim velikih citaca misli i strategije Pepove.

Reci slobodno da na mene mislis da se drugi ne brinu. Sad eto pisi na ovoj temi, bez bojazni od padobranaca. Nema vise padobran(a)ca na ovoj temi, slobodno svrsavaj na svapsko.effe_sa je napisao/la: Daleko od toga Omere da je isakovich padobranac,ima ovdje drugih padobranaca (bar jedan se često ističe, pravi se pametan i sl. u jednom pasusu fali Pepa, u drugom kritikuje, a u trećem se svađa sam sa sobom...).
ima l´ u zivinicama kakav mlad hodza da iz tog vaseg kapitena iscera sejtana koji ga tjera da pise ovak´eCentre forward je napisao/la:Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo.![]()
sekerbay je napisao/la:ima l´ u zivinicama kakav mlad hodza da iz tog vaseg kapitena iscera sejtana koji ga tjera da pise ovak´eCentre forward je napisao/la:Kapitenu, bolje da malo poradiš na golgeterskim sposobnostima, neg' da branis neodbranjivo.![]()
![]()
postove?
a, iskren da budem, i ti si puk´o, cim ti je on kapiten.
i da, puk´o je i @farinel. ustvari, pukli su svi osim @karla i moje malenkosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.