Mi sigurno nismo dosli da izgubimo 5 razlike
Sta li se krilo iza te izjave!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
'kaznena ekspedicija' koja nam vec 24 kola gleda u ledja?amazon je napisao/la:Dinokio jadan pokusava sve da ostane i da izbori evropu. Samo je zaboravio da 24.04 dolazi kaznena ekspedicija koja ce da ovo jadno Sarajevo procepi ko wc solju
ibrak je ovu, borca je punac zavrsio, vitez je dinin, i tako cemo i dalje jer nam se moze.nedaTM je napisao/la:
Sta reci?
Ono je vas nekiPipiDugaCarapa je napisao/la:Opet sukobi na temi FK Sloboda, kakve legende.
Više puta ste se međusobno zakačili na forumu, nego što se naša grupa na javi kačila međusobno..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ono je vas nekiPipiDugaCarapa je napisao/la:Opet sukobi na temi FK Sloboda, kakve legende.
Hoces da se sa tobom poigram, usput? ,:)PipiDugaCarapa je napisao/la:Opet sukobi na temi FK Sloboda, kakve legende.
Hajde, klekni i zini.SRSlavinovici je napisao/la:Hoces da se sa tobom poigram, usput? ,:)PipiDugaCarapa je napisao/la:Opet sukobi na temi FK Sloboda, kakve legende.
Cak se prijeti i batinamaPipiDugaCarapa je napisao/la:Opet sukobi na temi FK Sloboda, kakve legende.
A fakat su bezobrezni. Od normalnog pitanja za dobro klub doslo do sukoba i prijetnji.SRSlavinovici je napisao/la:Pa da, vidis dokle levati dogurase.
Ti si glupan, bez obzira sta se desava na formuMuhamedTM je napisao/la:Jel se ovo selo veselo tivra. Nemoj bjezat vamo nisamo UN da te stitimo![]()
Reci ko je franto I bices zasticen, odnosno jok znamo ko je franto vec
FK Zeljeznicar TDI. Kako bi ti pristao na to ?Muerte je napisao/la:A fakat su bezobrezni. Od normalnog pitanja za dobro klub doslo do sukoba i prijetnji.SRSlavinovici je napisao/la:Pa da, vidis dokle levati dogurase.
Mi ovdje nismo temaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:FK Zeljeznicar TDI. Kako bi ti pristao na to ?Muerte je napisao/la:A fakat su bezobrezni. Od normalnog pitanja za dobro klub doslo do sukoba i prijetnji.SRSlavinovici je napisao/la:Pa da, vidis dokle levati dogurase.

Uzima poznatu taktiku, sam sebi piseSRSlavinovici je napisao/la:Napokon neko razumanFrantoBauzek je napisao/la:Sve osim imena kluba je u domenu prihvatljivosti. Ali znam sta je SRSlavinovici htio da kaze..
Iako smo svi za Slobodu, fali nam bratstvo i jedinstvo![]()
Kakvi ste vi budalasi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.