Trollaj nekog drugog, znaš ti dobro na šta mislim.madridist je napisao/la:Pirovom pobjedom provuciAjsKjub je napisao/la:Madriđani će se pirovom pobjedom provući dalje pomoću sudija. Isto važi i za Barcu. Samo što će u ovoj tekmi to bit opcionalno tj. zavisno od igre Atletika.![]()
Ne postoji kombinacija u kojoj Madrid pirovom pobjedom prolazi,greska u koracima.
Pirova pobjeda bi bila recimo 3:1 ili 4:2 i ispadanje Madrida.
Pobjeda koja bi omogucila Madridu da igra polufinale bi bila sve samo ne pirova..
Sa druge strane za Barcu je to jos vise nemoguce,nemoguce je da Barca bilo kojim rezultatom pobijedi a da to bude pirova pobjeda.
A kako tek suludo zvuci pirova pobjeda uz pomic sudija
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ako si mislio nekom navlakusom uz pomoc sudija onda ok ali pirova pobjeda ne moze donijeti nista dobro onome ko je ostvari.AjsKjub je napisao/la:Trollaj nekog drugog, znaš ti dobro na šta mislim.madridist je napisao/la:Pirovom pobjedom provuciAjsKjub je napisao/la:Madriđani će se pirovom pobjedom provući dalje pomoću sudija. Isto važi i za Barcu. Samo što će u ovoj tekmi to bit opcionalno tj. zavisno od igre Atletika.![]()
Ne postoji kombinacija u kojoj Madrid pirovom pobjedom prolazi,greska u koracima.
Pirova pobjeda bi bila recimo 3:1 ili 4:2 i ispadanje Madrida.
Pobjeda koja bi omogucila Madridu da igra polufinale bi bila sve samo ne pirova..
Sa druge strane za Barcu je to jos vise nemoguce,nemoguce je da Barca bilo kojim rezultatom pobijedi a da to bude pirova pobjeda.
A kako tek suludo zvuci pirova pobjeda uz pomic sudija
Pirova pobjeda je pobjeda za koju se plati prevelika cijena i koja pobjedniku nanese više štete nego poraženom
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nisam ranije skontao, inace ne mora da je stede, nista dobili nisu, a tako mnogo su izgubili !pinoglavi je napisao/la:Navijacima Reala je zelja za osvetom poslije onog sramocenja na Bernabeu ogromna, i siguran sam da ih ima kojima je draza ta osveta nego undecima. Cuvanje snage na el classicu ne postoji makar se sutra igralo finale CL.Mig_Mig je napisao/la: Apsolutno potpisujem ! Zizu je platio danak neiskustvu, ne vjerujem da se u subotu onako zaletio, razmisljao sam mozda i nije tako. Veceras se vidjelo sve, trcali su sigurno 7-8km manje od njemaca, sto je u ovakvim utakmicama itekako presudno! Zizu
Max Allegri
Moja greška, krivim nesanicu za ovakve nebuloze. Uglavnom shvatilo se šta želim reći. Real može i vjerovatno hoće dobiti vukove, samo što će na kraju sudijska odluka koja će odlučiti dalji plasman. Nije prvi, niti zadnji put da se Ronaldo i/ili Messi "poguraju" dalje.
Stoperski duo wolfsburga je neuigran i nekonstantan i tu leži najveći problem, napadački se i mogu nekako nositi sa Realom.
Stoperski duo wolfsburga je neuigran i nekonstantan i tu leži najveći problem, napadački se i mogu nekako nositi sa Realom.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Šta nam onda predlažeš, da igramo da će biti penal ili crveni karton? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
Sarajlija88
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Vukovi mogu biti zadovoljni sa pet komada u mreži.![]()
Nema se tu jaro moj wolfsburg sta nadati,ljudi su odradili 90 posto posla u prvoj utakmici i sto bi se sad nadali kad su jednom nogom vec u polufinalu,ostalo im je samo pitanje psihe da se ne prepadnu,a nece,njemacka je to ekipa sa onim pravim njemackim trenerom koji ce ih pripremiti da igraju kao da je 0 0 bilo u prvoj utakmicieffe_sa je napisao/la:Wolfsburg ima kao prvo dobru zalihu, Real ima taj zaostatak koji niti jednoj ekipi nije lako nadoknaditi. A Real isto tako ima taj ofanzivni potencijal i to iskustvo u LP kojima može ovo nadoknaditi. Ali dosta je tu teorije. Dosta će zavisiti od otvaranja utakmice.
Samo onakva odbrana kakvu je Wolfsburg odigrao na domaćem terenu, onako ravna, kompaktna odbrana, ne odgovara Realu nikako. Ono je skoro pa perfektno bilo. Iz te obrane mogu rezultirati opasne kontre. Tako da , sada je pitanje samo da li Vukovi mogu toliko lošije odigrati odbranu u Madridu i da li će psihološki podlegnuti? Ovo je sasvim otvorena utakmica, solidne su šanse za Wolfsburg, ali isto tako im predstoji jako težak zadatak. Ali imaju se čemu nadat.
Real je taj koji se mora itekako nadati,prvo da nadju igru koju nemaju ove sezone,a onda i da vukovi odigraju izuzetno lose, i jos se moraju nadati i nekoj sreci koja ce im biti potrebna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ćiro je rekao da je 2-0 najgori rezultat.Romariooo je napisao/la:Nema se tu jaro moj wolfsburg sta nadati,ljudi su odradili 90 posto posla u prvoj utakmici i sto bi se sad nadali kad su jednom nogom vec u polufinalu,ostalo im je samo pitanje psihe da se ne prepadnu,a nece,njemacka je to ekipa sa onim pravim njemackim trenerom koji ce ih pripremiti da igraju kao da je 0 0 bilo u prvoj utakmicieffe_sa je napisao/la:Wolfsburg ima kao prvo dobru zalihu, Real ima taj zaostatak koji niti jednoj ekipi nije lako nadoknaditi. A Real isto tako ima taj ofanzivni potencijal i to iskustvo u LP kojima može ovo nadoknaditi. Ali dosta je tu teorije. Dosta će zavisiti od otvaranja utakmice.
Samo onakva odbrana kakvu je Wolfsburg odigrao na domaćem terenu, onako ravna, kompaktna odbrana, ne odgovara Realu nikako. Ono je skoro pa perfektno bilo. Iz te obrane mogu rezultirati opasne kontre. Tako da , sada je pitanje samo da li Vukovi mogu toliko lošije odigrati odbranu u Madridu i da li će psihološki podlegnuti? Ovo je sasvim otvorena utakmica, solidne su šanse za Wolfsburg, ali isto tako im predstoji jako težak zadatak. Ali imaju se čemu nadat.
Real je taj koji se mora itekako nadati,prvo da nadju igru koju nemaju ove sezone,a onda i da vukovi odigraju izuzetno lose, i jos se moraju nadati i nekoj sreci koja ce im biti potrebna
"We need to suffer. And we need to fight."
Hehe,sinee,da ti ciro nesto kaze,jedan primis drugi sam ulazi,to jest tako u jednoj utakmici, al u ovom sistemu takmicenja,gdje se gleda gol u gostima,to je heben rezultat do bola,moras povesti 4 0 da bi se osigurao,a valja gledati da ga ne primis,nek je bog na pomoci frankovcimaCaptain4 je napisao/la:Ćiro je rekao da je 2-0 najgori rezultat.Romariooo je napisao/la:Nema se tu jaro moj wolfsburg sta nadati,ljudi su odradili 90 posto posla u prvoj utakmici i sto bi se sad nadali kad su jednom nogom vec u polufinalu,ostalo im je samo pitanje psihe da se ne prepadnu,a nece,njemacka je to ekipa sa onim pravim njemackim trenerom koji ce ih pripremiti da igraju kao da je 0 0 bilo u prvoj utakmicieffe_sa je napisao/la:Wolfsburg ima kao prvo dobru zalihu, Real ima taj zaostatak koji niti jednoj ekipi nije lako nadoknaditi. A Real isto tako ima taj ofanzivni potencijal i to iskustvo u LP kojima može ovo nadoknaditi. Ali dosta je tu teorije. Dosta će zavisiti od otvaranja utakmice.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bit ce sutra zanimljivo gledati Real Madrid i Wolfsburg. Ne znam, 2:0 je zayeban rezultat nadoknaditi bilo kojem klubu. Trebas dobit 3 razlike i to nije lako. Trebat ce i srece, jer ima noci kad te nista ne ide u LP i to je normalno.
Ono sto je sigurno je to da ce Madrid proci dalje ukoliko se Wolfsburg skroz povuce citavu tekmu. Najbolje bi bilo da igraju cvrsto , ne bunkeraski i na kontre. Kad bi ponovili tekmu iz Wolfsburga , mislim prvenstveno na igru, prosli bi 100 %, mozda i pobijedili u Madridu. Mislim ipak da je 50-50 i sada. Prije prve tekme je bilo 95-5 %.
PSG prolazi smijesni City!
Ono sto je sigurno je to da ce Madrid proci dalje ukoliko se Wolfsburg skroz povuce citavu tekmu. Najbolje bi bilo da igraju cvrsto , ne bunkeraski i na kontre. Kad bi ponovili tekmu iz Wolfsburga , mislim prvenstveno na igru, prosli bi 100 %, mozda i pobijedili u Madridu. Mislim ipak da je 50-50 i sada. Prije prve tekme je bilo 95-5 %.
PSG prolazi smijesni City!
27.10.2020
Koga FTV prenosi sutra ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- SlevinKelevra
- Kontakt:
City- PSGToxicity je napisao/la:Koga FTV prenosi sutra ?
Wolfsburg je ocajan ove sezone u gostima. U LP su izgubili od Uniteda i Psv-a, a dobili Cska i Gent. A u bundesligi, ne znam jesu li i 10 bodova uzeli u gostima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jedan Leverkusen ih pukne 3-0 kod kuce nedavno,da ne moze Real.
Kad istrce na SB ima da noge zaklecaju i ledeni su vec u prvih 45 minuta. Takav osjecaj imam
Kad istrce na SB ima da noge zaklecaju i ledeni su vec u prvih 45 minuta. Takav osjecaj imam
ma sve je moguce ,ovo je posebno takmicenje ,liga nema veze sa ovimsekretar je napisao/la:Jedan Leverkusen ih pukne 3-0 kod kuce nedavno,da ne moze Real.
real je i od slabijih od wolfsburga primao prvi gol ,jedna frljoka u mrezi u prvih 15-20 min i bgm tesko bi se izvukli u toj situaciji
tako su govorili i za schalke da ce oderat ih real kad zamal sa onom djecom ne izbacise reala na poo bernabeua
moze bit deracina reala od 3-4:0 a bgm moze lako otic na stranu njemaca sa nekim ranim golom ,real igra toplo hladno citavu sezonu ,sa njima se nikad ne zna .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Jeste drug. Sve je moguce. Moja zelja je 3-1 za Real
Niko sretniji od mene. Nego,sve je moguce u tih 90 minuta. Samo da Wolfsburg odigra hrabro,da se ne prepadnu atmosfere,rezultata i pritiska. Moja zelja je da Svabe prodju,ali osjecaj mi je nekako drugaciji.
Kao sto bih volio da Barca proradi i podere na Calderonu,ali znam da ce biti **** teskih 90 minuta. Jos ako prvi dobijemo gol,nosi sve u pm. Kad oni smetljari pocnu se valjati.
Ja najvise zalim sto Barca ne zna igrati na rezultat. Odnosno kad vec imamo 2-1 , da na pocetku prepustimo loptu i posjed Atleticu,da oni krenu po gol. Tad su nam sanse puno vece. Ali ja vec vidim da cemo mi opet napasti od prve minute i da ce oni udarati po kontrama.
Kao sto bih volio da Barca proradi i podere na Calderonu,ali znam da ce biti **** teskih 90 minuta. Jos ako prvi dobijemo gol,nosi sve u pm. Kad oni smetljari pocnu se valjati.
Ja najvise zalim sto Barca ne zna igrati na rezultat. Odnosno kad vec imamo 2-1 , da na pocetku prepustimo loptu i posjed Atleticu,da oni krenu po gol. Tad su nam sanse puno vece. Ali ja vec vidim da cemo mi opet napasti od prve minute i da ce oni udarati po kontrama.
Gledaj što se nadaju 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Samo je pitanje koliko će Hecking psihološki pripremiti ekipu jer to je ključni faktor pred revanš, ako prime gol da se ne raspadnu u nastavku.Na Realu je veliki pritisak i to treba znati iskoristiti jer za njih ispadnje od Wolfsburga će biti ravno katastrofi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Wolfsburg ne treba juriti prema naprijed, samo trebaju izdržati početni pritisak i po meni prolaze. Ako izdrže 0:0 u prvih 20.min onda će narasti samopouzdanje, Real će jurnuti i biti će prostora za kontre, samo ne smiju praviti bezveze greške koji će Realu omogućiti šansu neku ili možda i gol.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Pensioner26 i 13 gostiju.