SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Principatus
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 18:24

Zasto se brise moj post gdje pisem sljedece: Na tribinama Srbije sjede sumadinci sa kokardama.

Jel ja to lazem? ;)
Ako to brise Admin, uredu. Ako to rade "pojedini" moderatori jer im ne pase, nije.

I onda se cuditi zasto vas poneki narodi sa balkana nemogu smisliti.
Devil protiv tebe licno nista, ti si jedan od najboljih forumasa ovdje. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 13 jun 2010, 18:26

Popushi Srbija . . . Tipicni balkanski mentalitet, niko ga ne moze iscupati, prepali se vaznosti utakmice !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jun 2010, 18:27

Srbija ima duplo skuplji tim od Gane, ima veca igracka "imena" ali nemaju igru u polju, sve to izgleda jalovo i nemocno na terenu...ove utakmice se moraju pobjeđivati ako se misli nešto napraviti u grupi.
Sad im predstoji da se pokušaju vaditi protiv Njemacke i Australije koje su bolje ekipe od Gane...težak posao za ovako loše srbe, ali secekajmo do kraja ipak.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 jun 2010, 18:28

Vidjet ćemo s Njemačkom uskoro šta ovo sve favoriti pobacili ;) :P
Joj ako Marin igra bit će ludo ;) Australija bogami kažu zna bit opasna ;)
Srbi razočarali sve ali ima još možda antić ih skulira.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 jun 2010, 18:29

želim ekipi srbije da izgubi sve mečeve i da što prije se vrati kući jer mi se ne svidjaju i ne navijam za njih.

jel to sad neki problem, imam pravo da kažem šta hoću jer nikoga ne vrijeđam, to je moje misljenje, losi su i ne želim da ih gledam a pogotovu ne zbog ovog debilnog komentatora koji je šabački prenosio tekmu, njemu želim što prije da ode u penziju

hvala dragom bogu pa ne plaćam rtv pretplatu
vozdra
navijam za španiju
Semper Fidelis

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 13 jun 2010, 18:30

Principatus je napisao/la:
nasborik je napisao/la: jedan veliki pozdrav i uzivaj te gledajuci SRBIJU na SP... ;)
Care neznam kako je tebi, ali ja uzivam da gledam Srbiju. ;)

Ovdje sam morao slusati da ste na jednom nivou sa Njemackom a ovdje igrate kosarku.
Da je pobjedila ne bih ti pisao da uzivas niti bi svratio vjerovatno na ovu temu, kao i vecina ovih pacenika koji dozivljavaju Srbiju kao najveceg neprijatelja ili sta ti ja znam, pa uzivaju kada Srbija izgubi.
Bilo bi mi razumljivo da si dosao poslije utakmice sa Njemackom posto vidim da si tamo pa da provociras da je Njemacka pobjedila, ali hajde... ;) Nadam se da ces doci ovde cestitati ako Srbija dobije favorizaovanu Njemacku
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 jun 2010, 18:30

Glavni igraci Srbije u kvalifikacijama, Jovanovic i Krasic su u najgorem mogucem trenutku pali u formi, i to je mozda i najveci razlog njihove slabe igre. Mozda da pokusa sa Tosicem, odigrao je dosta dobro nekoliko zadnjih utakmica u Koelnu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 13 jun 2010, 18:31

Zbog cega mi brisete postove,nikoga nisam povrijedio ako sam napisao da su im navijaci fasiti,pa to vidi cijeli svijet! hebes ovakav forum kada u BiH ne smijem pisati protiv fasista,a oni nas BH navijace kamenjem docekaju,ne cudi me da zbog takvih kao sto ste vi,na Kosevu napisu Srpsko Sarajevo.
kako vas nije sram!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jun 2010, 18:33

Ode ovo đe netreba ccccc
Rođen s tobom da budem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 18:34

Principatus je napisao/la:Zasto se brise moj post gdje pisem sljedece: Na tribinama Srbije sjede sumadinci sa kokardama.

Jel ja to lazem? ;)
Ako to brise Admin, uredu. Ako to rade "pojedini" moderatori jer im ne pase, nije.

I onda se cuditi zasto vas poneki narodi sa balkana nemogu smisliti.
Devil protiv tebe licno nista, ti si jedan od najboljih forumasa ovdje. ;)
To ja fakat tako.Napisao si ono sto si vidio.Kao i mi vecina.Da ne govorim o onom komentatoru Cosovicu R je stavio radi kamuflaze.i njegov ofiran nacin prenosenja.
Za forumasa@devila da su bogdo makar 10%kao @devil.
Nikad nije bio tendeciozan pa cak i kad navija za Orlove.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jun 2010, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jun 2010, 18:34

gollum je napisao/la:Glavni igraci Srbije u kvalifikacijama, Jovanovic i Krasic su u najgorem mogucem trenutku pali u formi, i to je mozda i najveci razlog njihove slabe igre. Mozda da pokusa sa Tosicem, odigrao je dosta dobro nekoliko zadnjih utakmica u Koelnu.
Ni meni nije jasno zašto Antić zapostavlja Tošića koji je igrao odlicno za Keln ove sezone , a sa druge strane forsira toliko Krasića koji je danas bio katastrofalan i koji inace nije u nekoj formi...jest imao onu odlicnu šansu koja mu se ukazala, ali slabo je vezao igru, slabo se kretao, nije dijelio lopte, sakrivao se od lopte i od igre...najviše je on podbacio, po meni.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 jun 2010, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 jun 2010, 18:34

Onaj Kuzmanovic bukvalno shvatio da ste zemlja kosarke :mrgreen:

Steta , navijao sam za vas :)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jun 2010, 18:38

Orlovi su ganuti :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 jun 2010, 18:39

ja sam danas pronozirao da ce utakmica gana-srbija zavrsit nerijeseno a na kraju je pobijedila jos gana...ono sto me zacudilo ovde je toliko omalovazavanje gane, pa ljudi nije danas brazil s peleom protiv gane igrao pa da pricate o ubjedljivoj pobjedi......antic je totalno pogrijesio jos postavivsi lukovica umjesto subotica, to nisam mogao prosto povjerovata, tako iskusan trener, sa dobrim uspjesima prije pravi takve greske i po meni gluposti....za žigića sam prije par dana govorio da je totalno van forme, danas su on i pantelic bili katastrofa, problemi cak sa stopanjem lopte....vjerovatno onaj navijač srbije ovde koji je govorio protiv igraca iz bundeslige dijeli mišljenje antića, tako da obojica ocigledno jako dobro razmisljaju...jer gle ironije danas su igraci poput tagoea, vorsaha, sarpeia (sva trojica igraju u bundesligi) bili mnogo uspjesniji od ovih srbijanski reprezentativaca...srbija u losem izdanju i ono sto sam govorio da tu mnogo šta ne štima da nema discipline i prave organizacije sve se potvrdilo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 18:39

nasborik je napisao/la:Da je pobjedila ne bih ti pisao da uzivas niti bi svratio vjerovatno na ovu temu, kao i vecina ovih pacenika koji dozivljavaju Srbiju kao najveceg neprijatelja ili sta ti ja znam, pa uzivaju kada Srbija izgubi.
Procitaj ovu temu od pocetka i moje postove, pa ces razumijeti da ja nisam na ovoj temi zbog Srbije nego zbog Njemacke, jer navijam za Elf i to ne zato sto su sa Srbijom u grupi. Vi ste mi sporedni. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jun 2010, 18:41

Ja sam pacenik i obozavam kad nase komsije izgube..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 18:43

Principatus je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Da je pobjedila ne bih ti pisao da uzivas niti bi svratio vjerovatno na ovu temu, kao i vecina ovih pacenika koji dozivljavaju Srbiju kao najveceg neprijatelja ili sta ti ja znam, pa uzivaju kada Srbija izgubi.
Procitaj ovu temu od pocetka i moje postove, pa ces razumijeti da ja nisam na ovoj temi zbog Srbije nego zbog Njemacke, jer navijam za Elf i to ne zato sto su sa Srbijom u grupi. Vi ste mi sporedni. ;)
''ONI su sporedni'' a ne vi ;)
Nemoj da mi lapsusas. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jun 2010, 18:43

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam pacenik i obozavam kad nase komsije izgube..

Blago tebi! :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 jun 2010, 18:44

GoRaN je napisao/la:Ma bolan ovdje niko nikoga ne moze smisliti...I Slovence mrzimo. :mrgreen:
Svi seru na svoj nacin...Najbolje biti gluh i corav... :?
Meni su Janezi bas simpaticni. :mrgreen: Niko ih ne benda 5 para, a oni samo po svom. Niko ih nije vidio na SP, ljudi u tisini otisli na SP. Danas ovdje galama kako su losi, a ljudi upisali pobjedu. :mrgreen: Naprijed Janezi!

Igrao sam 3:1 za Svabe. Bar me jednom u zivotu ucinite djelimicno sretnim. Cmon Krauts! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 13 jun 2010, 18:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam pacenik i obozavam kad nase komsije izgube..
e ova je jos bolja :lol: :lol: isti sam :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.