Jel ja to lazem?

Ako to brise Admin, uredu. Ako to rade "pojedini" moderatori jer im ne pase, nije.
I onda se cuditi zasto vas poneki narodi sa balkana nemogu smisliti.
Devil protiv tebe licno nista, ti si jedan od najboljih forumasa ovdje.

Moderator/ica: admin
Da je pobjedila ne bih ti pisao da uzivas niti bi svratio vjerovatno na ovu temu, kao i vecina ovih pacenika koji dozivljavaju Srbiju kao najveceg neprijatelja ili sta ti ja znam, pa uzivaju kada Srbija izgubi.Principatus je napisao/la:Care neznam kako je tebi, ali ja uzivam da gledam Srbiju.nasborik je napisao/la: jedan veliki pozdrav i uzivaj te gledajuci SRBIJU na SP...
Ovdje sam morao slusati da ste na jednom nivou sa Njemackom a ovdje igrate kosarku.
To ja fakat tako.Napisao si ono sto si vidio.Kao i mi vecina.Da ne govorim o onom komentatoru Cosovicu R je stavio radi kamuflaze.i njegov ofiran nacin prenosenja.Principatus je napisao/la:Zasto se brise moj post gdje pisem sljedece: Na tribinama Srbije sjede sumadinci sa kokardama.
Jel ja to lazem?
Ako to brise Admin, uredu. Ako to rade "pojedini" moderatori jer im ne pase, nije.
I onda se cuditi zasto vas poneki narodi sa balkana nemogu smisliti.
Devil protiv tebe licno nista, ti si jedan od najboljih forumasa ovdje.
Ni meni nije jasno zašto Antić zapostavlja Tošića koji je igrao odlicno za Keln ove sezone , a sa druge strane forsira toliko Krasića koji je danas bio katastrofalan i koji inace nije u nekoj formi...jest imao onu odlicnu šansu koja mu se ukazala, ali slabo je vezao igru, slabo se kretao, nije dijelio lopte, sakrivao se od lopte i od igre...najviše je on podbacio, po meni.gollum je napisao/la:Glavni igraci Srbije u kvalifikacijama, Jovanovic i Krasic su u najgorem mogucem trenutku pali u formi, i to je mozda i najveci razlog njihove slabe igre. Mozda da pokusa sa Tosicem, odigrao je dosta dobro nekoliko zadnjih utakmica u Koelnu.
Procitaj ovu temu od pocetka i moje postove, pa ces razumijeti da ja nisam na ovoj temi zbog Srbije nego zbog Njemacke, jer navijam za Elf i to ne zato sto su sa Srbijom u grupi. Vi ste mi sporedni.nasborik je napisao/la:Da je pobjedila ne bih ti pisao da uzivas niti bi svratio vjerovatno na ovu temu, kao i vecina ovih pacenika koji dozivljavaju Srbiju kao najveceg neprijatelja ili sta ti ja znam, pa uzivaju kada Srbija izgubi.
''ONI su sporedni'' a ne viPrincipatus je napisao/la:Procitaj ovu temu od pocetka i moje postove, pa ces razumijeti da ja nisam na ovoj temi zbog Srbije nego zbog Njemacke, jer navijam za Elf i to ne zato sto su sa Srbijom u grupi. Vi ste mi sporedni.nasborik je napisao/la:Da je pobjedila ne bih ti pisao da uzivas niti bi svratio vjerovatno na ovu temu, kao i vecina ovih pacenika koji dozivljavaju Srbiju kao najveceg neprijatelja ili sta ti ja znam, pa uzivaju kada Srbija izgubi.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam pacenik i obozavam kad nase komsije izgube..
Meni su Janezi bas simpaticni.GoRaN je napisao/la:Ma bolan ovdje niko nikoga ne moze smisliti...I Slovence mrzimo.![]()
Svi seru na svoj nacin...Najbolje biti gluh i corav...
e ova je jos boljaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam pacenik i obozavam kad nase komsije izgube..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.