Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
rio_Ferdy88 je napisao/la:Mašala, samo da znaš da te stranka pratiAsteriks je napisao/la:Pucam pripravnicki u srednjoj skoli (historicar) a nakon toga bit ce par mogucnosti.

Popraviste mi dan vas dvojica.

06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
@Rio eto meni posla kakvog kad fax dovrsim 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lukaku's father, Roger, says Romelu should join Manchester United or Bayern Munich this summer
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moze, njega sam nekako najvise i prizeljkivao. Samo nekako ne vjerujem da ce doci na kraju, nesto nema nikada ovih koje ja najvise prizeljkujem u Unitedu. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ako Mou dolazi onda Luk ne dolazi to je jasno ko dan
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Zvjerka, ipak bit ce tu i dr opcija. Znamo da Jozo forsira sistem sa jednim napadacem, kompaktnom sredinom i brzim krilima pa je moguce da ili Wazzu reanimira il dovede jednog majstora tipa Ibre, taman da u drugoj sezoni klepi titulu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Lukaku's father, Roger, says Romelu should join Manchester United or Bayern Munich this summer
Mogucnost da Wazzi dodijeli ulogu amf-a je mala, jer znamo da pomenuti od takvog igraca zeli i defanzivne zadatke.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ja se nadam Griezmanu za desno a Martial je lijevo siguran i Lukaku bi bio savrsen u napadu iako ja sam i za Pipitu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Poznavajuci Mou-a mislim da ce na ovaj roster koji imamo zeljeti novog napadaca,a moja zelja bi bila upravo Lukaku.Koji bi to samo transfer bio uhh.
@Asteriks ja bas mislim suprotno,Wazza je uvijek bio odgovoran igrac i na poziciji 10-ke je kod Fergia po meni najbolje djelovao igrajuci u oba pravca.Znam da su sada u pitanju godine,ali mislim da on jos moze odgovoriti za tu poziciju.Druga je stvar sto je nama potreban tu drugi profil igraca pa ni ja nisam za Wazzu bas tu,ali mislim da ga Mou previse postuje da ga izostavi iz rostera ili da ga ostavi za rotacije,a naravno sve ovo ukoliko se dovede novi klasan napadac pa da Wazza ne bude imao mjesta u vrhu napada
@Asteriks ja bas mislim suprotno,Wazza je uvijek bio odgovoran igrac i na poziciji 10-ke je kod Fergia po meni najbolje djelovao igrajuci u oba pravca.Znam da su sada u pitanju godine,ali mislim da on jos moze odgovoriti za tu poziciju.Druga je stvar sto je nama potreban tu drugi profil igraca pa ni ja nisam za Wazzu bas tu,ali mislim da ga Mou previse postuje da ga izostavi iz rostera ili da ga ostavi za rotacije,a naravno sve ovo ukoliko se dovede novi klasan napadac pa da Wazza ne bude imao mjesta u vrhu napada
Znamo da Jozo forsira amf-a koji radi u oba pravca.
Wazza jednostavno stil mora prilagoditi godinama. Uglavnom ostaje da vidimo da li ce improvizirati ili striktno ostati dosljedan svom sistemu.
Wazza jednostavno stil mora prilagoditi godinama. Uglavnom ostaje da vidimo da li ce improvizirati ili striktno ostati dosljedan svom sistemu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači Mata otpadaAsteriks je napisao/la:Znamo da Jozo forsira amf-a koji radi u oba pravca.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma sve bi oprostio (iako msm da Juan moze mnogo vise u normalnim okolnostima) samo da Jozo sljegne.
Asteriks je napisao/la: Mogucnost da Wazzi dodijeli ulogu amf-a je mala, jer znamo da pomenuti od takvog igraca zeli i defanzivne zadatke.

ja mislim da je Wazza najdefanzivniji napadac ikada

pa njega je Fergie molio da ne trosi energiju pomazuci odbrani
sto se tice tog segmenta Jozo nece imati problem
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Pa dobro, Rooney je svakako imao odliku da se vraća sve do svog šesnaesterca i za vrijeme Fergusona tako da to i ne bi trebao biti problem.Asteriks je napisao/la:Znamo da Jozo forsira amf-a koji radi u oba pravca.
Svakako, trebao bi se prilagoditi godinama.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma imao je odliku, ali godine cine svoje plus ucestalije povrede.
Nije to vise onaj Wazza, koji dolazi iz dubine, iako i sada ima dobar pas. Ako bi mu dao neku slobodu, onda neka gleda prema naprijed, jer cisto sumnjam da moze odgovoriti i defanzivnijim zadatcima.
Ima i za to rjesenje, Ander(Kante) - Morgan ispod, i neka kapiten radi sta pozeli. Ipak Jozo se pita, tako da ovo ostaje pod rubrikom zelje i pozdravi.
Nije to vise onaj Wazza, koji dolazi iz dubine, iako i sada ima dobar pas. Ako bi mu dao neku slobodu, onda neka gleda prema naprijed, jer cisto sumnjam da moze odgovoriti i defanzivnijim zadatcima.
Ima i za to rjesenje, Ander(Kante) - Morgan ispod, i neka kapiten radi sta pozeli. Ipak Jozo se pita, tako da ovo ostaje pod rubrikom zelje i pozdravi.
Pricam sa likom zivi u Lisabonu inace Francuz tamo radi i voli Benficu,prica mi za ovog Sancheza kaze cudo od igraca ,vanseriski talenat a vidim nesto se spekulise u vezi nas i njega pa moglo bi biti interesantno iako ti portugalski igraci mnogo tamo pokazu a dalje su potanki.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sky Sports News HQ understands Zlatan Ibrahimovic has indicated a willingness to join Manchester United at the end of this season, but only if Louis van Gaal leaves the club this summer.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Veliki Zlatan...rio_Ferdy88 je napisao/la:Sky Sports News HQ understands Zlatan Ibrahimovic has indicated a willingness to join Manchester United at the end of this season, but only if Louis van Gaal leaves the club this summer.

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
England's Premier League is appearing more likely as a possible landing spot for Kostas Manolas of Roma, with a number of teams targeting the central defender. Chelsea loves the player, to add to Conte's new slate, and appear in a good position, already having met with Roma. But the Blues are not alone, Manchester United is also launching an attempt. United have held a meeting with the defender's agent in the last few days and are now looking to move ahead of their English rivals for the signature.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Masina kak u Ajaxu tak i za repku.Arek Milik's Eredivisie season by numbers for Ajax:
29 games
86 shots
21 goals
7 assists
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.