Da je ova usla, pocijepo bi mrezuBitiSrcemVezan je napisao/la:
kako strašna slika
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Dobro realno nije los bio Kramar prvo poluvrijeme
Lik je u prvom poluvremenu samo ono kad mu neko uđe i zagradi ga DOK VODI LOPTU, se odbio na zemlju i izgubio na taj način loptu bar 5 puta. Čuj nije bio loš u prvom.
Samo Saraj'vo.
Pretjeruješ.PitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Dobro realno nije los bio Kramar prvo poluvrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lik je u prvom poluvremenu samo ono kad mu neko uđe i zagradi ga DOK VODI LOPTU, se odbio na zemlju i izgubio na taj način loptu bar 5 puta. Čuj nije bio loš u prvom.![]()
I ja mislim da je bio skroz solidan u prvom. Napadali su konstantno na njegovu stranu (ne slučajno) i nisu imali ni polu-šansu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Frajer je ispadao k'o klosar iz tramvaja, veoma retardiran igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako če za onakvu partiju alibi biti, pazi sad, napadali su konstantno, onda OK. Da ne pričamo onda onim pokušajima driblanja kroz dvojicu/trojicu koji ni jednom nije prošao, pa sva netačna dodavanja naprijed, pa nepravovremeno zatvaranje.Locust je napisao/la:Pretjeruješ.PitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Dobro realno nije los bio Kramar prvo poluvrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lik je u prvom poluvremenu samo ono kad mu neko uđe i zagradi ga DOK VODI LOPTU, se odbio na zemlju i izgubio na taj način loptu bar 5 puta. Čuj nije bio loš u prvom.![]()
I ja mislim da je bio skroz solidan u prvom. Napadali su konstantno na njegovu stranu (ne slučajno) i nisu imali ni polu-šansu.
A ovo gore uopšte nije pretjerivanje, bukvalno nekoliko puta su mu uzeli loptu tako što su ga zagradili dok je on vodio istu.
Samo Saraj'vo.
Joj hajd nek me neko obraduje za rodjendan sa ovom majicomrasavoje je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
I mene i mene, ali nece jos rodjendan za 4 mjeseca.
Obradovacu ja sama sebe, ima da je kupim prvi put krenem u grad. Odavno, po meni, nije izasla bolja (simbolicnija) majica iz fan shopa.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni se vala ova maja ne sviđa
jedno 17 milijardi puta mi je bolja ona ''Prva ljubavi, najveca radosti''
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 apr 2016, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel ima u prodaji ove maje?
Gledam nema je u ponudi..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Kramara plodi ga ko stigne , on će zatrudnit ako nastavi igrat . Svako desno krilo spolno opći s njima , valjda ga se kutarišemo do derbija jer bi mu Stevanović mogao trojke napravit.
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 11 apr 2016, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
socrates je napisao/la:Jel ima u prodaji ove maje?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
ako je tek za 4 mjeseca-ja cu te obradovatirasavoje je napisao/la:I mene i mene, ali nece jos rodjendan za 4 mjeseca.Obradovacu ja sama sebe, ima da je kupim prvi put krenem u grad. Odavno, po meni, nije izasla bolja (simbolicnija) majica iz fan shopa.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro predsjedniče, tebi ću tu kupiti. Ionako mi je rođendan za heftu.MortemHz je napisao/la:Meni se vala ova maja ne sviđajedno 17 milijardi puta mi je bolja ona ''Prva ljubavi, najveca radosti''
Samo Saraj'vo.
Hoćel bit šta od onog 10-2-0 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- sarajevo46
- Kontakt:
I tirasavoje je napisao/la:I mene i mene, ali nece jos rodjendan za 4 mjeseca.Obradovacu ja sama sebe, ima da je kupim prvi put krenem u grad. Odavno, po meni, nije izasla bolja (simbolicnija) majica iz fan shopa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko