PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ado pusio djetelinu pa mu nije dobro 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji ****Ado76 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/bh-telecom-prem ... -20152016/
Nego kone, koliko kod vas ova naša liga ima klubova i računa li se kod vas kompletno zadnje kolo![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BitiSrcemVezan je napisao/la:Opet mračne sile nasrču na majoriziranu radničku klasu, a sve, naravno, iz udbaške kuhinje...VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jesu ovo PL prepucavanja ili porodicna prepucavanja? U zadnje 2 strane jedva da je liga spomenuta, mozete vi to bolje 
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Da li ti vidis o cemu ja,posto nekima nije jasnoMortemHz je napisao/la:Koji ****Ado76 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/bh-telecom-prem ... -20152016/
Nego kone, koliko kod vas ova naša liga ima klubova i računa li se kod vas kompletno zadnje kolo![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Na sljedećoj utakmici NK željezničara, trebala bi se pustiti ova pjesma prije utakmice.
[youtube][/youtube]
Kakvi mitomani

[youtube][/youtube]
Kakvi mitomani
Vrhunac svega je obavjestenje da su otkrili sredstvo za ciscenje

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Neće binde da kažu hemijski sastav sredstva, da i mi očistimo malo stolice uoči derbija.Rinuka je napisao/la:Vrhunac svega je obavjestenje da su otkrili sredstvo za ciscenje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
nasi naucnici malo zaostaju za vasima, pa su nam preporuciliPipiDugaCarapa je napisao/la:Sad sjedite na naslonjacima, kad ste bezobrazni.
Gdje franto yebo ga japanac da nam zavrsi lovacku pricu. Odose ko fufice rane zore poprskani do mile volje.
Sta sad kenjate oko stolica
Sta sad kenjate oko stolica
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Muha vs Franto novi derbi u najavi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakav derbi bolan. Ovog aldin moze s pola snage sastaviti I rastaviti za cas posla.Rokoko87 je napisao/la:Muha vs Franto novi derbi u najavi.
Drugo je špijun I onaj mu pajdo tad I oni znaju ko bajagi sta.
franto se naljuti za sekundu puce ko tikva I poce pisati o bulama a nece da odgovori na pitanje obicno.
Jel mu dedo prizno da je gej baki?sta su gejovi radili u okolini Sarajeva 1945? Jel dobio direktan nalog da navuce gace pitaru? Samo je odgovorio na pitanje jel bila surutka ili rakija u cuturici.
Njega I onog sto ponavlja jedno te isto zguzim stojeci onaj SrS -sere rodno selo je muflon svoje klase.
Alajhmanet za frantu vidim nece guzici cepa.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 11 apr 2016, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
gasi temu 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Gasim!amazon je napisao/la:gasi temu

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
a ovako izgledaju pluća prosječnog građanina TuzleProbisvjet je napisao/la:Gasim!amazon je napisao/la:gasi temu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesu al kod onih sto puse skiju hercegovacku.Rigoletto je napisao/la:a ovako izgledaju pluća prosječnog građanina TuzleProbisvjet je napisao/la:Gasim!amazon je napisao/la:gasi temu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zapravo ovako izgleda unutrasnjost lobanje između tvojih rogovaRigoletto je napisao/la:a ovako izgledaju pluća prosječnog građanina TuzleProbisvjet je napisao/la:Gasim!amazon je napisao/la:gasi temu
Sto ga zabi Enis Beslagic politicarima na pecatu
kapa do poda majstore 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.