FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 11 apr 2016, 16:47

http://sportsport.ba/bh_fudbal/liga-12- ... nak/190636

šta mislite koliko će nam ovaj novi sistem odgovarati? Ja mislim da je ovaj sistem najbolja opcija.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 apr 2016, 16:55

zagorski je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/liga-12- ... nak/190636

šta mislite koliko će nam ovaj novi sistem odgovarati? Ja mislim da je ovaj sistem najbolja opcija.
Znaci prvo pisamo i po sirotinji i po ovim jacim, a onda se odvajamo i uriniramo samo ove sto ce se uzaludno boriti sa nam za titulu. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2016, 16:59

Bolje to nego trokružno. Trokružno bi značilo građanski rat. Odmah nakon izvlačenja parova.
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 apr 2016, 17:04

Nemam neko izrazito misljenje o tim sistemima , ali sigurna dva poraza u listici , dva poraza ili x u Mostaru , u tz na grbavici bruka bodova ce otic .

U ligi za prvaka poraz u listici , x u Mostaru , x na grbavici , x u tz , x u Zenici ... - 11 od mogucih 30
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2016, 17:16

Besic je napisao/la:Nemam neko izrazito misljenje o tim sistemima , ali sigurna dva poraza u listici , dva poraza ili x u Mostaru , u tz na grbavici bruka bodova ce otic .

U ligi za prvaka poraz u listici , x u Mostaru , x na grbavici , x u tz , x u Zenici ... - 11 od mogucih 30
Pitao bih te ja da se desi da mi igramo 2 u gostima protiv Lištice, Želje, Zrinjskog, ili da se nekome od njih desi da kod kuće igraju 2 protiv tri četri ekipe iz vrha. Trokružni = rat.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2016, 17:17

zašto igrati prvih 20 kola onda??? da budeš u top 5? kako to glupo zvuči.....

ja bi stavio 10 kola i to eliminacija stil kao u kupu, izvlačiti parove iz šešira....

ostatak sezone radimo na infrastrukturi da stignemo albaniju po terenima bar.... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 apr 2016, 17:21

DenchiNL je napisao/la:

ja bi stavio 10 kola i to eliminacija stil kao u kupu, izvlačiti parove iz šešira....

ostatak sezone radimo na infrastrukturi da stignemo albaniju po terenima bar.... :thumbdown:
Ne nuliraju se bodovi te prve sestorke vec se polove.
Tako se trenutno igra u u srbiji
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2016, 17:25

DenchiNL je napisao/la:

:
Pa ne brišu se bodovi cuj zašto.Skupljas ih ko i sada.Samo se koljes zadnjih 10 kola sa najboljim i to je to.Odlično riješenje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 apr 2016, 17:25

aleksandar_veliki je napisao/la:Bodovi se nece poloviti, bar prema nezvaničnim infformacijama, ceka se zvanicno. Sve to u petak treba potvrditi izvrsni odbor...
E onda tek ne bi imalo smisla...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2016, 17:27

FrancescoTotti je napisao/la: Ne nuliraju se bodovi te prve sestorke vec se polove.
Tako se trenutno igra u u srbiji
ma oba sistema su shit al eto, šta fali da igramo dvokružno i to je to,
organizuj nam još kakav kup regionalni(ili ligu :D ) ili još neki kantonalni kup da se popuni raspored malo
i najnormalnije 22 tekme odradiš i znamo ko je ko u ligi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2016, 17:30

miky_hz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

:
Pa ne brišu se bodovi cuj zašto.Skupljas ih ko i sada.Samo se koljes zadnjih 10 kola sa najboljim i to je to.Odlično riješenje
ako se ne brišu donekle i ima smisla, ja sam imao informaciju da će se a)brisati ili b)poloviti.... od čega nijedno smisla nema...zbog toga sam reagovao

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2016, 17:35

Udarice se neko. :tokralju: :shock: :wtf:

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 apr 2016, 17:41

Recimo sad u srbiji je zvezda izdominirala kompletnu ligu, sve pobjeda za pobjedom, tek proslo kolo izgubili ali sa preko 80 bodova na kontu a do kraja im jos 12 kola...
I sta sad kad im za 4 kola dodje ta liga za prvaka treba da im se nuliraju bodovi pa da i borac iz cacka bude u rangu sa njima???

Nema smisla tako organizovat al nikako.
Prepolovit bodove, ako je neko iole blizu i ima sansu da prestigne, bujrum dokazi da si bolji.
Ovako je inace bespotrebno igrat prvi dio sezone...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2016, 17:42

FrancescoTotti je napisao/la:Recimo sad u srbiji je zvezda izdominirala kompletnu ligu, sve pobjeda za pobjedom, tek proslo kolo izgubili ali sa preko 80 bodova na kontu a do kraja im jos 12 kola...
I sta sad kad im za 4 kola dodje ta liga za prvaka treba da im se nuliraju bodovi pa da i borac iz cacka bude u rangu sa njima???

Prepolovit bodove, ako je neko iole blizu i ima sansu da prestigne, bujrum dokazi da si bolji.
To ako bude popisali su se po ligi. Gledam to u Belgiji, smijesno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 apr 2016, 17:44

Ma tlačenje lige u najavi

Najveca glupost je polovljenje bodova .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 apr 2016, 17:46

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Recimo sad u srbiji je zvezda izdominirala kompletnu ligu, sve pobjeda za pobjedom, tek proslo kolo izgubili ali sa preko 80 bodova na kontu a do kraja im jos 12 kola...

To ako bude popisali su se po ligi. Gledam to u Belgiji, smijesno.
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2016, 17:48

rasavoje je napisao/la:I mene i mene, ali nece jos rodjendan za 4 mjeseca. :mrgreen: Obradovacu ja sama sebe, ima da je kupim prvi put krenem u grad. Odavno, po meni, nije izasla bolja (simbolicnija) majica iz fan shopa.
Ne primamo one koje ne zive u gradu :nene: :stop:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 apr 2016, 17:56

U prvom dijelu sezone uzimamo 58 bodova , u drugom 22 vjerovatno dovoljno za titulu.

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 11 apr 2016, 18:16

Pozdrav.............

haman se Samke devranisao,nadati se da mu je došlo iz guzice u glavu.
Lično mi se najviše dopao Kalaš,rastrčan,pun energije i u svaki duel ulazio sa .udima :guz: .Centaršuteve školski odrađivao i mnogi bi se trebali ugledati na njega.
" srce na teren i pamet u glavu "

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2016, 18:32

dobar je ovaj sistem ,ne znam otkud to dace se poloviti bodovi nakon 22 kola , ja mislim da ces imati bodova koliko si osvoijo i onda još 10 kola ludnice mislim da bi to baš moglo biti zanimljivo . evo recimo daje ove godine doigravanje i da posljedni 10 kola izmedju sebe igra ovih sad prvih 6 ,svako kolo ludnica . ako se budu polovili bodovi to je glupost ,prakticno prvi 22 kola nevrijede

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Futbol, Rahma, zagorski i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []