FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 11 apr 2016, 18:50

Ma sta vam je ljudi,kakvo polovljenje bodova..100% se prenosi kompletan broj bodova,i onda jos 10 derbija,10 tekmi za ludaru..Ovaj sistem je mjera,iz vise razloga,a najvazniji je da ce se publika fino vratiti na stadione,sto je i njima jedan od primarnih ciljeva..

Vidjet cemo kako i sta ce se izdesavati na ljeto,ako ne bude kljucnih promjena kod nas mogli bi biti najneposjeceniji u doigravanju,i jos ponesto..ali necemo sad preudicirati stvari,jer promjena mora biti i biti ce ih..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 apr 2016, 18:52

bordobijeli je napisao/la:dobar je ovaj sistem ,ne znam otkud to dace se poloviti bodovi nakon 22 kola , ja mislim da ces imati bodova koliko si osvoijo i onda još 10 kola ludnice mislim da bi to baš moglo biti zanimljivo . evo recimo daje ove godine doigravanje i da posljedni 10 kola izmedju sebe igra ovih sad prvih 6 ,svako kolo ludnica . ako se budu polovili bodovi to je glupost ,prakticno prvi 22 kola nevrijede
Recimo mi prvi nakon 22 kola ss 50 bodova, drugi Siroki ima 40. Kada se prepolove bodovi mi 25 a oni 20. Ne vidim smisao da se neko tako pogura? Ko im je kriv? (Klubovi samo za primjer izabrani)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 11 apr 2016, 19:06

Sabinho je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:dobar je ovaj sistem ,ne znam otkud to dace se poloviti bodovi nakon 22 kola , ja mislim da ces imati bodova koliko si osvoijo i onda još 10 kola ludnice mislim da bi to baš moglo biti zanimljivo . evo recimo daje ove godine doigravanje i da posljedni 10 kola izmedju sebe igra ovih sad prvih 6 ,svako kolo ludnica . ako se budu polovili bodovi to je glupost ,prakticno prvi 22 kola nevrijede
Recimo mi prvi nakon 22 kola ss 50 bodova, drugi Siroki ima 40. Kada se prepolove bodovi mi 25 a oni 20. Ne vidim smisao da se neko tako pogura? Ko im je kriv? (Klubovi samo za primjer izabrani)
Ma to je to. Kakvo polovljenje bodova kakvi bakraći. Ide se na foru da timovi imaju što više jačih utakmica kroz sezonu, a i da se smanji, koliko je to moguće, prostor za malverzacije. Ono, kome ne treba da prodaje il' slično. Fora je u tome da ćeš titulu morati osvojiti protiv Sarajeva, Zrinjskog, Želje, a ne zamijenit je za kup u Orašju. Play off sve same jake utakmice, a mislim da će to dodatno pomoći onima koji igraju evropska takmičenja da malo izbruse formu u jačim tekmama. Plus tu su još dva kola više pa će se i takmičarska forma malo duže zadržati, možda se čak i skratiti onaj zimski raspust i fudbalska hibernacija... sve u svemu meni dosta bolje djeluje od trokružnog sistema. A nuliranje bodova je besmisleno, polovljenje je s druge strane imbecilan potez.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2016, 19:21

Mislim da bi ostali poeni koje si osvojio protiv ekipa koje igraju u toj grupi...
Samo Saraj'vo.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 11 apr 2016, 19:26

Uglavnom liga ce biti dosta kvalitetnija i neka pojacanja o kojim smo sanjali sada ce biti moguca. I ovaj sistem i trokruzni je dobar. Bitno je da je liga smanjena, a imat cemo i vise derbija i bolju posjetu..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 apr 2016, 19:56

Kakva publika ,ko nije do sad dolazio ne treba ni dolaziti.Kakva je to ljubav prema klubu čekali da se formira liga 12 pa da dođu na stadion.
Mi nismo ni Evropu zaslužili ,koliko nas je bilo sinoć na tekmi a ne titulu.Sramota
Ja sam bio za trokruzni sistem ,a ovo je sranje ,ali eto nadam se da neće brisati bodove nego koliko se osvoji da toliko i ostane.Ko god jučer nije bio na tekmi a mogu je nek se stidi.I molim upravu da još više od slijedeće sezone digne karte radi ovih "ljubitelja fudbala"koji će dolaziti radi lige 12 ,molim vas dignite cijene maksimalno pa makar ja nikad ne mogu kupiti kartu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 apr 2016, 20:16

Svi bodovi koji se osvoje - ostaju. Zadnjih 10 kola igraš za prvaka ili ostanak. Nuliranje ili polovljenje bodova - ne dolazi u obzir. Mislim da je okej sistem, mada bi najbolje bilo smanjiti ligu na 10 i igrati četverokružni sistem.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 11 apr 2016, 20:18

Majkl je napisao/la:Kakva publika ,ko nije do sad dolazio ne treba ni dolaziti.Kakva je to ljubav prema klubu čekali da se formira liga 12 pa da dođu na stadion.
Mi nismo ni Evropu zaslužili ,koliko nas je bilo sinoć na tekmi a ne titulu.Sramota
Ja sam bio za trokruzni sistem ,a ovo je sranje ,ali eto nadam se da neće brisati bodove nego koliko se osvoji da toliko i ostane.Ko god jučer nije bio na tekmi a mogu je nek se stidi.I molim upravu da još više od slijedeće sezone digne karte radi ovih "ljubitelja fudbala"koji će dolaziti radi lige 12 ,molim vas dignite cijene maksimalno pa makar ja nikad ne mogu kupiti kartu.
ma pusi qrac

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 apr 2016, 20:25

Majkl je napisao/la:Kakva publika ,ko nije do sad dolazio ne treba ni dolaziti.Kakva je to ljubav prema klubu čekali da se formira liga 12 pa da dođu na stadion.
Odavno imam želju da ti od do, ali neću radi admina... Al eto.....

Kakav ljaakse
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 apr 2016, 20:33

Nije mi jasno samo kako se došlo do ovog da se igra Liga za prvaka i Liga za opstanak kad se radila anketa među klubovima svi su bili za trokruzni sistem osim Listice i još nekog ko se nije bio izjasnio,koliko se sjećam.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 11 apr 2016, 20:34

Majkl jarane ohladi,nisi ti normalan..
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 11 apr 2016, 20:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Bodovi se nece poloviti, bar prema nezvaničnim infformacijama, ceka se zvanicno. Sve to u petak treba potvrditi izvrsni odbor...
Još mi nešto nije jasno kako će sad izgledati takmičenje u prvoj ligi federacije?Šta će biti kad im se priključe npr,4 kluba koji će ispasti i npr.2 se priključe u prvu ligu rs.Koliko će klubova imati u tim ligama ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 11 apr 2016, 20:42

Ko je slobodan u srijedu, ako može neka dođe i pruži podršku Bosni na putu za Ligu 12 :bih:
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 apr 2016, 20:44

O J*** ti sunce pagano!!!
Sta zaobilazis sta ti ljudi pisu trolu obicni! Fuj J*** i tebe i upravu u dupeeee!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 apr 2016, 20:46

fico je napisao/la:

Ko je slobodan u srijedu, ako može neka dođe i pruži podršku Bosni na putu za Ligu 12 :bih:
Meni je san jarane,da.Bosna opet zaigra Jadransku ligu,pa da igramo sa Zvezdom,Partizanom,da opet bude puno.A o Euroligi da ne pričam ,valjda će se i to nekad desiti.Zato ko može nek.dođe
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 apr 2016, 20:54

prdimahovina je napisao/la:Pozdrav.............

haman se Samke devranisao,nadati se da mu je došlo iz guzice u glavu.
Lično mi se najviše dopao Kalaš,rastrčan,pun energije i u svaki duel ulazio sa .udima :guz: .Centaršuteve školski odrađivao i mnogi bi se trebali ugledati na njega.
Ja sam najviše ponosan što svaku utakmicu imamo Mihojevica,Radovca,Kadusica,Catakovica,Herica među 18 a trojicu najmanje među 11.To Niko od portala neće da pohvali i objavi ali eto
ŠTA SE OVO DEŠAVA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 apr 2016, 22:19

Koncert Željko Joksimović devetnaestog augusta na Koševu
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 apr 2016, 22:20

Ma dobar je majki samo ga malo prenosi :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 apr 2016, 22:22

DrustveniParazit je napisao/la:Koncert Željko Joksimović devetnaestog augusta na Koševu
Uprava radi sve u njihovoj mogucnosti da se mi ne sekiramo oko ovoga. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 apr 2016, 22:23

Nije u redu da napadate forumaša @majkl. Kao ni @molotovljeva proteklih dana.

To što je on još uvijek na strani rukovodstva kluba ne znači da je neko od njih i da je tu s ciljem. I ja sam na strani uprave pa svi ovi forumaši koji me lično poznaju mogu potvrditi da nemam apsolutno nikakve veze sa ljudim. Jednostavno je mnogo više dobrih stvari koji su napravili nego loših. Čujem i ja svakodnevne priče o svemu ali sve to uzimam s rezervom.

lagano ljudi..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Futbol, zagorski i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []