NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jucer na utakmici kadeta se pojavio predsjednik i gdje su ga momci napali sto nije obezbijedio prijevoz prosli vikend za gostujucu utakmicu,gdje se doticni odbranio rijecima:"Nemate vi mene sta napadati,mene niko ne pita sto meni dolaze racuni o kojim ja ne znam nista.Neki dan dosao mi je racun od jedne firme iz Sirokog Brijega 21 hiljadu KM za opremu koje nigdje nema".Cini mi se da je rekao da su ih i tuzili i da je blokiran racun kluba.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bolje mu je da podnese ostavku, nema blage veze od vođenja kluba.Bihac96 je napisao/la:Jucer na utakmici kadeta se pojavio predsjednik i gdje su ga momci napali sto nije obezbijedio prijevoz prosli vikend za gostujucu utakmicu,gdje se doticni odbranio rijecima:"Nemate vi mene sta napadati,mene niko ne pita sto meni dolaze racuni o kojim ja ne znam nista.Neki dan dosao mi je racun od jedne firme iz Sirokog Brijega 21 hiljadu KM za opremu koje nigdje nema".Cini mi se da je rekao da su ih i tuzili i da je blokiran racun kluba.
Još kad je bila prozivka na početku sezone, kad je došao Janjoš, pričali su momci iz SN na prvom treningu s njim. Po njegovom govoru se odmah vidjelo da pojma nema šta priča
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Poslije ove današnje blamaze gdje od direktnog konkurenta za opstanak primis 5 golova ja bi stvarno volio da ispadnemo ako treba i po stepenicu pa sve do kantonalne lige pa krenut ispočetka.Ovo je više prevršilo svaku mjeru.Ali od toga nema ništa sigurno će do kraja kupit 2-3 utakmice za opstanak.
Ovo mi sve smrdi na 3 za 3, s obzirom kakve smo mi njima golove dali u Bihaću gdje se njihov golman dva puta smaknuo našim igračima.Bihac96 je napisao/la:Poslije ove današnje blamaze gdje od direktnog konkurenta za opstanak primis 5 golova ja bi stvarno volio da ispadnemo ako treba i po stepenicu pa sve do kantonalne lige pa krenut ispočetka.Ovo je više prevršilo svaku mjeru.Ali od toga nema ništa sigurno će do kraja kupit 2-3 utakmice za opstanak.
Ispast ćemo mi i sa kupljenim utakmicama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bogdo da mi imamo sudjenje kao sto Novi Travnik ima zadnje dvije domace utakmice.
Sad sam dosao sa utakmice i kad se slegnu emocije onda cu napisati misljenje. Uglavnom veliko razocaranje, prije svega Benjom Klucaninom pa ostalim.
Sad sam dosao sa utakmice i kad se slegnu emocije onda cu napisati misljenje. Uglavnom veliko razocaranje, prije svega Benjom Klucaninom pa ostalim.
Ključanin podnio ostavku.
Danas vadi Topica iz igre a Topic jedini koji je nesto radio na terenu. Ubacije kasnije Muminovica koji se skoro nije sastao sa loptom. Markovic se povrijedio, ima Sehica na klupi koji je vec dosta utakmica odigrao a on stavlja Remica. A i koliko sam utakmica Jedinstva pogledao svaki put smo nabijali loptu na napadaca pa ako se sta posreci odlicno. Sad me ne bi cudilo da Irfo preuzme ekipu.harden je napisao/la:Ključanin podnio ostavku.
Sto se utakmice tice... dobro smo poceli, pritiskali smo. Kod prvog gola, domaci igrac pravi faul u napadu, pomocni mase zastavicom a glavni pokazuje na korner i primamo gol. Drugi gol faul nad Markovicem koji se tad povrijedio. Do kraja jos jedan primamo i poluvrijeme.
Drugo poluvrijeme kao da nije isti sudija sudio. Ocigledno kad je odradio svoje u prvom poluvremenu, osigurao ekipu Novog Travnika onda poceo normalno suditi. Da na kraju bude sudjenje 50:50. Kompenzacija. Nakon toga Siljeg pravi penal, udara igraca u prsa nogom. Ako pokazu na snimku u srijedu procjenite sami. I jos cisti penal u 68oj min za nas bio.
Po meni najbolji pojedinac Jedinstva je Jale. Neki su namjerno kartone dobijali, puno pricali sa sudijama samo da ne igraju iducu. Kada zavrsi sezona treba ostaviti Jaleta, Topica i donekle Markovica a ostalo remont napraviti.
I na tribinala je danas bio Nermin Basic, "skautirao" nasu ekipu. Sljedeca utakmica protiv Metalaca kuci. Bog neka n je na pomoci.
Kako su odigrali Mirza i onaj čupo Bordon?tropic je napisao/la:Danas vadi Topica iz igre a Topic jedini koji je nesto radio na terenu. Ubacije kasnije Muminovica koji se skoro nije sastao sa loptom. Markovic se povrijedio, ima Sehica na klupi koji je vec dosta utakmica odigrao a on stavlja Remica. A i koliko sam utakmica Jedinstva pogledao svaki put smo nabijali loptu na napadaca pa ako se sta posreci odlicno. Sad me ne bi cudilo da Irfo preuzme ekipu.harden je napisao/la:Ključanin podnio ostavku.
Sto se utakmice tice... dobro smo poceli, pritiskali smo. Kod prvog gola, domaci igrac pravi faul u napadu, pomocni mase zastavicom a glavni pokazuje na korner i primamo gol. Drugi gol faul nad Markovicem koji se tad povrijedio. Do kraja jos jedan primamo i poluvrijeme.
Drugo poluvrijeme kao da nije isti sudija sudio. Ocigledno kad je odradio svoje u prvom poluvremenu, osigurao ekipu Novog Travnika onda poceo normalno suditi. Da na kraju bude sudjenje 50:50. Kompenzacija. Nakon toga Siljeg pravi penal, udara igraca u prsa nogom. Ako pokazu na snimku u srijedu procjenite sami. I jos cisti penal u 68oj min za nas bio.
Po meni najbolji pojedinac Jedinstva je Jale. Neki su namjerno kartone dobijali, puno pricali sa sudijama samo da ne igraju iducu. Kada zavrsi sezona treba ostaviti Jaleta, Topica i donekle Markovica a ostalo remont napraviti.
I na tribinala je danas bio Nermin Basic, "skautirao" nasu ekipu. Sljedeca utakmica protiv Metalaca kuci. Bog neka n je na pomoci.
Zaista me čudi kakve izmjene je pravio Benjo, pa i prošlu utakmicu ništa nije pogodio s njima. Ni protiv GOŠKa. Izvede one koji nešto pokušavaju a ostavi igrače koji nemaju snage za 10min termina.
Hvala mu za sve.
-
batigol777
- Kontakt:
Hajde Biscani glavu gore organizujte se i razbite Metallege kuci moze te vi to. Zelim vam to iz dva razloga jedan radi vas a drugi da pomognete Zvijezdi
Sretnoo vam o puno pozdrava.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Vjeruj da me ne bih iznenadilo da prodaju bodove.I ako je prošle sezone ista situacija bila sa Mladosti gdje su oni ponudili pare(sve se odvijalo u tunelu gdje je to čulo i vidjelo više ljudi)ali naši su odbili i nisu htjeli prodat gdje je onda Mladost vjerojatno sudijama platilo gdje je sudjenje bilo katastrofalno ali ipak završilo 1-1.Nadam se da bar neće prodat pa ako treba da izgubimo na terenu.batigol777 je napisao/la:Hajde Biscani glavu gore organizujte se i razbite Metallege kuci moze te vi to. Zelim vam to iz dva razloga jedan radi vas a drugi da pomognete Zvijezdi
Sretno sljedeću utakmicu za vas utakmica sezone da pobijedite nema prodaje velik ste vi klub .
Najžalosnije je što ostali sportski kolektivi ispuštaju zbog Jedinstva a nemaju nikakvu podršku grada.Rukometašice u vrhu PL bore se za evropu,plasirale se u 1/2 kupa.Odbojkašice godinama igraju PL čak su jedno vrijeme bile u vrhu tabele.Odbojkaši sutra igraju finale play off-a za ulazak u PL,a rukometaši su u samom vrhu tabele 1 lige FBiH.Košarkaši zamalo se plasirali u play off.Ostali nogometni klubovi sa područja Bihaća su uz neke mizerne cifre koje su dobijali od grada igrali/ju jako dobro.Una bila prvak 2 lige FBiH ali grad nije dopustio da igraju 1 ligu jer nisu mogli financirat.Ove sezone Borac drži 1 mjesto 2 lige i jedni su od glavni favorita za prvaka i ulazak u 1 ligu federacije ali će ih zadesiti išta sudbina kao i Unu.Sve nabrojane selekcije te rezultate ostvaruju sa domaćim igračima svi su sa područja Bihaća i nekoliko igrača sa ostalog dijela kantona.Ali nažalost svi ispastaju zbog Jedinstva koje je rupa bez dna, u koje ide bruka para gdje ostali klubovi iz Bihaća ispastaju a pružaju dobre rezultate.To je ono o čemu svi pričamo da moraju igrat naša djeca,momci sa USK.Jedinstvo je uvijek igralo PL sa našim igračima i dok se počnu dovodit igrači sa strane mi potonemo.Ne prave dzaba Dinamo,Zeljo,Sarajevo uvijek neke akademije po USK i odvode našu djecu dok to pametnu upravu Jedinstva ne zanima.Žalosno je to da se nadas i da bi volio da tvoj voljeni klub ispadne u još niži rang pa da se tad pokušaju stvari vratit na neka dobra stara vremena jer će ova bagra sva napustiti klub jer tad ne bi bilo više para kao sad.Iskreno se nadam da ćemo ove sezone napustit ovu ligu.
Nesto slično danas emdzo na radio Bihaću odgovori kad su ga
Pitali o jedinstvu. Reče čovjek NEK ispadnu kad su igrači upitne kvalitete i da se konačno stane na kraj ovakvom jedinstvu prvo u smislu financija pa
Onda ostalo.Iako znam da smo rupa bez dna i da
Je situacija katastrofa , bilo je tužno slušati danas da gradonačelnik govori onako o najvećem našem sportskom kolektivu, doslovno sve najgore o Jedinstvu, dok je borac izacic primjer, UNa primjer itd.Tesko nama i ove i naredne godine, ako se ovo nastavi unistice klub do kraja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pitali o jedinstvu. Reče čovjek NEK ispadnu kad su igrači upitne kvalitete i da se konačno stane na kraj ovakvom jedinstvu prvo u smislu financija pa
Onda ostalo.Iako znam da smo rupa bez dna i da
Je situacija katastrofa , bilo je tužno slušati danas da gradonačelnik govori onako o najvećem našem sportskom kolektivu, doslovno sve najgore o Jedinstvu, dok je borac izacic primjer, UNa primjer itd.Tesko nama i ove i naredne godine, ako se ovo nastavi unistice klub do kraja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
A kad je trebalo skupljati glasove govorio je da se treba ulagati milione u Jedinstvo. Zatrebat će glasova pa će opet Jedinstvo dizati u nebesa.
Danas je Emdžo gostujući na Radio Bihaću rekao da Opština Bihać neće više dati niti jedne marke za NK Jedinstvo i da ga ne zanima hoće li ispasti ili će se raspasti. Opština je izdvajala 400 000 KM godišnje i to je jedini novac koji je Jedinstvo imalo. Od prodatih ulaznica nije moglo ni sudije platiiti. Uglavnom mnogo toga je rekao o ispaštanju drugih sportskih klubova. U većini je upravu , ali mu nikako nije bilo uredu poređenje Une i Borca Izačić s Jedinstvom
Emdžo je obični interesdžija koji samo gleda da šta ukrade. Čovjek koji je promjenuo tri stranke (SDP,SDU i sad je SDA). Postavio je svog čovjeka za sekretara kluba i preko njega uzima novac. Čuj 400.000 KM godisnje, od toga možda pola potrose, a pola vrati u svoj džep. Pa Zrinjski od Mostara ima 200 000KM a ljudi su prvi u PL. NEdaj ti bože da opet dobije izbore, pa nas nema nigdje, ni u sportu ni u životu. On samo namjesta tendere i zemljista ljudima za neke centre, Bingo, Robot, ovo ono, proda ih buzasto, a ljudi mu na ruke daju pare. SMRAD I GLAVONJA obični.
To sto je Emdzo pricao za radio Bihac vodi samo ka jednom,a to je gasenju kluba.Jedini prihodi Jedinstva su opstinske pare,ostali sponzori bjeze od Jedinstva,a kad nestanu ti prihodi od cega ce se igrat liga ? U Bihacu nema covjeka kao Azmir Husic sto je spasio Slobodu,niko nece rizikovat izgubit svoj novac sa ovom bagrom.Jedini spas je taj da budu protesti i da izadje najmanje 5 hiljada ljudi i da se pokusa vise stati u kraj toj bandi.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Za Jedinstvo se bori samo 50 ljudi iz godine u godinu, 50 ljudi koji stoje na istoku, grad nije zainteresovan kao i svi ljudi u njemu koji godinama okreću glavu od kluba, pravili su se protesti par puta i uvijek se nešto promijeni na početku, a kasnije ista politika jer uvijek bude max. 300-400 ljudi, kakvih 5 000 haha...Tuga je do čega je ovo sve došlo i koliko nisko je pao klub zbog lošeg vođenja i neznalica koji sa livade dođu da vode neki sportski kolektiv haha nemoguće koja neprofesionalnost, a o igračima da ne pričam i po meni su to najveći krivci za stanje jer iz godine u godinu dolaze retardi nesposobni koji ne mogu nogomet na igricama igrati. Sramota kakva igrački kadar se nalazi u klubu i koji amateri. Sve je to dovelo do ovog danas i dok god se grad ne digne na noge i kad ljudi prestanu pisati po internetu i urade nešto zajedno konkretno, stanu iza onih 50 momaka neće se ništa pozitivno promijeniti...
P.S. Kako su ovi iz oppćne klošari prodali sve po gradu što vrijedi, tako će i onaj stadion i klub pretvoriti u Konzum ili neki centar kako je krenulo...
Sad je zadnja šansa da se uradi nešto, najbolje bi bilo raspustiti sve i krenuti od nule totalne ali pozitivne, omladinska škola lagano i zdrava atmosfera i može se napraviti nešto, neka lijepa priča..
P.S. Kako su ovi iz oppćne klošari prodali sve po gradu što vrijedi, tako će i onaj stadion i klub pretvoriti u Konzum ili neki centar kako je krenulo...
Sad je zadnja šansa da se uradi nešto, najbolje bi bilo raspustiti sve i krenuti od nule totalne ali pozitivne, omladinska škola lagano i zdrava atmosfera i može se napraviti nešto, neka lijepa priča..
Ulozio je on 400.000 u onu svoju novu kucu,u Jedinstvo nije sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.