Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GracanicaAA » 11 apr 2016, 21:00

Suljo20002 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Nabrojte mi dva tima iz lige federacije i pc da imaju dobar teren ? Po jedan od njih u ligu 10 i opali .
Orasje i Banovici imaju dobar teren barem kako me sjecanje sluzi ...
Khm, a sta mislis o nasem? :hmmmmm:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 11 apr 2016, 21:01

slika

slika

Na stadionu Krupe je vjestacka trava... Inace Krupa je prva u 1ligi rs i vrlo lako moguce da je Krupa novi Premijerligas.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 apr 2016, 21:03

Vi ste kraljevi Federalne, nece Brko u PL iz tog raja nikad :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 apr 2016, 21:03

I stvarno trebaju raditi nesto sa prvom federacije i rs onaj sabanluk vise nema smisla, djeca nam se smiju
Nad tobom sunce najljepše sja

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 11 apr 2016, 21:04

Kad su tereni u rs u pitanju, sve je to diskutabilno. Mrkonjic, derventa ponajbolji, ostalo je dobro dok ne padne kisa :D
A krupa igra na plastici prvu ligu rs a planiraju da nabace prirodnu travu do pocetka sledece sezone plus jos jedna tribina sa 800 stolica...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 apr 2016, 21:07

tuzlak1987 je napisao/la:Vi ste kraljevi Federalne, nece Brko u PL iz tog raja nikad :)
Like a boss :cool:.... Naucio se kako se prodaju/kupuju utakmice dovoljno je za Prvu ligu :rol: :rol: :mrgreen:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 apr 2016, 21:07

Prijedor je napisao/la:slika

slika

Na stadionu Krupe je vjestacka trava... Inace Krupa je prva u 1ligi rs i vrlo lako moguce da je Krupa novi Premijerligas.
Lijepo izgleda
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 apr 2016, 21:09

Krupa neka igra na Gradskom stadionu u Banja Luci, neće valjda zjapiti prazan.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 11 apr 2016, 21:19

PipiDugaCarapa je napisao/la:Krupa neka igra na Gradskom stadionu u Banja Luci, neće valjda zjapiti prazan.
Pa gdje ce Borac igrati u 1. L rs ?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 apr 2016, 21:22

Mogu dijeliti, nikad to problem bio nije. :bale:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 apr 2016, 21:24

Ta ista Krupa nikad nebi usla u PL da igra u federalnoj.

Hanibal87
Kontakt:

Post Postao/la Hanibal87 » 11 apr 2016, 21:24

Sve je ovo dobro , kvalitet, posjeta itd. Još treba napraviti jedinstvenu Ligu 2, tri da ulaze u BHTPL , odnosno da tri kluba ispadaju.

Željezničar über alles!
Željezničar über alles!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 apr 2016, 21:41

Hanibal87 je napisao/la:Sve je ovo dobro , kvalitet, posjeta itd. Još treba napraviti jedinstvenu Ligu 2, tri da ulaze u BHTPL , odnosno da tri kluba ispadaju.

Željezničar über alles!
Dobar prijedlog, samo da deseta ekipa iz Premijer lige ide u play off protiv treceplasirane ekipe iz druge lige, jer ipak direktan ulazak tri nove ekipe je sasvim previse. Zato pruziti drugu sansu desetoplasiranoj ekipi da pokaze da li zasluzuje ostati uz najbolje odnosno treceplasiranoj pruziti sansu da pokaze da li zasluzuje uci. Odigrati dvije utakmice play off-a ili jednu na neutralnom terenu prije pocetka sezone naravno uz direktan prenos. Jako zanimljive utakmice plus zarade klubovima od ulaznica, sponzora i dobro zagrijavanje svih nas navijaca pred novu sezonu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 apr 2016, 21:47

Memara je napisao/la: Dobar prijedlog, samo da deseta ekipa iz Premijer lige ide u play off protiv treceplasirane ekipe iz druge lige, jer ipak direktan ulazak tri nove ekipe je sasvim previse. Zato pruziti drugu sansu desetoplasiranoj ekipi da pokaze da li zasluzuje ostati uz najbolje odnosno treceplasiranoj pruziti sansu da pokaze da li zasluzuje uci. Odigrati dvije utakmice play off-a ili jednu na neutralnom terenu prije pocetka sezone naravno uz direktan prenos. Jako zanimljive utakmice plus zarade klubovima od ulaznica, sponzora i dobro zagrijavanje svih nas navijaca pred novu sezonu.
Samo bi se trebalo igrati po zavrsetku sezone, nema smisla pred pocetak kada se ekipe pojacaju. Kako god, nema od tog nista, ni od reorganizacije prvih liga jer se nece fsrs odreci sigurnog putnika u PL, znaju i oni da bi u zajednickoj ligi klubovi iz rs-a tesko usli. Rade si samo medvjedju uslugu jer je cak i sada razlika izmedju ove PL i prve federalne ogromna, a kakva je tek onda izmedju lige10 i prve rs-a
Nad tobom sunce najljepše sja

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 11 apr 2016, 22:01

Memara je napisao/la:Ta ista Krupa nikad nebi usla u PL da igra u federalnoj.
Ta Krupa ima više para nego bilo ko u Federalnoj.Zato nemoj biti siguran u to.Zamalo njihov lobi u Banjaluci nije doveo do gašenja Borca ;).Mislim čak da su jači sigurno od Jajčana...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 apr 2016, 22:07

Pa ima i Sarajevo više para od svih, koja je tvoja poenta?

Što se tiče lige 10, mislim da je i ova liga 12 preveliki iskorak za naš savez i da dugo neće doći opet do neke veće promjene.

EDIT
Evo vam pregled kola, od 4:40 utakmica koju nismo vidjeli, Olimpic - Velež

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 11 apr 2016, 22:22

slobodnjak je napisao/la: Ta Krupa ima više para nego bilo ko u Federalnoj.Zato nemoj biti siguran u to.Zamalo njihov lobi u Banjaluci nije doveo do gašenja Borca ;).Mislim čak da su jači sigurno od Jajčana...
Pogledaj samo "jake" konkurencije. Daj ba.
slika

Ma sve je to sitno i svako zna da je federalna liga duplo jača naspram prve rs i takva ista ne smije imati direktno mjesto za najviši rang takmičenja. Kako znam uefa zabranjuje politiku u savezima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 apr 2016, 22:29

wobly92 je napisao/la:Pa ima i Sarajevo više para od svih, koja je tvoja poenta?

Što se tiče lige 10, mislim da je i ova liga 12 preveliki iskorak za naš savez i da dugo neće doći opet do neke veće promjene.

EDIT
Evo vam pregled kola, od 4:40 utakmica koju nismo vidjeli, Olimpic - Velež

[youtube][/youtube]
Dobre dvi sanse imali u prvom

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 11 apr 2016, 22:37

http://b.o.r.a.c-s.p.o.r.t.com/index.ph ... Itemid=113 Da se prisjetimo osvajanja titule prvaka Evrope najuspjesnijeg kluba u BiH :D :D
Nego, sto bi se spajale Prva RS i FBiH? Svugdje su drugi rangovi takmicenja podiejljeni, sto bi kod nas bili spojeni?
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 11 apr 2016, 22:39

tuzlak1987 je napisao/la:Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.

Kontam sada u cemu je fora tu da oni zele u PL kada su oni manje vise bili filijala Borca. Nije valjda da ce uraditi nesto kao sto je Zvezda u kosarci. Jer manje vise treneri i igraci koji nemaju mjesta u Borcu odu u Krupu ili kada dobro igraju u Krupi budu prekomandovani u Borac.

Predsjednik Krupe je rekao da namjerava uraditi fuziju. Uci u ligu ove godine i fuziju napraviti. http://pravda bl.com/dragomir-ilic-fuzija-za-spas-borca/

Krupa bi bila zadnja liga, a Borac kao Krupa igrao PL.
Ta vidis kad je to bilo objavljeno, sredinom prosle godine. Kao sto rece vlakanje, htjeli su da krupa udje u pl, a Borac da se ugasi. Slicno se radi i sa KK i RK Borac. Hvala Bogu pa ne uspjeva, barem sa rukometnim i fudbalskim klubom, koji od januara staje na zdrave noge, ima po meni najbolju upravu u posljednjih nekoliko godina, samo jos da rezultati sjednu, mada za to treba malo veci remont igraca. Do januara je ilic, sjeme mu se zatrlo, bio u klubu, radio sve za propast Borca, a u korist svog brata iz krupe, tj. u korist krupe. Vise nije tako i zato ja svo vrijeme pricam da je prica o gasenju kluba, stecaju zastarjela. Pipidugacarapa je to ocigledno shvatio malo kasno, ali sad nas zaj.ebava sa drugom ligom. A zivi bili pa vidjeli.
ElCartel11 je napisao/la:Definitivno sta bi trebali napraviti, je to da omladinske selekcije nebi bile vise ovisne od svojih seniorskih. Sad je primjer da ako seniorski tim izbori ulazak u Premijer ligu, da i njihove obe omladinske selekcije ulaze u omladinsku Premijer ligu, sto ja mislim nije fer. Isto tako kad ispadaju te omladinske ekipe zbog svojih seniorskih kolega. Recimo mogu omladinci osvojiti ligu, ali ako seniori ispadaju onda i oni iduce sezone nece biti vise u Premijer ligi.
Potpis. Ne znam samo kome ovakav sistem sa mladjim ekipama klubova uopste pade napamet. Zavise od tudjeg rada :crazy:
Muerte je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Krupa neka igra na Gradskom stadionu u Banja Luci, neće valjda zjapiti prazan.
Pa gdje ce Borac igrati u 1. L rs ?
Igrace Borac u PL, a krupa zdrao, da je samo pravde, a bice...
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.