Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Reko da odgovorim za Krupu kad ono elaborat...
E ovi postovi su vam realan sljed onoga sto ste srrali po forumu danima...
I ne trazite sad neko banovanje.Jer zasluzilo ga je vas jedno 15 prije ovoga zadnjeg prosseravanja...
I niko od administracije ni da upozori koga a kamo li sta drugo...
Forum je mjesto gdje se iznose kontra mišljenja...
E sad kusajte to sto ste pisali nevezano za temu na relaciji Sarajevo- ostali...
E ovi postovi su vam realan sljed onoga sto ste srrali po forumu danima...
I ne trazite sad neko banovanje.Jer zasluzilo ga je vas jedno 15 prije ovoga zadnjeg prosseravanja...
I niko od administracije ni da upozori koga a kamo li sta drugo...
Forum je mjesto gdje se iznose kontra mišljenja...
E sad kusajte to sto ste pisali nevezano za temu na relaciji Sarajevo- ostali...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ima li ko sliku tog Ilića da ju stavim na avatar?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Srali su oni po forumu i zatrovali ga dobrano, procitao sam danas od 2615-te pa na ovamo sve, i gledao samo koliko se skrenulo sa teme u politiku. I ja onda nesto o sportu krenem, ali njima ne pase zato sto su to argumenti protiv njih (sto je sasvim normalno, dajte i vi neki kontraargumenat osim druge lige), i onda drvlje i kamenje.
Nemam ja nista protiva vas, ali daj da fino ljudski razgovaramo, a ne ovo. Tacno valja izbrisati zadnjih 60-tak strana vecinu i ostaviti tek postova za 2-3 strane, toliko i ima normalnog.
Nemam ja nista protiva vas, ali daj da fino ljudski razgovaramo, a ne ovo. Tacno valja izbrisati zadnjih 60-tak strana vecinu i ostaviti tek postova za 2-3 strane, toliko i ima normalnog.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
taman u crnobijelom na gradskom stadionu.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ima li ko sliku tog Ilića da ju stavim na avatar?

@memara ne znam njegovo psihičko stanje, međutim vjerovatno mu ne bi škodio pregled specijaliste. Čisto zbog njega samog, da ne bi uskoro čitali naslove kako je neki dečko u BL zapalio sebe i svoje ukućane jer je Borac ispao iz lige. Ne do Bog, to bi bila žalosna vijest, zaista.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma to je taj, ne testiraj ga. Maloprije je to dokazao, samo što su postovi pobrisani.Cocaine je napisao/la:Ej imas li onu sliku iz sobe sto su lesinari poskidali manijacima. Trazim odavno a ne mogu nacPiromanBL je napisao/la:Srali su oni po forumu i zatrovali ga dobrano, procitao sam danas od 2615-te pa na ovamo sve, i gledao samo koliko se skrenulo sa teme u politiku. I ja onda nesto o sportu krenem, ali njima ne pase zato sto su to argumenti protiv njih (sto je sasvim normalno, dajte i vi neki kontraargumenat osim druge lige), i onda drvlje i kamenje.
ZIVIO ILIC, ZIVJELA KRUPA !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kakve je kvalitete konkurencija u ligi PC naredne godine ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Eto koliki si ti pacenik kad stavljas ilicevu sliku za avatar
Samo naprijed 
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Moze, u potpis na neka bude 3 mjeseca, odgovara?Prijedor je napisao/la:@piroman
Ti si stvarno izludio evo forumasa evo svih ovdje prisutnih ko smatra da borac ima bolju igru od Rudara? Pa ti si lud covjek 1:2 vas u BL pobjedili, pa Rudar ako bude igrao ozbiljno(a igrace 100%) izgubice te dva razlike... Pa prespremna je ova ekipa samo se zna sto Rudar ispada to su vec neke druge stvari... Ko je god gledao Rudara na tv-u i uzivo imao je samo rijeci hvale za igru... A kod Borca je to povuci, potegni... Sta su ti borcevi igraci napravili u drugoj polusezoni? Apsolutno nista... Znaci nemate bolju ekipu od Rudara mogu se kladiti sa tobom za tekmu u Prijedoru kada god pozelis...
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ilica da njima nije bilo oni danas ne bi ni postojali al ne zna to Piroman, in je jedan od onih junaka sa tribina koji veze nemaju sta se desava i sta se desavalo u klubu za koji navijaju.
Osim Krupe ostali klubovi jedva i preživljavaju.Besic je napisao/la:Kakve je kvalitete konkurencija u ligi PC naredne godine ?
Po cemu je ilic pomogao Borcu? I znas li mozda u kojim su rodbinskim odnosima taj “nas“ ilic i predsjednik fk krupe? Pitam, da razgovaramo normalno, nemoj shvatiti kao uvredu (ako smo dotle dosli da se to mora naglasavati)samoplavi je napisao/la:Ilica da njima nije bilo oni danas ne bi ni postojali al ne zna to Piroman, in je jedan od onih junaka sa tribina koji veze nemaju sta se desava i sta se desavalo u klubu za koji navijaju.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Braca i nije predsjednik nego vlasnik koji vam je trenutno najbolji sponzor. Djeca vam i igraju i treniraju na njegovom stadionu za 0, kazem 0 maraka.PiromanBL je napisao/la:Po cemu je ilic pomogao Borcu? I znas li mozda u kojim su rodbinskim odnosima taj “nas“ ilic i predsjednik fk krupe? Pitam, da razgovaramo normalno, nemoj shvatiti kao uvredu (ako smo dotle dosli da se to mora naglasavati)samoplavi je napisao/la:Ilica da njima nije bilo oni danas ne bi ni postojali al ne zna to Piroman, in je jedan od onih junaka sa tribina koji veze nemaju sta se desava i sta se desavalo u klubu za koji navijaju.
Prijatelju, zdravlje je najpreče, čuvaj se, nemoj se previše uzbuđivati. I molim te, izbjegavaj benzinske pumpe i bilo kakav oblik vatre. Nemoj izvršiti ritualno samozapaljivanje kad ispadne Borac.PiromanBL je napisao/la:Eto koliki si ti pacenik kad stavljas ilicevu sliku za avatar![]()
![]()
Samo naprijed
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti Metalleghe jer bi mogli biti mozda 7,8 najstabilniji klub ali teren im je blago receno katastrofa..Besic je napisao/la:Nabrojte mi dva tima iz lige federacije i pc da imaju dobar teren ? Po jedan od njih u ligu 10 i opali .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da bi kvalitet nogometa u drugom rangu porastao i bio blize onome u prvom.PiromanBL je napisao/la: Nego, sto bi se spajale Prva RS i FBiH?
Nije istina! UEFA priznaje 53 nogometne lige(Lihtejnstajn nema ligu) od kojih samo pet igra drugu ligu podijeljenu u dvije grupe. To su Rumunjska, Slovacka, BiH, Albanija i Wales. Od 53 lige San Marino jedini igra prvu ligu u dvije grupe i jedini su bez drugog ranga tako da od 52 druge lige njih cak 47 se igra na teritoriju kompletne drzave.PiromanBL je napisao/la:Svugdje su drugi rangovi takmicenja podiejljeni, sto bi kod nas bili spojeni?
Za napredak nogometa u BiH iznimno je potrebno da se drugi rang igra na teritoriju kompletne drzave, da imamo Premijer ligu Bosne i Hercegovine i Drugu ligu Bosne i Hercegovine. Treci rang se po meni mora dijeliti, pa neka ga dijele i politicki ako vec zele i neka Prva liga RS i Prva liga FBiH budu treci rang BiH nogometa.
Prvi rang s 10 klubova i drugi s 12 je nesto sto se mora. Mislim da BiH ima taman 20tak klubova koji bi pruzili zanimljivost u prva dva ranga, a i smanjila bi se mogucnost setnje iz najnizeg do najviseg ranga, pa i sama propast tog kluba kad vidi u sta su upali.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sanse da se spoje lige su 0%. Politika i pare, a u medijima nacionalni interesi.
Korak po korak se mora raditi.Samo skraćivanje lige je veliki korak za ovaj savez.,Mislim da je liga za prvaka i ostanak pravi potez jer imamo stvarno par odličnih ekipa i očekujem dogodine u ovo vrijeme da će posjeta na stadionima biti bar 5x bolja od današnje... 
Neka u drugom rangu za pocetak uvedu da obe lige imaju po 10 klubova, da odigraju dvokruzno 18 kola i nakon toga prvih pet iz RS-a i prvih pet iz FBiH igraju za prvaka dodatnih 18 kola. Isto tako posljednjih pet iz obe lige igraju dodatnih 18 kola za opstanak.
Bio bi to korak naprijed ka spajanju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Neka u drugom rangu za pocetak uvedu da obe lige imaju po 10 klubova, da odigraju dvokruzno 18 kola i nakon toga prvih pet iz RS-a i prvih pet iz FBiH igraju za prvaka dodatnih 18 kola. Isto tako posljednjih pet iz obe lige igraju dodatnih 18 kola za opstanak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.