Moderator/ica: admin
sav si mi za peticije...hahaelguru je napisao/la:Ne znam kako se ovog niko nije sjetio... ali hajd da napishem 5iciju da se ono zujanje ukine![]()
![]()
izvini... nek onda bude sesticija samo nemoj odmah frku pravitSemPer_fi je napisao/la:sav si mi za peticije...hahaelguru je napisao/la:Ne znam kako se ovog niko nije sjetio... ali hajd da napishem 5iciju da se ono zujanje ukine![]()
![]()
Bas one i "gode" crncima(africkim) jer im je to dio kulture, isto da mi ponesemo hiljade harmonika na tekmuMonolog je napisao/la:Napravi grupu na face-u.![]()
Uglavnom, smiješno mi je da se jedni izvlače na to, a da drugima to nije smetalo. Eno, Evra reče da su bili dekoncentrisani. Čovjek bi rekao da su reprezentativci Uruguaya navikli na to, pa su imuni na ono zujanje, te su zbog toga "otkinuli" bod Francuzima.
Ja sam za to da se ukinu kada utakmicu prenose Šuko i Mijajlović, a kada su ostali bolidi na komentatorskim pozicijama, onda neka dođu i navijači sa orguljama, samo da ih ne slušam.
haha to kraljuDevil je napisao/la:Kakva bre peticija za ukidanje kada vidim ovako los fudbal za sada dodje i meni da kupim jednu pa da zujim po citav dan.![]()
nista onda uzdat se u Englezesarajlija89 je napisao/la:a ne kontam koji im je q![]()
....kako se mogu skoncentrisat na gledanje utakmice kad stalno "udaraju" u ono cudo
![]()
ma nista...poludice englezi ili neko od ovih evropljana...uletit im tamo i usta im stavit![]()
pa nek onda zzzzuje ko pcele:mrgreen:
kvare nam koncepciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.