Argument na tvoje pisanje:Spurs shot 15/43 uncontested!!! Ne znam sta ti covjek vise treba reci?Sto se tice Klaya i Stepha u tekmi kad smo mi pobijedili..Da li si ti gledao kakva je odbrana tada bila i kakve su suteve uzimali?'Epidaurus je napisao/la:Covjeku se citav svijet smije. To je isto da neko za naseg Grea kaze da dobro zna sta gleda, a ustvari mu se smije citav podforum.NEZALAGANJE je napisao/la:Slusaj,ti zadrzi svoje misljenje,a ja cu svoje,jel moze?Usput,Skip je covjek sa pregrst iskustva,a jedan je od likova koji je "pokrivao" Jordana od njegovog dolaska u ligu.Zna on dobro sta gleda.
Sad je odjednom argument sto su Spursi losije sutali, a kad su Klay i Steph sutali kombinovano 2 od 19 onda je bilo sve zahvaljujuci vrhunskoj odbrani Spursa ? Ljudi su bolja ekipa, to ko ne vidi je ili nerealan ili ne razumije kosarku. Ti si samo nerealan i neobjektivan kad su u pitanju Spursi.
Usupt,stalno ponavaljate mantru da sam ja neobjektivan kad su Spursi u pitanju,a iza svake moje recenice stoje fakti.Sto puta ponovljena laz ne postaje istina!!! Za razliku od vas ja pisem o SVOM TIMU i vjerujem u SVOJ TIM i kad je najteze(jer su milion puta dokazali ko su i sta su),a ne svr.savam na protivnika koji ka.ra moj tim poput vas cije su fransize smijurije u zadnjih 5 godina,pa vam krivo i pronalazite sve drugo kako bi umanjili SA.E pa nece ici,davno ste prokontani.Odjednom niko od vas nije navijac i svi ste fanovi vrhunske kosark!? Ma nemoj!Bas me zanima sta bi i kako bi pisao da su kojim cudom LAL u poziciji SA pored ovakvih Warriorsa?Jel tako da bi i dalje bacao drkicu na GS??