Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la dubrovnik » 11 apr 2016, 13:56

tarabuka je napisao/la:abramovich poslao prvu zvanicnu ponudu za radju-37 mil eur,roma trazi min 45.pored chealsja,u bitku za radjin podpis ukljucila se i barcelona.pitam se zasto su svi ti velikani toliko zapeli za radju,kad taj isti radja nije ni do koljena nasem princu pjanicu.pjanic je vec odavno prerastao romu,ali na kraju ce jedino on docekati 3 banke u rimu.sve se moze kupiti za prave pare,svi su dostupni,jedino je nas pjanic preskup.nisam ovdje da provuciram,ali ljudi moji,malo realnosti nebi skodilo.
Ovakvo pitanje si mogao postaviti i za Benatiu prije par godina ako trenutne ponude za igraca vezes izricito i samo za njegovu kvalitetu. Roma ce prodaju Naingolana prezivjeti puno lakse nego prodaju Miralema Pjanica. Oni su potpuno drugi tip nogometasa i kuku bi Romi bilo kad bi bila osudjena na to da joj Radja kreira igru i dirigira timom. Igraca tipa Naingolan imas na stotine u danasnjem nogometu. Doduse ne te top kvalitete a igrace tipa Pjanic trenutno u Evropi mozes nabrojati na prste jedne ruke. To bi bilo to u vezi njih dvojice. Kada pricas o prodaji igraca moras znati da osim kvaliteta koji je nesumnjivo temeljni uvjet jos puno razloga utjece na cijenu igraca u odredjenom momentu. Po meni osobno ova dva igraca su tesko usporediva po svojim karakteristikama ali kad bih morao birati Miralema bi radije uzeo nego 2 Naingolana.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 apr 2016, 20:02

Za one koji igraju saha, jedno poredjenje, da se razumije vrijednost. Naingolan je top, a Pjanic kraljica. Neko bolje igra sa topovima, a neko sa kraljicom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 apr 2016, 20:09

Dobar je Radja igrač, u to nema sumnje. Moderni box to box veznjak sa ipak nešto slabijom ofanzivom nego defanzivom. Po meni najbitnije je reći da će se više pokazati igrači tipa Pjanić bez Nainggolana nego Nainggolan bez Pjanića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 apr 2016, 20:13

Znam samo jedno, sa Nainggolanom nikad u duel ne bi ulazio da sam nogometas. :think:

Ali je beton od igraca, stvarno ima (skoro sve). Ofanziva logicno nesto slabija, ali u ostalim segmentima vrhunski.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 apr 2016, 21:14

Hajmo realno kako igra ovih pola sata.Ostacu suzdrzan.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 11 apr 2016, 21:41

Alipasino je napisao/la:Hajmo realno kako igra ovih pola sata.Ostacu suzdrzan.
2 odlične asistencije, kod jedne se Salah okliznuo, u čemu je problem?

Edit: Falque najlošiji, vjerovatno izlazi odmah početkom drugog poluvremena, nejasna mi je njegova uloga na terenu. DDR zreo za klupe ali opet imao dobra 2-3 pasa.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 apr 2016, 21:51

Samo pitam misljenja.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 11 apr 2016, 21:51

Elddar je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Hajmo realno kako igra ovih pola sata.Ostacu suzdrzan.
2 odlične asistencije, kod jedne se Salah okliznuo, u čemu je problem?
Ne može se pas nazvati asistencijom ako nije uslijedio pogodak.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 11 apr 2016, 22:03

2 asistencije, a rezultat 0:1 :lol:

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 11 apr 2016, 23:01

Sto prije ode bolje za njega. Nije on za nekreativnih ekipa, a Roma je sve osim toga.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 apr 2016, 23:07

provokatorII je napisao/la:Sto prije ode bolje za njega. Nije on za nekreativnih ekipa, a Roma je sve osim toga.
:kafa: :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 apr 2016, 23:28

tarabuka je napisao/la:pitam se zasto su svi ti velikani toliko zapeli za radju,kad taj isti radja nije ni do koljena nasem princu pjanicu.
Ne blamiraj se balavac. Bez Rađe Roma je totalno druga ekipa. Top 3 na svijetu na svojoj poziciji :kafa:

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 12 apr 2016, 04:04

samoposmatram je napisao/la:Za one koji igraju saha, jedno poredjenje, da se razumije vrijednost. Naingolan je top, a Pjanic kraljica. Neko bolje igra sa topovima, a neko sa kraljicom.
Cuj neko bolje igra TOPOM nego kraljicom :lolno: :lolno: Ti si jarane sah vidio negdje u parku dok penzioneri igraju...To bi bilo isto kada bi ja rekao da tvoja punica dobro igra saha a dala damu za konja.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 12 apr 2016, 12:05

Vidim da se dosta porede Pjanic i Naingollan a po mom nekom vidjenju fudbala oni se nikako nemogu porediti... Pjanic je u najmanju ruku Ronaldo za njega... To ne govorim jer je Pjana nas i sto mi njega volimo, vjerovatno ne svi al velika vecina... E sad sto su njihove cijene toliko slicne je druga stvar al i za to Imam objasnjenje... Recite mi gdje se nalazi Belgija a gdje mi... Gdje igraju velika vecina njihovih igraca. Jesu li u zadnje vrijeme konstantno na Svjetskim i Evropskim takmicenjima.... Vjeruj te veliku to ulogu igra... Nije isto biti reprenzetativac BiH i Belgije.... A taj isti Pjanic bi imao mjesta i u prvoj postavi Belgije... Ne zelim da me pogresno shvatite. Ja ne podcjenjujem Radju i stoji da je takodje klasa... Al ko se i malo razumije u fudbal zna da on i Pjanic su miljama razlika u korist Pjanica.... Svako treba da ima svoje pravo na misljenje al mora objektivno i gledati na realnost.... Nek mi neko od vas objasni po cemu je Radja osim sto vise trci i dosta je grublji fudbaler bolji od Mireta.... Hvala...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 apr 2016, 19:22

Hatuna je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Za one koji igraju saha, jedno poredjenje, da se razumije vrijednost. Naingolan je top, a Pjanic kraljica. Neko bolje igra sa topovima, a neko sa kraljicom.
Cuj neko bolje igra TOPOM nego kraljicom :lolno: :lolno: Ti si jarane sah vidio negdje u parku dok penzioneri igraju...To bi bilo isto kada bi ja rekao da tvoja punica dobro igra saha a dala damu za konja.
Hatuna 2.0
od sad I sahovski velemajstor...

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 20 apr 2016, 12:29

Proslu utakmicu je Roma igrala bez Mireta a veceras je on tu.... Bas me zanimaju vasi komentari sutra...

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 20 apr 2016, 23:02

finis sezone,a najbolji i najbitniji igrac kluba sjedi na klupi.da nije neka prehlada u pitanju??

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 apr 2016, 23:09

tarabuka je napisao/la:finis sezone,a najbolji i najbitniji igrac kluba sjedi na klupi.da nije neka prehlada u pitanju??
Povrijeđen je bio. Tek se oporavio pred ovu utakmicu i nije htio rizikovat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 apr 2016, 23:11

Navodno je neka blaža povreda u pitanju što je i razumljivo s obzirom da je igrao mnogo utakmica ove sezone,vjerovatno ne žele rizikovati neku težu povredu..

Ništa ni novo ni strano u svijetu fudbala,takvih primjera koliko hočeš,.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 20 apr 2016, 23:25

Stvarno je nebitan za Romu. Zato prizeljkujem da ode sto prije. Bilo kuda, samo da ne ostane u ovom timu u konstantnom usponu-raspadu. Niti ce nekada osvojiti nesto, niti ce se boriti za opstanak. Ostat ce prosjecna italijanska momcad.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza i 10 gostiju.