Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Nije bilo 5:0,tako da se ovo moze stici ali ova sezona je takva da se i sam pitam da li zelim da se stigne.
Ukoliko ispadnu od Wolfsburga na ljeto treba ocekivati da Perez skrsi nekih 200-300 miliona na neku novu ekipu kojoj ce trebat vremena da se uigra da ovo da ono.
Ako prodju Wolfsburg i "junacki" padnu protiv bayerna,barce,atletica,psg ili koga vec,onda mozemo ocekivat neke kozmeticke promjene tipa:
Benzema-Lewandowski itd.
Prije nego neki bafarac ustvrdi da Lewandowski nece u Madrid,odmah da kazem amin,jer Benzemu ocima gledat ne mogu al bolje i on nego levatovski,hocu rec samo sam naveo primjer.
Ukoliko ispadnu od Wolfsburga na ljeto treba ocekivati da Perez skrsi nekih 200-300 miliona na neku novu ekipu kojoj ce trebat vremena da se uigra da ovo da ono.
Ako prodju Wolfsburg i "junacki" padnu protiv bayerna,barce,atletica,psg ili koga vec,onda mozemo ocekivat neke kozmeticke promjene tipa:
Benzema-Lewandowski itd.
Prije nego neki bafarac ustvrdi da Lewandowski nece u Madrid,odmah da kazem amin,jer Benzemu ocima gledat ne mogu al bolje i on nego levatovski,hocu rec samo sam naveo primjer.
Danilo game by numbers vs Wolfsburg:
0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 blocks
0 take-ons
0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 blocks
0 take-ons
Treba reci da je Kroos najlosiji igrac Real Madrida
Cim je Isco usao u igru, Real je poceo malo bolje igrati ili mi se samo ucinilo
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
meni jednom jedan stari poznavaoc fudbala kaze samo budala kupuje igraca iz Bayerna jer kad Bayern prodaje igraca ili je star i potrosen ili nema nista specijalno za ponuditi.Jeftha je napisao/la:Treba reci da je Kroos najlosiji igrac Real Madrida
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
U kojim kaficima u Sarajevu se moze gledati tekma veceras? (**** ga sportklub i bht)
Euforija u Madridu nevjerovatna, svi vjeruju da će Real okrenut i proć 
Aquarius na Vilsonovom, ja cu tu gledati veceras.Real87 je napisao/la:U kojim kaficima u Sarajevu se moze gledati tekma veceras? (**** ga sportklub i bht)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Real Madrid CF
U faceu pored znam da ce biti isto sigurno, freaky pub na skenderiji isto ce bitibodi123 je napisao/la:Aquarius na Vilsonovom, ja cu tu gledati veceras.Real87 je napisao/la:U kojim kaficima u Sarajevu se moze gledati tekma veceras? (**** ga sportklub i bht)
Ko neće hodati nek skine acestream ima kod rusa hrvatska arena 1 tu ce biti tekma, ili nek gleda na skysportu, beinu i sl. Ima HD linkova, tako cu bar ja
Arena sport 1 prenosi isto i njemacki ZDF.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
Braveheart23
- Kontakt:
ZDF prenosi samo srijedom ligu prvaka. Utorkom se samo na SKY moze gledati u svabiji.madridist je napisao/la:Arena sport 1 prenosi isto i njemacki ZDF.
Kad se ocekuje nezanimljiva utakmica i deranje reala onda prenose utakmicu, a kad se ocekuje uzbudljiv i neizvjestan mec onda ne prenose real. To samo kod nas ima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Neki link za utakmicu?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- CROtorious
- Kontakt:
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Pustili u prvoj da bude zanimljiviji uzvrat, polufinale uopšte nije dolazilo u pitanjeSanto je napisao/la:Kako nas je samo wolfsburg nazivcirao
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mogla bi se ova sezona spasiti , bolje nam lezi Atletico nego Barci , mada u zadnje vrijeme i nije bas tako ipak vjerujem da bih mogli pobijediti u polufinalu ili finalu.
Jedino sa Bayernom ce biti fifty-fifty... Dva ranjena diva reklo bi se ,a ovo ostalo ipak vise sanse dajem nama.
Jedino sa Bayernom ce biti fifty-fifty... Dva ranjena diva reklo bi se ,a ovo ostalo ipak vise sanse dajem nama.
Bolje bi bilo da je barca prosla s njima bi lako,ovako cemo se morat krvit s ovim indijancima al nije ni to problem.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Barca bi se probudila do tada i ko zna sta bi bilo.Dzoni je napisao/la:Bolje bi bilo da je barca prosla s njima bi lako,ovako cemo se morat krvit s ovim indijancima al nije ni to problem.
Imamo i mi krvnika u ekipi ne brinem se za to.
**** ce oni tako lahko grati na snagu protiv Bejla i Ronalda nisu oni Messi ili Neymar sa dvije kile misica i skupa 2 metra visine.
Barcina jedina prijetnja bila je igra po zemlji ,a mi obzirom na fizicku konstituciju nasih igraca mozemo na oba nacina postizati golove.
Ronaldo i Bale odlicno igraju glavom ove sezone.
To je vec malo teze zatvoriti ekipi poput Atletica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.