Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Lakoste
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2016, 15:53

Sisoja ce prvo naebati od saveza jer je njih poceo da proziva i da ih optuzuje. Zbog toga ce mu disciplinska komisija saveza dati rekordnu kaznu.(spominje se trajna zabrana vrsenja svih funkcija u fudbalu)

Poslije ce dobiti kaznu i na gradjanskom sudu za klevetu i to ce morati da kesira. Jer sve ono sto je pric'o je samo prica bez pokrica i dokaza. Ovim sto razmisljaju svojom glavom jasno je da SMS poruka nije nikakav dokaz niti se uopste ona uzima u razmatranje.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 15:58

poderace ga i savez i feningas..jos ako FKS zatrazi istragu sloboda 100% seli u nizi rang, jer je kamiondzija priznao da je imao kupljene sudije i to je pokusao natovariti dini, ali ga je dino otreso ko slinu i istraziteljima rekao da je novac za premije poslat hazmiru a ovaj ih preusmjerio sudijama.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 apr 2016, 16:01

Rinuka je napisao/la:poderace ga i savez i feningas..jos ako FKS zatrazi istragu sloboda 100% seli u nizi rang, jer je kamiondzija priznao da je imao kupljene sudije i to je pokusao natovariti dini, ali ga je dino otreso ko slinu i istraziteljima rekao da je novac za premije poslat hazmiru a ovaj ih preusmjerio sudijama.
Dino bi neke istrage tražio... :urnebes: :facepalm: Djeca vam se smiju. :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 12 apr 2016, 16:06

Lakoste je napisao/la:Sisoja ce prvo naebati od saveza jer je njih poceo da proziva i da ih optuzuje. Zbog toga ce mu disciplinska komisija saveza dati rekordnu kaznu.(spominje se trajna zabrana vrsenja svih funkcija u fudbalu)

Poslije ce dobiti kaznu i na gradjanskom sudu za klevetu i to ce morati da kesira. Jer sve ono sto je pric'o je samo prica bez pokrica i dokaza. Ovim sto razmisljaju svojom glavom jasno je da SMS poruka nije nikakav dokaz niti se uopste ona uzima u razmatranje.
A šta će bit sa Dinom, jer i Dino sam je rekao da je obećao premije ?
I kako nigdje nema onog šta su Dino i Ibrak izjavili u savezu, gdje su ti naši novinari, ako su došli do Azmirove izjave, valjda mogu i do Dinine i Ibrakove ?
Kako ste svi Vi takvi pravnici, a uopste ne poznajete riječ vještačenje, istražni organi imaju pravo uzeti Azmirov ajfon i poslati ga na vještačenje i sve moguće podatke koji su "prošli" kroz ajfon pronaći. Nemojte pametovat više na tu temu, molite Boga da se ta tema zatvori u savezu(kako će i biti) jer tako je najbolje za Sarajevo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 apr 2016, 16:07

Vidi rezimaca sto su se "upalili" Zele da se rjese Azmira, pa da rahat mogu da manipulisu....
Istina da SMS nije relevantan dokaz u BiH, ali je zato potpuno prihvatljiv za UEFA-u,
Zbog sms-a su pali Italijanski i turski klubovi, tacnije u UEFA je sms bio povod za istragu koja je otkirla jos mnogo gore stvari.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 apr 2016, 16:09

Lakoste je napisao/la:Sisoja ce prvo naebati od saveza jer je njih poceo da proziva i da ih optuzuje. Zbog toga ce mu disciplinska komisija saveza dati rekordnu kaznu.(spominje se trajna zabrana vrsenja svih funkcija u fudbalu)

Pored ove vijesti u bajkama pogledajte i: Sloboda nece dobiti licencu, Sloboda je najlosija po pitanju fizicke spreme dok je Sarajevo najbolje, Sarajevo je jos u igri u kupu itd.
Nad tobom sunce najljepše sja

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2016, 16:10

fukara1919 je napisao/la:

I kako nigdje nema onog šta su Dino i Ibrak izjavili u savezu, gdje su ti naši novinari, ako su došli do Azmirove izjave, valjda mogu i do Dinine i Ibrakove ?
Kako ste svi Vi takvi pravnici, a uopste ne poznajete riječ vještačenje, istražni organi imaju pravo uzeti Azmirov ajfon i poslati ga na vještačenje i sve moguće podatke koji su "prošli" kroz ajfon pronaći. Nemojte pametovat više na tu temu, molite Boga da se ta tema zatvori u savezu(kako će i biti) jer tako je najbolje za Sarajevo.
Ne znam sta ce biti sa Dinom ali pretpostavljam da nece biti nista, nit je pric'o protiv saveza nit je glumio kabadahiju. A i nije ranije imao nikakvih kazni.

Pa to curenje izjave Sisoje je samo jedan od dodatnih problema, do zavrsetka istrage/postupka izjava ne bi trebala da se daje u javnost zbog interesa istrage i postupka. Da taj iskaz ne bi ugrozio istragu.
Sud moze dati naredbu da se telefon prisluskuje i da se prate sms konverzacije izmedju odredjenog broja i ostalih korisnika. Ali, glavna stvar, sud ne uzima sms poruke u razmatranje i kao dokazni materijal u periodu za koju nisu izdali naredbu da se prati odredjeni korisnik. Znaci, moze njih Sisoja i dalje cuvati na iphon-e ali oni na sudu ne predstavljaju nista jer ne podlijezu periodu za koji je sud naredio da se vjestace.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 apr 2016, 16:10

sta cemo ako nam suspenduju Azmira dozivotno iz fudbala :(
nema titula, nema evrope, nema milionskog sponzorstva, nema Fan Shopa, nema skole fudbala od 1200-1500 djece, nema stadiona, nema jos mnogo toga :(

bilo je lijepo dok je trajalo :(

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 apr 2016, 16:17

Chinaglia je napisao/la:sta cemo ako nam suspenduju Azmira dozivotno iz fudbala :(
nema titula, nema evrope, nema milionskog sponzorstva, nema Fan Shopa, nema skole fudbala od 1200-1500 djece, nema stadiona, nema jos mnogo toga :(

Sve to nemate ni sad :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 16:17

Bice to da ce mu hazmir morati platiti masnu odstetu zbog klevete..premiranje nije protivzakonito, a pare za premije su poslate, medjutim azmir iih je preusmjerio sudijama.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 apr 2016, 16:18

E nek sam cuo da ako sud naredi da se prate telefoni i sms poruke da bi saznalo neke stvari pa da posle to ne vazi na sudu... Super si mi pametan... Samo pogledaj zadnje slucajeve kod nas pa ces vidjeti da su dileri ostali koji su zatvarni bas radi toga zatvoreni... Radi SMS poruka koje su se pratile i poziva i ne samo to nego su vazile na sudu... Cengic koji je sponzor pitarima i koji je vlasnik Parka Princeva je pao radi SMS poruka....

Bas svakakvi debili i balavurdija pise na ovom forumu koja veze nema sa zivotom

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 12 apr 2016, 16:19

Ne znam sta ce biti sa Dinom ali pretpostavljam da nece biti nista, nit je pric'o protiv saveza nit je glumio kabadahiju. A i nije ranije imao nikakvih kazni.

Pa to curenje izjave Sisoje je samo jedan od dodatnih problema, do zavrsetka istrage/postupka izjava ne bi trebala da se daje u javnost zbog interesa istrage i postupka. Da taj iskaz ne bi ugrozio istragu.
Sud moze dati naredbu da se telefon prisluskuje i da se prate sms konverzacije izmedju odredjenog broja i ostalih korisnika. Ali, glavna stvar, sud ne uzima sms poruke u razmatranje i kao dokazni materijal u periodu za koju nisu izdali naredbu da se prati odredjeni korisnik. Znaci, moze njih Sisoja i dalje cuvati na iphon-e ali oni na sudu ne predstavljaju nista jer ne podlijezu periodu za koji je sud naredio da se vjestace.[/quote]
Pa jel Azmir dao izjavu u javnost, ili savez, odakle savezu pravo da izjave proslijeđuje u javnost? Sud može po zahtjevu nadležnog tužioca izuzeti predmet na vještačenje (u ovom slučaju telefon Azmirov) na vještačenju se gore stvari mogu saznati, npr.sta su razgovarali preko telefona, slike, i milion dr.stvari koje se nalaze na telefonu, i to može da ide u dokaze. Malo se raspitaj pa ćeš vidjeti koliko je ljudi "palo" zbog mobitela. I glupa ti priča nisi ti za rasprave, čuj neće Dinu jer on nije "psovao" mater savezu, kao djece kad se igraju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2016, 16:20

FrancescoTotti je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sta cemo ako nam suspenduju Azmira dozivotno iz fudbala :(

Htio sam nesto slicno napisati ali bi se moji dobri Tuzlaci naljutili :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2016, 16:23

Alleenn je napisao/la:E nek sam cuo da ako sud naredi da se prate telefoni i sms poruke da bi saznalo neke stvari pa da posle to ne vazi na sudu... Super si mi pametan... Samo pogledaj zadnje slucajeve kod nas pa ces vidjeti da su dileri ostali koji su zatvarni bas radi toga zatvoreni... Radi SMS poruka koje su se pratile i poziva i ne samo to nego su vazile na sudu... Cengic koji je sponzor pitarima i koji je vlasnik Parka Princeva je pao radi SMS poruka....

Ti ne mozes da povezes 2 i 2. Sud je naredio da se prati telefon Radoncica i oni su ga pratili i sve sto je pricano/pisano u tom periodu se na sudu moze uzeti kao dokazni materijal.

U periodu, kad je Sisoja "dobio" poruku sud nije znao ni ko je sisoja ni ko je punac, niti je otvarana istraga, tako da to ne moze biti dokazni materijal.
Eh sad, sto ste vi i pravo na VI pa ne mozete da svarite prostu stvar onda je to vas problem. :rol:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 12 apr 2016, 16:25

Lakoste je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:E nek sam cuo da ako sud naredi da se prate telefoni i sms poruke da bi saznalo neke stvari pa da posle to ne vazi na sudu... Super si mi pametan... Samo pogledaj zadnje slucajeve kod nas pa ces vidjeti da su dileri ostali koji su zatvarni bas radi toga zatvoreni... Radi SMS poruka koje su se pratile i poziva i ne samo to nego su vazile na sudu... Cengic koji je sponzor pitarima i koji je vlasnik Parka Princeva je pao radi SMS poruka....

Ti ne mozes da povezes 2 i 2. Sud je naredio da se prati telefon Radoncica i oni su ga pratili i sve sto je pricano/pisano u tom periodu se na sudu moze uzeti kao dokazni materijal.

U periodu, kad je Sisoja "dobio" poruku sud nije znao ni ko je sisoja ni ko je punac, niti je otvarana istraga, tako da to ne moze biti dokazni materijal.
Eh sad, sto ste vi i pravo na VI pa ne mozete da svarite prostu stvar onda je to vas problem. :rol:
Upravu si, mi smo na Vi a ti si sa pravom nešto poput brata.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 apr 2016, 16:28

Lakoste je napisao/la:

Posto sam upoznat sa ovim slucajem koji sam ti spominjao... Mogu ti reci da su svima telefoni uzeti na vjestacenje i da su unazad godinu dana SMS poruke vracenje sa svakog telefona i da se prema tome napravilo pola optuznice... A pratili su ih od 6 mjeseca prosle godine, i plus vratili poruke unazad od nove godine i sve uzeli kao dokaze... Tako da ako kojim slucajem bude se to trazilo znaci da ce se prihvatiti... Valjda ti je sada jasnije sta sam ti govorio malo prije..

Mozete vi pitari misliti sta hocete ali ako dodje do suda zna se ko ce izvuci deblji kraj... I radije nemoj pisati u ono sto se ne razumijes i sto ne poznajes dobro da bi mogao diskutovati
Zadnja izmjena: Alleenn, dana/u 12 apr 2016, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 apr 2016, 16:30

Samo da obavjestim ove što se nadaju da će Azmir dobiti doživotu suspenziju da je i sada pod suspenzijom i ne obavlja nikakvu funckiju u klubu a opet nam odlično ide ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 apr 2016, 16:31

Memara je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la: Manijaci su za Horde put, istina i zivot.
slika
Polahko ultras..

Ne volim taj navijacki svijet ali svako normalan ce reci da su HZ broj 1. vec duzi niz godina.
Normalan i obican. Taj smajli pokazuje tvoju "stradu" zivota? Sto su te iz zutog uboli?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 12 apr 2016, 16:43

UltrasNotRed je napisao/la:
Normalan i obican. Taj smajli pokazuje tvoju "stradu" zivota? Sto su te iz zutog uboli?
To je zbog tvog lizanja strumfovima od početka sezone, znam da nas mrziš jbg ohladi malo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2016, 17:01

MortemHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:

Htio sam nesto slicno napisati ali bi se moji dobri Tuzlaci naljutili :mrgreen:
Ma sto bismo se ljutili, znamo to i mi. Mi pricamo u "future". :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.