SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
da vas pitam ko od vas veceras navija za Njemačku i sta mislite koji ce rezultat biti ja mislim sudeci po do sadasnjim utakmicma koje su od igrane na sp u dakle sudeci po tome mislim da ce biti 2.0 za Njemačku
-
- Kontakt:
pitaj ga na PP zasto vise preferira Sloveniju od Alzira.Isnar je napisao/la:On je napisao da je kretenizam navijati za Alzir, prema tome obrisi njegov post a ne moj - tolikoMr Plummer je napisao/la:Pa dajte vishe ljudi...
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
pa preferira Sloveniji zato kao sto je naveo u postu "kultura ispred kretenizma" jebote koji argument na nivou ... (nečega) xD
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 13 jun 2010, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos nekih 35 minuta do pocetka utakmice, prve za Njemacku na ovom prvenstvu. Nadam se pobjedi Svabije i tako otvaranju puta ka drugom krugu. Imaju strasan tim i sve osim vecerasnje pobjede bi bila senzacija.
EIN TEAM, EIN TRAUM.

EIN TEAM, EIN TRAUM.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Polako me nervoza faca pred Australiju. Na ovakvim utakmicama se svako moze okliznuti...naravno svako osim Njemacke.
Dovoljno mi je 1:0 u 94 min za Njemacku, ali se ipak nadam, da ce Nijemci pokazati koji potencijal imaju i da su se mnogi "analiticari" zeznuli. Nadam se da je Löw sve fino poslozio i da ce nas postediti Klose, a ako ne, nek sebi podere *uzove i pocne davati golove.
Auf gehts Deutschland.
Ovo je Bosna.

Auf gehts Deutschland.
Ovo je Bosna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
jbg, šteta, navijao sam za Srbiju još ponajviše zato što igra za njih moj komšo Kuzmanović
, ali nije se baš proslavio. Sretno im u nastavku.

Dragon Town
- Principatus
- Kontakt:
Evo Klose igra od pocetka... ali eto mozda mu se danas otcepi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Monolog@ Zanimljivo kako su Nikola Zigic i Milos Krasic imali ako ne 100%-tne bar 90%-tne prilike. A da nisu imali taj peh da dobiju crveni karton siguran sam da nebi zavrsilo ovako kako je zavrsilo.
Sto se tice vecerasnje tekme, mrzim svabe, ocekujem bar nerjeseno.
I jos nesto: Boateng (Gana), Marin (BiH), Khedira (Tunis), Ozil (Turska), Dejagah (Iran), Aogo (Nigerija), Cacau (Brazil), Boenich (Poljska), Beck (Rusija), Trochowski (Poljska), Podolski (Poljska), Klose (Poljska), Tasci (Turska).
Covjek bi reko reprezentacija UN-a a ne Njemacke
I jos nesto: Boateng (Gana), Marin (BiH), Khedira (Tunis), Ozil (Turska), Dejagah (Iran), Aogo (Nigerija), Cacau (Brazil), Boenich (Poljska), Beck (Rusija), Trochowski (Poljska), Podolski (Poljska), Klose (Poljska), Tasci (Turska).

Rey de la furia española...
Očekujem pobjedu Njemačke, iako im neće biti lako. oduvijek ih krasi borbenost i srčanost, bez obzira tko igrao u prvom sastavu i bez obzira na manjak tehničke kvalitete. Navijam za njih večeras.
@Isnar i @thulkaazal
Bijeljinac nije nista govorio protiv Alziraca vec nesto drugo. Procitaj opet i opet i opet da shvatis.
p.s.
Ovo je planeta Zemlja.
I dajte smanjite dojam, emocije il sta vec.
@Isnar i @thulkaazal
Bijeljinac nije nista govorio protiv Alziraca vec nesto drugo. Procitaj opet i opet i opet da shvatis.
p.s.
Ovo je planeta Zemlja.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jel igra onaj brzi mali Marin Njemci su mi umorno izgledali,kasno došli u afriku,,vidjet ćemo koncentraciju bunili su se na zujanje
kažu duge lopte vježbali Elfi su Elfi ali vidjet ćemo.

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu Australije. Tim Cahill ima da bar jedan go dadne. 

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Da, rekao je da je krkanluk ako ne navijam za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, itd kad ne igra protiv BiH... e pa ne navijam i nema nikakve veze sa nacionalizmom, ne volim te reprezentacije isto kao sto ne volim ni Njemcaku, Obalu Slonovace ili Cesku... navijam za Englesku, a simpatisem SAD, Australiju, JAR, Novi Zeland, S i J Koreju i Japan... ako to neko smatra nacionalizmom onda je notorna budala... tolikodubrava je napisao/la:Očekujem pobjedu Njemačke, iako im neće biti lako. oduvijek ih krasi borbenost i srčanost, bez obzira tko igrao u prvom sastavu i bez obzira na manjak tehničke kvalitete. Navijam za njih večeras.
@Isnar i @thulkaazal
p.s.
Ovo je planeta Zemlja.

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 13 jun 2010, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa napisah onako kako jeste. Fakat se Antić obrukao ukoliko je istinit onaj post da se selektor Srbije žalio na suđenje. Luković je napravio dvije gluposti i dobio 2 čista kartona, da ne zaboravimo njegovu reakciju kada je sudija svirao prekršaj zbog povlačenja.Devil je napisao/la:
Ja taman krenuo da te citiram vezano za onaj post kad pise post ne postoji.A stvarno nije bil orazloga da se brise.
Kuzmanović je bespotrebno igrao rukom(ne znam je li namjerno ili nije), te je i penal više nego čist.
Da ne zaboravim, Milijaš bi se trebao vratiti u Wolverhampton jer onakvom igrom ne zaslužuje da bude u državnom timu. Mnogo bolji izbor je Kuzmanović, pa čak i Kačar. Također mislim da je Bambi mogao i morao dobiti šansu, jer su Krasić i Lane zakazali.
Lazović je u boljoj formi od Pantelića i Žigića, dalo se primijetiti čim je ušao u igru. Da, Ganjani su bili umorni, ali Danko se borio kao niko od igrača koji su bili na terenu, tako da...
Što se tiče bekova, ne znam šta je sa Ivanovićem i Kolarovim jer onakva igra je, blago rečeno, smiješna. Pa čini mi se da je Ivanović imao samo jedan izlet na protivničku polovicu, a Kolarov niti jedan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako mi je sad glupo gledati ove svabe i australiju kad pojma nemam kakav bi nam ishod najvise odgovarao,nerijeseno?
X def bi srbiji odgovarao sada il pobjeda Australije (ako se ona otpisuje da će tako izgubiti protiv Srbije i Gane)
al tesko Njemačka igra lose ali toliko -.- nezz
Nema tu neke filozofije....neki x najvise...i onda na pobjedu protiv svaba...tek onda neke kalkulacije! bojim se jedino nekih unutrasnjih nemira...i da li ce se Zdravko uzdici posle one gluposti...mlad je, plakao je na kraju... ocigledno se moraju neki rezovi...marko da ostane na klupi i da sansu Danku tek tada nesto se nadatiSchlager je napisao/la:kako mi je sad glupo gledati ove svabe i australiju kad pojma nemam kakav bi nam ishod najvise odgovarao,nerijeseno?
p.s. koja kolicina mrznje po jednoj stranici na forumu...to je nevjerovatno....i tuzno...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A dvije stative koje su pogodili igrači Gane? Činjenica je da su reprezentativci Srbije slabo odigrali utakmicu i to je to. Ekipa koja u svom sastavu ima onakve igrače bi morala stvarati puno više šansi od one dvije. Da, bitno je naglasiti da je do druge došlo jer je Pantelić promašio loptu, tako da...Chologol je napisao/la:Monolog@ Zanimljivo kako su Nikola Zigic i Milos Krasic imali ako ne 100%-tne bar 90%-tne prilike. A da nisu imali taj peh da dobiju crveni karton siguran sam da nebi zavrsilo ovako kako je zavrsilo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pogledah skracenu verziju "smor" fudbala sa meca SRB-GAN.., sta reci?!
Prvo poluvreme niko i ne prikaza, rekose da i nisu igrali zbog goleme vrucine.
Drugo poluvreme, bolja igra ali nedovoljno za bod, a o tri da i nepricam.
Kao prvo, po meni losa postavka Antare. 1. Nije trebao menjati Jovanovica, najbolji danas. 2. Trebao je ranije izvesti Zigica. 3. Na sredini je trebao rokadu da izvrsi, pa i zamenu..ejjj, Krasic i Stankovic ko ovcice, vuci iz Gane se prakticno setali u tom delu terena. 4. Strasno los Vidic, u prvom delu narocito (cesto lose postavljen) 5. itd.
Sve u svemu, bilo je i srece...dve stative, tri-cetiri kolosalne sanse za Ganu.., na drugoj strani sta reco no mrsavo...jedna 100 % sansa, dva suta tik iznad precke, i ono od Zigica ne znam kako da definisem.
Cist penal, cisti kartoni...bice tesko protiv Svaba, ali jos nista nije izgubljeno.
Prvo poluvreme niko i ne prikaza, rekose da i nisu igrali zbog goleme vrucine.

Drugo poluvreme, bolja igra ali nedovoljno za bod, a o tri da i nepricam.
Kao prvo, po meni losa postavka Antare. 1. Nije trebao menjati Jovanovica, najbolji danas. 2. Trebao je ranije izvesti Zigica. 3. Na sredini je trebao rokadu da izvrsi, pa i zamenu..ejjj, Krasic i Stankovic ko ovcice, vuci iz Gane se prakticno setali u tom delu terena. 4. Strasno los Vidic, u prvom delu narocito (cesto lose postavljen) 5. itd.
Sve u svemu, bilo je i srece...dve stative, tri-cetiri kolosalne sanse za Ganu.., na drugoj strani sta reco no mrsavo...jedna 100 % sansa, dva suta tik iznad precke, i ono od Zigica ne znam kako da definisem.

Cist penal, cisti kartoni...bice tesko protiv Svaba, ali jos nista nije izgubljeno.
X def bi srbiji odgovarao sada il pobjeda Australije (ako se ona otpisuje da će tako izgubiti protiv Srbije i Gane)
Ma da,svejedno je kako ce biti jer Srbija mora dobiti obe preostale utakmice,trebalo bi se previse toga poklopiti da sa 4 boda prodjemo dalje...bice tesko,ali nema predaje!
Imao je i Aca nekoliko prodora po levoj strani,najbolji kada je sutirao a lopta pogodela jednog igraca Ghane a onda Lane lose odigrao u nastavku.
Van Pantelar je stvarno beo los danas kao i vecinu tekmi u repki,imao je odlicnu sansu za 1:0 kada je sam ostao na 5 metara ali nije uspeo osutati loptu,zatim ispace ce namerno promasuje loptu kada je Krasic sutirao mada na ponovnom snimku se videlo da je slucajno to uradeo.
Ali kada se sve sabere bolji smo bili,Ganci dve stative,jednu da je isla po golu imao bi je Stojkovic,druga na kraju meca kada je bilo jasno da cemo izgubiti i ona prilika Ayewa i to je sve sto su uradeli.
Van Pantelar je stvarno beo los danas kao i vecinu tekmi u repki,imao je odlicnu sansu za 1:0 kada je sam ostao na 5 metara ali nije uspeo osutati loptu,zatim ispace ce namerno promasuje loptu kada je Krasic sutirao mada na ponovnom snimku se videlo da je slucajno to uradeo.
Ali kada se sve sabere bolji smo bili,Ganci dve stative,jednu da je isla po golu imao bi je Stojkovic,druga na kraju meca kada je bilo jasno da cemo izgubiti i ona prilika Ayewa i to je sve sto su uradeli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.