Romagnoli13 je napisao/la:PSG ima ekipu koja svake sezone minimalno može dogurati do polufinala, ali nemaju trenera za taj poduhvat. Jer i narednih sezona će sasvim sigurno biti prvaci Francuske već početkom aprila, i to mogu iskoristiti da budu maksimalno svježi za završni dio LP-a, ali očito da Blanc nema to znanje i kapacitet da iskoristi.
ma more **** moj ,djeluju da su jaki ali u realnosti i nisu toliko , ja protiv sitija nisam nista vdio posebno ,klub koji je bare bare kao siti mozda malo ozbiljniji i za nijasnu bolji i to je sve .Iako sam misljenja da ce siti proci dalje ,psg i da prodje njihovo putovanje zavrsava u polufinalu sto zbog manjka iskustva u tim fazama ,s druge strane bez obzira na forumu trojca bayern ,real, barcelona tesko da mogu preko njih do same zavrsnice jer ovi klubovi su prekaljeni u svim segmentima .Ista stvar je i za siti i da prdoju ispadaju u polufinalu ako nalete na nekog od trojca Bayern,real ,barca .
Misli m cuda su moguca ali ipak suma sumarum uefi je u interesu glamur i pare a sigruno jedno finale recimo izmedju bayerna ili barce ili reala je puno atraktivnije i ljepse nego da se tu nadje grad petroleja siti

.

LP slusate li kako S.Hawking oce da ide do Alfa Cnetauri.Fak jeaaaaaaaa

, nemeremo ni na mesec a oni bi do alfa centauri

alal im cufte

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer