Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

L-Train
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la L-Train » 12 apr 2016, 23:12

Angola je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Svi poljubite Ronu u dupe pocevsi od Balea pa nadalje.Decko je veceras jedini zasluzio prolazak dalje dok su ostali valjda posmatrali mec,2 ili 3 puta Ronaldo trci prema autu da izvede kao da mu zivot znaci a ostali u cudu gledaju kao da su u fazonu sta je njemu.
Modric odlican.. Carvejal....Marcelo... Kros poceo da lici na nesto.. Benzema igrao rovit.. Bale sta reci... :rol: medjed od covjeka sirovina..jese u 5min pokazao xy puta vise
Da mi oprosti Modric u pravu si za njega.Kross je i dalje daleko od toga da dobije pohvale.

@Madridist-Bale sutra da se vrati u PL opet bi igrao vrhunski,za igraca njegovih karakteristika liga je kao stvorena za njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 apr 2016, 23:12

Donnie Darko je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:City-Barca/Atletico
Real-Bayern/Benfica

Ko god prođe iz Barca-Atletico , nadam se da će osvojiti titulu. Atletico zbog nesretnog poraza u finalu 2014. i zbog najluđeg trenera Simeonea , a Barca zbog dominacije koju demonstriraju tokom cijele sezone.
Brate ti ako mislis da postoje ikakve sanse da Real ne dobije Citya u polufinalu, pod uslovom da Barca prodje, onda fakat :urnebes:
put do finala roma wolfsburg city :rol: ,ovo bi i sevilla rijesila bez po muke
ako bude par city real (a bice) to ce biti bas previse
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 12 apr 2016, 23:12

Real - Barca
Bayern - City

Barca - Bayern

Inače, volim ove ronaldove kurcojahače koji ga nazivaju GOAT-om i koji su ubijeđeni da je dobar izvođač slobodnih udaraca i da je ovaj izveo savršeno :urnebes: :urnebes: :urnebes:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 apr 2016, 23:13

let3 je napisao/la:Bale je precijenjena rinaka od igraca. Milsim, nije toliki malj, ali za 100 miliona bi treba biti 10X bolji.

Rona je veceras sam pobjedio 8-plasiranu ekipu Bundesa :clap: svaka cast majstoru. Ali smanjite malo doživljaje i bacanje drkice na Perezove podanike, nisu pobjedili neku mega ekipi niti osvojili LP... bila bi neviđena bruka da Real nije prošao ovaj Wolfsurg.
Nema drkanja.
Niko nista ne slavi,Madridu je polufinale ko dobar dan.
Ali ,uvijek je **** stizati rezultat,grc zbog straha od primljenog gola uz teret da moras dat 3 da prodjes,to nije lahko ni protiv gorih od wolkswagena.
U svakom slucaju polufinala ce biti legen waitforit darna...
Barsa87 samo za tebe sredicemo da bude Benfica :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 apr 2016, 23:17

Kao sto sam i mislio, nije Wolfsburg mogao izdrzati i drugu utakmicu u onakvom ritmu, ali na kraju ipak 3-2 u konacnici su izgubili od Reala, i mogu biti zadovoljni prikazanim u Ligi Prvaka ove sezone.

Ronaldo svaka cast majstore, trpa momcina samo tako, nije bitno kome je, 16 golova u 10 tekmi nije mala stvar..

PSG me iznenadio, iako su prvu utakmicu x odigrali, ocekivao sam da ce bez grca nekog uci u drugu tekmu i pobjediti, ali englezi odigrali disciplinovano, i zasluzeno prosli, ne treba ih otpisivat ni za polufinale, nikad se ne zna !!

Sutra utakmice samo takve !!

U Madridu ce biti pakleno a Boga mi i u Lisabonu !! moja prognoza za sutra ..

Atletico Madrid-Barcelona 1-1

Benfica-Bayern 1-1
FC Bayern !!!!!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 apr 2016, 23:17

Vasilije je napisao/la:Real - Barca
Bayern - City

Barca - Bayern

Inače, volim ove ronaldove kurcojahače koji ga nazivaju GOAT-om i koji su ubijeđeni da je dobar izvođač slobodnih udaraca i da je ovaj izveo savršeno :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Izveo je savrseno, cim je usla u gol.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 12 apr 2016, 23:19

Sutra ga zabija momak sa moje avatar slike :D
"We need to suffer. And we need to fight."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 apr 2016, 23:20

Citav svijet se ismijava sa Ronaldom zbog slobodnih,a onda dođu navijaci istog i kuju ga u nebesa.
Te postavljaju linkove gola iz slobodnog, a kao i sad protiv Wolf. da se igraci nisu sklonili qrac bi dao gol.

Pojedini navijaci :tokralju: :tokralju:
Mia San Mia

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 12 apr 2016, 23:20

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:Real - Barca
Bayern - City

Barca - Bayern

Izveo je savrseno, cim je usla u gol.
Baš, 99/100 puta ovo ne bi ušlo jer bi pogodilo direkt u živi zid. To što su ovi iz wolfsburga mutavi, to je druga stvar. Inače svaka mu čast na utakmici, odigrao 10/10, ali nazivati ga GOAT-om.. :bow: :bow: :bow: :rol: :rol: :rol:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 apr 2016, 23:22

R32 je napisao/la:Citav svijet se ismijava sa Ronaldom zbog slobodnih,a onda dođu navijaci istog i kuju ga u nebesa.
Te postavljaju linkove gola iz slobodnog, a kao i sad protiv Wolf. da se igraci nisu sklonili qrac bi dao gol.

Da je De Bruyne sutnuo pored gola, ne bi se racunalo da je postigao gol jer gola ne bi bilo.

@Vasilije
Ne znam koliko bi puta lopta pogodila zivi zid, znam da nije ovaj put. Ne nazivam ga GOATom..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 apr 2016, 23:23

Jel ovaj vaso policajac :lol:
Don Alfredo Di Stefano

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 12 apr 2016, 23:24

R32 je napisao/la:Citav svijet se ismijava sa Ronaldom zbog slobodnih,a onda dođu navijaci istog i kuju ga u nebesa.

to je ona grupa koja se popularno zove "TIPICNI MADRIDISTI" i oni nemaju pojma o fudbalu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 12 apr 2016, 23:25

Daj nam Barcu u polufinalu, oni vole protiv nas igrat na 12% mogucnosti :kafa:

Rona hegemonija :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 apr 2016, 23:26

Naldo kloc se fino klonio da lopta prođe :rol: :rol: i onda je Rona majstor :lol:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 apr 2016, 23:26

@PipiDugaCarapa Da si malo pametniji znao bi na sta se odnosi moja konstatacija.

Inace Real dosta tanak, Ronaldo je kao uvijek borben i daje max. od sebe, a ne kao pojedini igraci.
Svaka mu cast.
Zadnja izmjena: R32, dana/u 12 apr 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Mia San Mia

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 apr 2016, 23:26

slika
imam osjecaj da su mnogi veceras na aparatima :lol:
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 12 apr 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 12 apr 2016, 23:26

Policeman je napisao/la:

to je ona grupa koja se popularno zove "TIPICNI MADRIDISTI" i oni nemaju pojma o fudbalu
Ja bih tebe poslao na giljotinu zbog tog "tipicni madridisti", zdravlja mi.
Vjerovatno tako nazivas navijace Reala koji obitavaju na ovom forumu.. Slazem se sa tobom, nemaju pojma i neka ih boli kur.ac sto nemaju pojma, za razliku od tebe, imali su koga i stosta vidjeti veceras.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 apr 2016, 23:28

nego pričajte šta je sa Marcelom? Hoće biti dobro? :shock: :mrgreen: :urnebes:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 apr 2016, 23:28

let3 je napisao/la:Wolfsburg je limitirana ekipa za ovog nivoa LP, 90% pasova su im bili unazad, nisi imali muda ili nisu imali kvalitet da napadnu Real i traže taj gol.
Na kraju je presudila nekvaliteta Dantea, Nalda, Vierinje i ostalih panjeva iz njihove odbrane.

Rona izvuce Real na svoju individuallnu kvalitetu :clap: Bale neviđeno precijenen igrac od 100 miliona :rol:
Presudio je individualni kvalitet Reala... :) A Wolfsburg je sveukupno gledajući odigrao jednu dobru sezonu u LP, a prva utakmica protiv Reala je bila perfektna, dok u suštini ni ova nije bila toliko loša, koliko se možda na momenat čini. Nisu oni bili tako daleko, ali Real je naravno večeras bio bolji i zasluženo prošao.

A malo previše kritikuješ Nalda i Dantea. Naldo je sjajnu prvu utakmicu protiv Reala odigrao, Dante bio dobar. Večeras su imali i dobrih i loših strana, Dante je posebno pogriješio kod prvog gola, gdje faktički pusti da lopta pored njega prođe (totalno loša procjena). Da znaju biti kikseri znaju, ali znaju oni dosta toga dobrog odraditi. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 12 apr 2016, 23:29

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Policeman je napisao/la:

Ja bih tebe poslao na giljotinu zbog tog "tipicni madridisti", zdravlja mi.
Vjerovatno tako nazivas navijace Reala koji obitavaju na ovom forumu.. Slazem se sa tobom, nemaju pojma i neka ih boli kur.ac sto nemaju pojma, za razliku od tebe, imali su koga i stosta vidjeti veceras.
mogao bih i tebe svrstati u ovu grupu izgleda :crazy:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.