FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Drago mi je kad sam jučer konačno vidio prvu postavu Slobode. To su momci koji su iznijeli jesenji dio na leđima.Istina špica je igrao Krpić.Igrali su na dva gola preko cijelog terena.Musemić je bio u svom elementu.Strpljivo je ukazivao na svaki detalj.Ništa i nikom nije nije prešutio.Predsjednik je prisustvovao cijelom treningu.Igrači se hvala Bogu popravljaju u svim segmentima.Opet je to ona Sloboda od jesenas. Konačno i u pravo vrijeme.Momci su konačno svježi a dojam je da su probili i psihološku barijeru.TO JE ONA SLOBODA KOJA KAO MAŠINA, IDE I DROBI PRED SOBOM. Mene je ovo obradovalo zbog utakmica PL.Za Kup i sutrašnju utakmicu ne marim mnogo.Nije mi ni svejedno ali to je moj subjektivni stav.
"Seljo" će biti pod pritiskom ,tu nema dileme.Njihovi igrači će biti razapeti između silne želje sa jedne strane i mogućnosti sa druge strane.Bekrić koji je glavni vezni teško nosi breme godina.U Zvorniku je zamijenjen i prije toga u nekim utakmicama, pa i u Tuzli .Ne može očito kao nekad.Zahirović je kasno došao i on će biti nespreman sve do narednih priprema.Stevanović, napadač, je takođe vidno u deficitu sa snagom. Bogičević je spor half.Po meni Sloboda je bliža pobjedi jer je kompaktan tim.Za pretpostaviti je da će Musemić taktički vješto kormilariti svojim brodom.Blagojević , Diata(?) ,Lendrić i oba beka su sasvim spremni i oni će najviše gristi.Naša postavka 4-5-1, je tvrd bedem.U kontri to je 4-4-2 ili 4-3-3, što će sigurno donijeti pogodak u mreži protivnika.Da li će"Seljo" navaliti pa rizikovati da se pobjednik riješi već na Grbavici , to je njihov problem.Sudija je na žalost ponovo specijalac.Ne vjerujem nakon onoga što nam je napravio u Tuzli protiv" Kitara" da će suditi pošteno. Apsolutno ne.Penal, kartoni, grublja igra slobodni udarci blizu našeg gola ,sve će to sutra biti repertoar onog nazovi sudije.Protiv "kitara je uradio to što je uradio i nije uspio.Sad , da se našalim ,očekujem da će i on" obući plavi dres".
Mi se moramo čuvati crvenih kartona kao zmije, jer bio on direktni ili od 2 žuta, igrač nema pravo igrati protiv Širokog. Državna TV ne prenosi ovu utakmicu , a Kup je državno takmičenje??? Sretno momci i pamet u glavu jer ovo nije susret dvije ravnopravne ekipe, kao što ni Tuzla nije ravnopravna u odnosu na Sarajevo."Fukarama" sretan put i povratak.
"Seljo" će biti pod pritiskom ,tu nema dileme.Njihovi igrači će biti razapeti između silne želje sa jedne strane i mogućnosti sa druge strane.Bekrić koji je glavni vezni teško nosi breme godina.U Zvorniku je zamijenjen i prije toga u nekim utakmicama, pa i u Tuzli .Ne može očito kao nekad.Zahirović je kasno došao i on će biti nespreman sve do narednih priprema.Stevanović, napadač, je takođe vidno u deficitu sa snagom. Bogičević je spor half.Po meni Sloboda je bliža pobjedi jer je kompaktan tim.Za pretpostaviti je da će Musemić taktički vješto kormilariti svojim brodom.Blagojević , Diata(?) ,Lendrić i oba beka su sasvim spremni i oni će najviše gristi.Naša postavka 4-5-1, je tvrd bedem.U kontri to je 4-4-2 ili 4-3-3, što će sigurno donijeti pogodak u mreži protivnika.Da li će"Seljo" navaliti pa rizikovati da se pobjednik riješi već na Grbavici , to je njihov problem.Sudija je na žalost ponovo specijalac.Ne vjerujem nakon onoga što nam je napravio u Tuzli protiv" Kitara" da će suditi pošteno. Apsolutno ne.Penal, kartoni, grublja igra slobodni udarci blizu našeg gola ,sve će to sutra biti repertoar onog nazovi sudije.Protiv "kitara je uradio to što je uradio i nije uspio.Sad , da se našalim ,očekujem da će i on" obući plavi dres".
Mi se moramo čuvati crvenih kartona kao zmije, jer bio on direktni ili od 2 žuta, igrač nema pravo igrati protiv Širokog. Državna TV ne prenosi ovu utakmicu , a Kup je državno takmičenje??? Sretno momci i pamet u glavu jer ovo nije susret dvije ravnopravne ekipe, kao što ni Tuzla nije ravnopravna u odnosu na Sarajevo."Fukarama" sretan put i povratak.
Ja volim FK Tuzla City
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Drago mi je kad sam jučer konačno vidio prvu postavu Slobode. To su momci koji su iznijeli jesenji dio na leđima.Istina špica je igrao Krpić.Igrali su na dva gola preko cijelog terena.Musemić je bio u svom elementu.Strpljivo je ukazivao na svaki detalj.Ništa i nikom nije nije prešutio.Predsjednik je prisustvovao cijelom treningu.Igrači se hvala Bogu popravljaju u svim segmentima.Opet je to ona Sloboda od jesenas. Konačno i u pravo vrijeme.Momci su konačno svježi a dojam je da su probili i psihološku barijeru.TO JE ONA SLOBODA KOJA KAO MAŠINA, IDE I DROBI PRED SOBOM. Mene je ovo obradovalo zbog utakmica PL.Za Kup i sutrašnju utakmicu ne marim mnogo.Nije mi ni svejedno ali to je moj subjektivni stav.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
slobodatuzla1919
pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati
vidimo se sutra na tribini
pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jesi to doso dijasporosolinas je napisao/la:slobodatuzla1919
pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati![]()
jos u nedjelju navece.vracam se sutra navece...imam i zive svjedoke sa foruma,majke miNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesi to doso dijasporosolinas je napisao/la:slobodatuzla1919
pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati![]()
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vsisi li na Ircu ? 
sta....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vsisi li na Ircu ?
Damn, u are badBeduin je napisao/la:Moramo i te psovke dici na visi nivo, nesto u Engleskom fazonu da bude zaj3bancija:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije slobode72 ne bi protiv Slavije mogli pjevat poznatu numeru NATASA JE KURVAA OGNJENEE!
Nema golovaaa, na Tusnju dosadnoooo
Baci nam Natasuuu, da se igramoooo![]()
Kad vidim one furke na stadionima u Engleskoj, ne zna cojk bil se smijao ili plakao, ali uvijek neku sprdacinu naprave na racun protivnika i zabave cijeli stadion. I ovdje po barovima kad gledaju EPL iste budaletine, pijane smaraju, hraljaju i te debilne pjesmice pjevaju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Zbog tog meni jarani kazu trese se grad nestosolinas je napisao/la:slobodatuzla1919
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
SRETAN PUT SVIM FUKARAMA I OSTALIM NAVIJACIMA SLOBODE KOJI CE SUTRA OTICI U SARAJEVO NA GRBAVICU!
Ja nazalost nisam u BiH trenutno
ali vracam se kada proslavimo titulu protiv "kitara", kao sto kaze sloboda72, inace moj dobar prijatelj.
oooooooooo volim te Slobodooo, nananananannaan ti si nasa svetinja, svetinja
2-1 za Zelju, Zeba zabija
Ja nazalost nisam u BiH trenutno
oooooooooo volim te Slobodooo, nananananannaan ti si nasa svetinja, svetinja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Igrajte da Sloboda dobija oba poluvremena, do sad nisam nikad pogrijesio
Za sad 11.7 KM kvota
Igrajte da Sloboda dobija oba poluvremena, do sad nisam nikad pogrijesio
Za sad 11.7 KM kvota
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 12 apr 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
1-3 sutra.
Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ako ništa biće tvrda utakmica. Mi nismo pod imperativom pobjede, nećemo srljat, a ni Željo ne igra tako. Vjerovatno 0:0 sutra, odluka sigurno pada na Tušnju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli sutra aBdAerials je napisao/la:Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza
Ma ja bih bila presretna da bude kako si rek'o!NYKnicks Fan je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli sutra aBdAerials je napisao/la:Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma siguran sam da ako pobijedimo Zelju obje tekme da cemo matematicki osigurati finale
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Ma siguran sam da ako pobijedimo Zelju obje tekme da cemo matematicki osigurati finale
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
De ti nama pročepi pa ubodi sutra, nema veze ako si šta profulo do sadNYKnicks Fan je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli sutra aBdAerials je napisao/la:Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza
Ima smislazlajci je napisao/la:Ma siguran sam da ako pobijedimo Zelju obje tekme da cemo matematicki osigurati finale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.