koji je ovo gubitnik yebo policemanaRomariooo je napisao/la:Vukovi ocitase lekciju frankovcima, kad sam prije par mjeseci pisao kako real nije nikakav favorit za ligu prvaka ovdje se mnogi ismijavali,ovaj real je olupina od ekipe,lijeni, nezainteresovani,spori,skupina sminkera koje je svaka imalo ozbiljna ekipa s ozbiljnim pristupom dobila, a vukovi su ih bas natamburali
Gotovo je to, nema teorije da real prodje, pretezak rezultat imaju a nemaju igru, vukovi to rutinski prolaze, izbacila bi ih jos i vucica da nije onoliko promasivala
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne znam za madridiste, niti me previše zanima šta pišu, pljuvati ga može samo neko ko nema pojma o fudbalu. Samo kažem da je ovo što čovjek radi fakat nestvarno.mandraX je napisao/la:Kakve neznalice dan te jbo.![]()
Madridisti su ga skoro citave sezone pljuvali (provjerit' Realovu temu), sad zabio Wolfsburgu () 3 gola i odmah se okrece prica, bolji ne postoji i slicno tome...
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vukovi su se veceras ponasali kao psi,i to one seoske dzukele,imali su prolaz na tanjiru ali ukakili su se i ni djelic onoga od prije sedam dana nisu pokazali, prejeftino tri gola primili, u napadu stidljivi i bojazljivi,nek su ispali kad su glupi,malo da su hrabriji bili mogli su postici neki gol i proci,doduse imali su peh da brza dva gola prime jeftino, i da im se povrijedi ubjedljivo najbolji igrac
Real kao sto i znamo,nista posebno ni protiv loseg volfsburga, rastimana ekipa u kojoj vrijede jedino modric i ronaldo, a i ronaldo uprkos silnim golovima vidno je oslabio,posta je samo centarfor,ni traga vise od one njegove trke i prodora,sad vise samo ceka da ubaci loptu u gol, po krilu i u polju ni blizu ko prije,bale nikakav,ne znam sto james ne igra umjesto njega jer je dosta korisniji cini mi se
Real ce ako prodju barca i bayern biti najpozeljniji za ivuci, cak i ovaj city mi se cini sad kao teza ekipa
Real kao sto i znamo,nista posebno ni protiv loseg volfsburga, rastimana ekipa u kojoj vrijede jedino modric i ronaldo, a i ronaldo uprkos silnim golovima vidno je oslabio,posta je samo centarfor,ni traga vise od one njegove trke i prodora,sad vise samo ceka da ubaci loptu u gol, po krilu i u polju ni blizu ko prije,bale nikakav,ne znam sto james ne igra umjesto njega jer je dosta korisniji cini mi se
Real ce ako prodju barca i bayern biti najpozeljniji za ivuci, cak i ovaj city mi se cini sad kao teza ekipa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@Virtu4l upravo tako.
Iako nikad necu skontat zbog cega ga ljudi mrze.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Haman ko Lendrić.Virtu4l je napisao/la:Ne znam za madridiste, niti me previše zanima šta pišu, pljuvati ga može samo neko ko nema pojma o fudbalu. Samo kažem da je ovo što čovjek radi fakat nestvarno.mandraX je napisao/la:Kakve neznalice dan te jbo.![]()
Madridisti su ga skoro citave sezone pljuvali (provjerit' Realovu temu), sad zabio Wolfsburgu () 3 gola i odmah se okrece prica, bolji ne postoji i slicno tome...
![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ima statistiku, sto jest' jest', svaka cast...brojevi ne lazu, masina za golove, realno...ali, bolji fudbaler od Meše nije, nit' je bio nit' ce bit'Virtu4l je napisao/la:Ne znam za madridiste, niti me previše zanima šta pišu, pljuvati ga može samo neko ko nema pojma o fudbalu. Samo kažem da je ovo što čovjek radi fakat nestvarno.mandraX je napisao/la:Kakve neznalice dan te jbo.![]()
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Da citiram Sheldon Cupera:mandraX je napisao/la:Ima statistiku, sto jest' jest', svaka cast...brojevi ne lazu, masina za golove, realno...ali, bolji fudbaler od Meše nije, nit' je bio nit' ce bit'Virtu4l je napisao/la:Ne znam za madridiste, niti me previše zanima šta pišu, pljuvati ga može samo neko ko nema pojma o fudbalu. Samo kažem da je ovo što čovjek radi fakat nestvarno.mandraX je napisao/la:Kakve neznalice dan te jbo.![]()
![]()
"I to je tvoje misljenje".
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
To je fenomen. Gledam tekmu u kafiću i slušam komentare, 'vidi ga kako stane kad izvodi slobodnjak k'o p3der', 'j3bo mater arogantnu', 'joj jest sretan, gledaj kud prođe lopta'... niko da prokomentariše prekucavanje igre koja se zove fudbal, ili to da u tri prva koraka pratioca ostavi dva metra iza sebe, a kamoli da neko kaže da ima odraz kao Vince Carter...Dzoni je napisao/la:@Virtu4l upravo tako.
Zabije golčinu Barceloni - kriv je stoper kojeg je prekočila lopta, j3bo onaj prijem i završnicu, kriv je stoper.
Jednostavno ogromna većina ljudi ne prati fudbal iz ljubavi, već zbog kladionice ili zato što je to u modi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tako je Virtu

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma mrsko mi druze sad traziti izjave trenera, igraca, legendi ovog sporta itd itd koje si takodjer mogao citirat'madridist je napisao/la: Da citiram Sheldon Cupera:
"I to je tvoje misljenje".
Ja se najezim kad to sve slusam od starijih likova. Hajde ova djecurlija, Barca - Real ovo ono ali kad cujem nekog starijeg sa tim izgovorima za Ronaldove majstorije syebem se. Sve je to upravo zbog tvoje zadnje recenice.Virtu4l je napisao/la:To je fenomen. Gledam tekmu u kafiću i slušam komentare, 'vidi ga kako stane kad izvodi slobodnjak k'o p3der', 'j3bo mater arogantnu', 'joj jest sretan, gledaj kud prođe lopta'... niko da prokomentariše prekucavanje igre koja se zove fudbal, ili to da u tri prva koraka pratioca ostavi dva metra iza sebe, a kamoli da neko kaže da ima odraz kao Vince Carter...Dzoni je napisao/la:@Virtu4l upravo tako.
Zabije golčinu Barceloni - kriv je stoper kojeg je prekočila lopta, j3bo onaj prijem i završnicu, kriv je stoper.
Jednostavno ogromna većina ljudi ne prati fudbal iz ljubavi, već zbog kladionice ili zato što je to u modi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ni u to neću da ulazim, Messi ili Ronaldo, sasvim mi je svejedno. Pisaće se još godinama o tome ko je bolji i nikad se neće sa tačnošću utvrditi, na kraju se sve svodi na lični ukus.mandraX je napisao/la:Ima statistiku, sto jest' jest', svaka cast...brojevi ne lazu, masina za golove, realno...ali, bolji fudbaler od Meše nije, nit' je bio nit' ce bit'
Samo bi bilo lijepo da nekad čovjek može pohvaliti Ronalda, a da mu se ne pristavi pet katalonaca koji lijepe Messijeve zlatne lopte i slično.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo prešao igricu zvanu LP
10 više golova od Messija svih vremena
8 više od Lewandowskog ove sezone.

10 više golova od Messija svih vremena
8 više od Lewandowskog ove sezone.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 13 apr 2016, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pohvaliti Ronalda za dobru utakmicu, sezonu i sl. i reci da je najbolji svih vremena nije isto.Virtu4l je napisao/la:Ni u to neću da ulazim, Messi ili Ronaldo, sasvim mi je svejedno. Pisaće se još godinama o tome ko je bolji i nikad se neće sa tačnošću utvrditi, na kraju se sve svodi na lični ukus.mandraX je napisao/la:Ima statistiku, sto jest' jest', svaka cast...brojevi ne lazu, masina za golove, realno...ali, bolji fudbaler od Meše nije, nit' je bio nit' ce bit'
Samo bi bilo lijepo da nekad čovjek može pohvaliti Ronalda, a da mu se ne pristavi pet katalonaca koji lijepe Messijeve zlatne lopte i slično.
Ko ce ih jos durati ako Barca sutra ispadne ;D
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ronaldo u zadnje vrijeme nema nekih solo akcija ,ali je vazda na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Svakakvi se gluposti napisalo o Baleu od nekoliko forumaša na zadnjim stranicama. Ne vrijedi on 100M, nema priče ali oni komentari nemaju smisla. Istina, nije se baš najbolje prilagodio u Realu ali itekako ima jak uticaj na ekipu. Igrač koji se uvijek dosta trudi iako je izgubio na brzini koju je imao u Premiershipu jer se teško nosi s masom koju je usavršio u Realu ali opet ima 15 golova i 10 asistencija u 18 utakmica ako se ne varam.
Imao je veoma dobrih perioda u Realu, pokazao je da može igrati i u španskoj ligi, a u EPL bi i sada bio zvijer.
Imao je veoma dobrih perioda u Realu, pokazao je da može igrati i u španskoj ligi, a u EPL bi i sada bio zvijer.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Pa i to je nečije mišljenje, ja neću reći da je najbolji svih vremena jer se ne sjećam recimo Pelea, ali ću uvijek reći da je uz Zidanea najbolji igač kojeg sam gledao, prvi zbog magije, a drugi zbog nevjerovatnih fizičkih predispozicija u simbiozi sa ogromnim talentom.mandraX je napisao/la:Pohvaliti Ronalda za dobru utakmicu, sezonu i sl. i reci da je najbolji svih vremena nije isto.
Niko, ni treneri, ni zlatne lopte, ni farse u vidu najboljeg igrača prošlog SP ne može promijeniti moje mišljenje, niti ću se ja truditi da promijenim tvoje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvi igrac u istoriji Lp koji je dao 3 hatricka u jednoj sezoni.
Izjednacio se sa Žuninjom po broju postignutih golova iz slobodnih udaraca.
Daje lijevom,desnom,glavom,slobodnjaci,penali,van 16,unutar 16,asistira.
Ne znam sta jos moze ucinit jedan igrac.
Definitivno najkompletniji fudbaler ikad.
Izjednacio se sa Žuninjom po broju postignutih golova iz slobodnih udaraca.
Daje lijevom,desnom,glavom,slobodnjaci,penali,van 16,unutar 16,asistira.
Ne znam sta jos moze ucinit jedan igrac.
Definitivno najkompletniji fudbaler ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.