Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Ronaldo je **** masina za golove, i treba ga postovati bez obzira koji klub simpatises.Nedostak talenta je nadoknadio treningom i zalaganjem, ne kazem da nema talenta, ima naravno u velikoj mjeri ali ne u toj mjeri kao Messi, Ronaldinho, Modric ili neki drugi igraci ali je zalaganjem to nadoknadio i postao jedan od najboljih igraca svijeta, golgeter pravi, brojke sve govore.Ponekad djeluje aroganto ali i ja sam bi bio arogantan da sam na njegovom mjestu
Meni licno Messi jeste level iznad ali svako ima svoje 
Ronaldo je uz Messija najbolji kojeg sam gledao. Sa tim bih se slozio i to je i moje misljenje. Trpati Zidanea ispred Messija je, bez ikakve uvrede glupost.
Messi je najbolji ikad i mislim da mi ne trebaju stare kasete Pelea da donesem taj zakljucak.
Rivalstvo Messija i Ronalda je valjda jedno od najvecih sportskih ikad. JEdnostavno, dva vanzemaljca.
Messi je najbolji ikad i mislim da mi ne trebaju stare kasete Pelea da donesem taj zakljucak.
Rivalstvo Messija i Ronalda je valjda jedno od najvecih sportskih ikad. JEdnostavno, dva vanzemaljca.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ronaldinho ! 
Kakav Pele, računali mu golove iz školskog dvorišta dok je picigena igro.
Kakav Pele, računali mu golove iz školskog dvorišta dok je picigena igro.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 13 apr 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Cuj nedostatak talenta. Hvala majstore sto me nasmija. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ronaldo najveci ikada. Nadam se da cemo se barem ovdje sloziti.Epidaurus je napisao/la:Daj nam Barcu u polufinalu, oni vole protiv nas igrat na 12% mogucnosti![]()
Rona hegemonija
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I jos jedna tema koju smo uspjeli zayebat.. 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nisi ti prijatelju nikad ušao na PLBiH pdf izgleda.madridist je napisao/la:I jos jedna tema koju smo uspjeli zayebat..
Nema na cemu, i drugi put.Za mene on nema toliko talenta kao ti virtuozi, ima tu jos igraca, Iniesta, Zidane npr od starijih, Ronaldo itd itd.Cristiano je maksimalno istreniran i jednostavno mislim da nema kolicinu talenta kao neki, jednostavno te igrace kad gledas imas osjecaj da u svakom trenu znaju sta ce sa loptom, da imaju oci na ledjima, Ronaldo igracina jeste ali sto se tice talenta tu ga ne svrstavam u isti kos sa pojedinim igracima.ALi opet svako ima pravo na misljenje, to je mojeClutch je napisao/la:Cuj nedostatak talenta. Hvala majstore sto me nasmija.
Zovi ga, da vidi kako život može biti okrutanPipiDugaCarapa je napisao/la:Nisi ti prijatelju nikad ušao na PLBiH pdf izgleda.madridist je napisao/la:I jos jedna tema koju smo uspjeli zayebat..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
to je zato sto se s vama ne moze normalno raspravljatiPipiDugaCarapa je napisao/la:Nisi ti prijatelju nikad ušao na PLBiH pdf izgleda.madridist je napisao/la:I jos jedna tema koju smo uspjeli zayebat..
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Navraticu za vikend,yebote za 5 godina na forumu tamo post napisao nisamVirtu4l je napisao/la:Zovi ga, da vidi kako život može biti okrutanPipiDugaCarapa je napisao/la:Nisi ti prijatelju nikad ušao na PLBiH pdf izgleda.madridist je napisao/la:I jos jedna tema koju smo uspjeli zayebat..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne znaju oni kako je to kad se Beduin busa u prsa što će bambusati nekakvu djevojku iz Indije, a pastrmka ga savjetuje da ogrebe onaj krug na čelu jer će mozda golfa osvojiti.Virtu4l je napisao/la:Zovi ga, da vidi kako život može biti okrutanPipiDugaCarapa je napisao/la:Nisi ti prijatelju nikad ušao na PLBiH pdf izgleda.madridist je napisao/la:I jos jedna tema koju smo uspjeli zayebat..
@Policeman
Taman tako.
Odosmo u OT, nastavite gdje ste stali..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 13 apr 2016, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Možeš odmah, trenutno su baš u elementu, vodi se diskusija čije su fekalije kvalitetnije, sarajevske ili tuzlanske,madridist je napisao/la:Navraticu za vikend,yebote za 5 godina na forumu tamo post napisao nisam
Njeno visočanstvo, tema PL prepucavanja,
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=26800
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- anonymousHD
- Kontakt:
True story.

Virtu4l je napisao/la:DefinitivnoDzoni je napisao/la:Cristiano Ronaldo.
Najbolji fussballer na dunjaluku.
Svih vremena dabome.![]()
Ova nadmoć i dominacija jednog igrača je nestvarna.

Kao i Guardiolu, slažem se.Virtu4l je napisao/la:Pljuvati ga može samo neko ko nema pojma o fudbalu.
Ronaldo je kompletniji igrac.anonymousHD je napisao/la:True story.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Makaš na aparatima 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa realno, i Ronaldo se veceras naziva goatom itd. I hejta se kao sto bi se i Messi hejto.anonymousHD je napisao/la:True story.
Zivot je prekratak da bi se bilo koji velik sportista mrzio, bio to Messi, Ronaldo ili Lebron. Just appreciate the greatness
Ronaldo zabio tricu raspalom Wolfu i sad je najveci, najkompletniji, GOAT, drž nedaj
volim ovaj forum
A Lionel sa 18 godina trpao trice Realu, onom nekom iz Madrida
A Lionel sa 18 godina trpao trice Realu, onom nekom iz Madrida
- anonymousHD
- Kontakt:
Messi ne zna kad je zadnji put zabio RM.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024, s4mke i 3 gosta.