Slažem se sa tobom u potpunosti, a nešto slično sam pisao i ranije. Mislim da bismo ogroman posao uradili kada bismo Slobodu ispratili kući sa 2 pogotka, te sačuvali svoju mrežu - u tom slučaju tamo idemo na izlet što ti kažeš, budući da bi se oni okrenuli samo ligi.Blueboy1 je napisao/la:Protiv Slobode trebamo riješiti sve u prvoj utakmici, tim prije jer i oni nisu sad sigurni šta im je prioritet, a nemaju dovoljno kvalitetnih igrača za ovaj ritam igranja. Mislim da im je bitnija utakmica sa Širokim i ako ih dobijemo u prvoj utakmici recimo 2:0, revanš u Tuzli bi nam bio kao izlet, jer su oni svjesni da tu nemaju šta tražiti i okrenuli bi se prvenstvu. Što se tiče Travnika, tu treba pobijediti što bezbolnije, znači bez kartona, povreda itd., jer nam poslije toga slijede možda tri najvažnije utakmice sezone. I dalje sam siguran da, ako pobijedimo sve utakmice u ligi, titula stiže na Grbavicu. Gazi ih sve! Volim te Željo!
To bi sa sobom povuklo još mnogo pozitivnih stvari: nastavilo bi ovaj divan niz, te lijepu priču oko evropske Grbavice. Siguran sam da uz jednu markentišku akciju možemo prebaciti 250.000 KM od donacija do kraja maja, što bi predstavljalo presedan u svijetu sporta. Pored toga, održalo bi raju na stadionu, te ekipu malo rasteretilo prije završnice i prvenstva i Kupa. Što je još bitno, omogućilo bi nam da se u potpunosti okrenemo derbiju, nakon što naravno apsolviramo Travnik, bez da mislimo o revanšu na Tušnju, što bi nam definitivno išlo u prilog.