FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljegzelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljegzelju » 11 apr 2016, 21:26

Blueboy1 je napisao/la:Protiv Slobode trebamo riješiti sve u prvoj utakmici, tim prije jer i oni nisu sad sigurni šta im je prioritet, a nemaju dovoljno kvalitetnih igrača za ovaj ritam igranja. Mislim da im je bitnija utakmica sa Širokim i ako ih dobijemo u prvoj utakmici recimo 2:0, revanš u Tuzli bi nam bio kao izlet, jer su oni svjesni da tu nemaju šta tražiti i okrenuli bi se prvenstvu. Što se tiče Travnika, tu treba pobijediti što bezbolnije, znači bez kartona, povreda itd., jer nam poslije toga slijede možda tri najvažnije utakmice sezone. I dalje sam siguran da, ako pobijedimo sve utakmice u ligi, titula stiže na Grbavicu. Gazi ih sve! Volim te Željo!
Slažem se sa tobom u potpunosti, a nešto slično sam pisao i ranije. Mislim da bismo ogroman posao uradili kada bismo Slobodu ispratili kući sa 2 pogotka, te sačuvali svoju mrežu - u tom slučaju tamo idemo na izlet što ti kažeš, budući da bi se oni okrenuli samo ligi.

To bi sa sobom povuklo još mnogo pozitivnih stvari: nastavilo bi ovaj divan niz, te lijepu priču oko evropske Grbavice. Siguran sam da uz jednu markentišku akciju možemo prebaciti 250.000 KM od donacija do kraja maja, što bi predstavljalo presedan u svijetu sporta. Pored toga, održalo bi raju na stadionu, te ekipu malo rasteretilo prije završnice i prvenstva i Kupa. Što je još bitno, omogućilo bi nam da se u potpunosti okrenemo derbiju, nakon što naravno apsolviramo Travnik, bez da mislimo o revanšu na Tušnju, što bi nam definitivno išlo u prilog.
|***Against Modern Football***|

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 11 apr 2016, 22:56

http://****.ba/vijesti/okk-spars-pos ... icu/109585

Šta kažete na ovo?Sto se mene tice ovo bi me obradovalo

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 apr 2016, 23:00

Orad1921 je napisao/la:http://****.ba/vijesti/okk-spars-postaje-eljeznicar-i-seli-na-grbavicu/109585

Šta kažete na ovo?Sto se mene tice ovo bi me obradovalo
ovo bi super bilo :tokralju: :tokralju:

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 11 apr 2016, 23:08

Oduvjek sam zamisljao kaoo bi to bilo da mi pokrenemo svoj kosarkaski klub.Ovdje mi se samo ne svidja sto bi to bio privatni klub i nije mi to to zbog to.Odma nekako drugacije gledam na to.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 11 apr 2016, 23:30

Ma dajte ljudi. Cuj sa Selimovicem ulaziti u neki posao. Ovo mi se ne svidja, to ne bi bio onaj Zeljo.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 apr 2016, 23:34

I da Spars postane dio Željezničara, volio bi da nema organizovanog navijanja vec cisto da dolazi navijace koji zele da podrze kosarkaski klub koji nosi Zeljin grb na dresu uz sporadicno navijanje :)

Meni je nevjerovatno zao sto SFK 2000 nismo uspjeli da pridobijemo i postanu dio FK Željezničar...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 11 apr 2016, 23:36

AnelZ je napisao/la:I da Spars postane dio Željezničara, volio bi da nema organizovanog navijanja vec cisto da dolazi navijace koji zele da podrze kosarkaski klub koji nosi Zeljin grb na dresu uz sporadicno navijanje :)

Meni je nevjerovatno zao sto SFK 2000 nismo uspjeli da pridobijemo i postanu dio FK Željezničar...
Tu su ove dame ispale nekorektne. S nama su bile u "dobru i zlu", cak smo im i pomagali i odjednom osvaku kod kitica.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 apr 2016, 23:38

Znam da su imale dobru podrsku od strane FK Zeljeznicara i onda kada sam se nadao da ce napokon postati dio Zeljeznicara, presli su kod kona... Nisam ni sam suvise odusevljen iako ih i dalje pratim jer su jedini ozbiljni zenski fudbalski klub u gradu.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 11 apr 2016, 23:40

AnelZ je napisao/la:Znam da su imale dobru podrsku od strane FK Zeljeznicara i onda kada sam se nadao da ce napokon postati dio Zeljeznicara, presli su kod kona... Nisam ni sam suvise odusevljen iako ih pratim jer su jedini ozbiljni zenski fudbalski klub u gradu.
****, mozda smo i mi pogrijesili, bili pasivni a to i ne znamo. Bilo bi dobro sto se tice dama al ako se razmišlja o Zelji u kosarci onda aktivirati Zelju a ne biti neki lazni klub.

Orad1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 11 apr 2016, 23:42

samoplavi je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Znam da su imale dobru podrsku od strane FK Zeljeznicara i onda kada sam se nadao da ce napokon postati dio Zeljeznicara, presli su kod kona... Nisam ni sam suvise odusevljen iako ih pratim jer su jedini ozbiljni zenski fudbalski klub u gradu.
****, mozda smo i mi pogrijesili, bili pasivni a to i ne znamo. Bilo bi dobro sto se tice dama al ako se razmišlja o Zelji u kosarci onda aktivirati Zelju a ne biti neki lazni klub.
To bi bila jos i ljepsa prica kada bi krenuli ispocetka sve.Mislim da bi se uz pomoc navijaca moglo brzo napredovat,a i sponzore bi zbog imena mogli puno lakse privuci.

plavousrcu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 11 apr 2016, 23:48

Orad1921 je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
To bi bila jos i ljepsa prica kada bi krenuli ispocetka sve.Mislim da bi se uz pomoc navijaca moglo brzo napredovat,a i sponzore bi zbog imena mogli puno lakse privuci.
Tesko da bi sponzore u kosarku mogli privuci. Vidite da samo Dodiku u BiH uspjeva da ima kosarkaski klub. Si ostali se il gase ili mijenjaju imena poput Bosne...

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 11 apr 2016, 23:53

Ma Bosnu ne moze ni FlyEmirates izvadit kolko su duzni.Pozelila je raja kosarke u Sarajevu,pa kad bi se napunila dvorana tu bi i sponzori dosli.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 apr 2016, 09:03

Ma kakva košarka, kakvi sparsi. Malo se uozbiljite :x :?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 apr 2016, 16:20

amazon je napisao/la:Ma kakva košarka, kakvi sparsi. Malo se uozbiljite :x :?
Jedan info da su dobili dozvolu od SD-a da se mogu prikljuciti tako da je to haman pa gotova stvar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 apr 2016, 09:10

Alleenn je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma kakva košarka, kakvi sparsi. Malo se uozbiljite :x :?
Jedan info da su dobili dozvolu od SD-a da se mogu prikljuciti tako da je to haman pa gotova stvar
Ja mislim da nam je to trošak i da imamo bitnijih stvari od košarke. Nego, danas uzimamo 3:1, razbijanje na proste faktore. Živi bili pa vidjeli.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 apr 2016, 09:34

Kakvi Sparsi kakvi bakraci. Oni hoce omladinski pogon zadrzati u svom vlasnistvu jer su tu pare i od te price nema nista. Inace, veceras bi mogao pasti rekord sezone po broju navijaca na domacem terenu. Basc se nadam punoj Grbavvici.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 apr 2016, 10:35

I ja sam to rekao odmah kakva crna košarka. Ali nek' se piše nešto da nije dosadno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 apr 2016, 14:52

Dobili smo malu kaznu za parole i one debilizme koje pravimo na tribinama. Sve dok kazne za takve gluposti budu ovako male za sve tri strane, nikad nece biti bolje

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 13 apr 2016, 16:52

Kakvu posjetu ocekujete?

Ja mislim da ce biti izmedu 6.000 do 9.000.

Ocekujem vrlo zatvorenu utakmicu gdje ce prekidi, ujedno greske biti glavno sredstvo i nacin da se ucini nesto konkretno.
Takoder, ocekujem vrlo dobro atmosferu i veliku podrsku sa tribina.

Moja prognoza:
Zeljeznicar 1:0 Sloboda
Lendric, 43 min.

EDIT: FaceTV HD ce raditi prenos, kako ove, tako uzvratne utakmice.

EDIT(2): Zdravko Čolić uplatio 15 stolica za evropsku Grbavicu.
Izvor: Sport.ba
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 13 apr 2016, 17:27, ukupno mijenjano 4 puta.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 apr 2016, 16:54

Prenosi li ko, znam da je sigurno već neko pitao ali nmg. Stići sve pročitati ?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: sebalos i 36 gostiju.