NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ovo je bruka i sramota!
Koliko je samo providna ova naša utakmica u Travniku. Ja nezz do kad ćemo mi igrati 3 za 3. Kakve smo mi golove primili, to je za nepovjerovati. Ovakvi golovi se daju na terminima veterana, ali oni preko 60 godina. Alminu bolje da si trazio izmjenu u 10min, nego što si se ovako sramotio i pravio cirkus i od sebe i od kluba. Najjači je bio kod penala, bacio se u stranu, a lik nije ni došao do lopte
Siljeg je krivac za sve i jedan gol. Pogledajte kako ispada kod 4tog i kako pravi penal za 5 gol.
I sto ne pokazuju kako je glavni dosadio korner a pomocni faul u napadu?
I sto ne pokazuju kako je glavni dosadio korner a pomocni faul u napadu?
Drugi gol
Hvala za ovaj pregled, kakva komedija od utakmice, 3 za 3 ko džamija!
Sta ce Siljeg kad zna da mora pustiti loptu u gol
Hvala za ovaj pregled, kakva komedija od utakmice, 3 za 3 ko džamija!
Sta ce Siljeg kad zna da mora pustiti loptu u gol
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Necemo ispasti. Naredna dva kola osvajamo sest bodova.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ispast ćemo 100% vjeruj mi, potrudit ćemo se da ispadnemo. 
Ako će i naredne sezone biti ovakve sramotne, bolje da ispadnemo.TehnickiDirektor je napisao/la:Necemo ispasti. Naredna dva kola osvajamo sest bodova.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I da kupiš nam Ronalda žena ti se snama kara. Emdžo loooopooooveeeeeeeeeeeee

Rafael30 je napisao/la:I da kupiš nam Ronalda žena ti se snama kara. Emdžo loooopooooveeeeeeeeeeeee![]()
Nemoj onog' pingvina iz Betmena
I necemo ispasti, ne trebamo se previse veseliti da hocemo. Jedinstvo nikad nece ispasti niti ce kad uci, pogotovo sad kako su novi sistem takmicenja napravili.
Da igramo sa Podgrmečom i Braniteljem možda bi i mogli. Ali mi igramo sa METALLEGHEOM i ZVIJEZDOM.TehnickiDirektor je napisao/la:Necemo ispasti. Naredna dva kola osvajamo sest bodova.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Dobit cemo kuci Jajce, Podgrmec i Slogu vani.
Mi smo SLogom igrali 5-to kolo vani 0:0. Kuci igramo sa njima 29 kolo.TehnickiDirektor je napisao/la:Dobit cemo kuci Jajce, Podgrmec i Slogu vani.
Kući: Jajce, Bosna, Rudar, Branitelj, Sloga.
Gosti: Zvijezda, Radnicki, Podgrmeč i Orašje.
- bavariapivo
- Kontakt:
mslm ako orasje ispadne iz utrke za naslov, da tamo mozete tamo na bodove racunati
-
alphabet80
- Kontakt:
Sjećam se kad nas je vodio Kemal Alispahic da smo bili na pragu ulaska u Premijer ligu,i zbog toga što se lopovi na čelu sa nacelnikom nisu vidjeli u tome svemu čovjeku su uskratili podrsku i on je dao ostavku...poslije toga zamalo ne ispadosmo...na početku sezone smo opet htjeli Alispahica ali puno načelniku da čovjeku plate 30.000 maraka...a garantujem da bi nas doveo do vrha...čovjek je pravi trener...jedan od najboljih kod nas...Emdzo pojma nema...kad nije pravom treneru htio dati 30.000....sada neka ispadnemo pa će nas koštati još 150.000 da se vratimo
Trebao nas je Ibrahim Zukanovic preuzeti i prije Janjosa ali je jedan bivsi nacelnik, nas samoprozvani predsjednik kluba to sve upropastio. Sa Zukom dogovorili sastanak, i to jedan covjek koji je jako dobar sa njim trebao ici ali taj nacelnik je pozelio da on ide i upropastio sve. A Zuka htio i za manje pare doci.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Na Orasje sam mislio. Lapsus.Rafael30 je napisao/la:Mi smo SLogom igrali 5-to kolo vani 0:0. Kuci igramo sa njima 29 kolo.TehnickiDirektor je napisao/la:Dobit cemo kuci Jajce, Podgrmec i Slogu vani.
Kući: Jajce, Bosna, Rudar, Branitelj, Sloga.
Gosti: Zvijezda, Radnicki, Podgrmeč i Orašje.
Kako sam čuo, Alen Mešanović glavni kandidat za trenera.
Pozdrav za raju iz Bihaca, poseban pozz za Anonimnog...nadam se da ce te se izvuci i nekim boljim danima i da vas u neko skorije vrijeme vidimo u PL. 
-
alphabet80
- Kontakt:
Ljudi...treba dok još nije kasno dovesti pravog trenera...Kemalu Alispahica dati odriješene ruke...da nas spase dok se spasiti možemo...ne možemo ovakvom igrom nikoga dobiti....nemojmo se zavaravati
Kakvog Kemala Alispahića čovječe, neće niko da dolazi u ovo rasulo i ovako " organizovan " klub, a o finansijama da ne pričam.alphabet80 je napisao/la:Ljudi...treba dok još nije kasno dovesti pravog trenera...Kemalu Alispahica dati odriješene ruke...da nas spase dok se spasiti možemo...ne možemo ovakvom igrom nikoga dobiti....nemojmo se zavaravati
-
alphabet80
- Kontakt:
Emdzo je sjebo sve....on Alispahica nije htio da dovede...skup mu...a mogli smo...a u pravu si...sad neće niko da se prihvati...osim Irfe ublehasaharden je napisao/la:Kakvog Kemala Alispahića čovječe, neće niko da dolazi u ovo rasulo i ovako " organizovan " klub, a o finansijama da ne pričam.alphabet80 je napisao/la:Ljudi...treba dok još nije kasno dovesti pravog trenera...Kemalu Alispahica dati odriješene ruke...da nas spase dok se spasiti možemo...ne možemo ovakvom igrom nikoga dobiti....nemojmo se zavaravati
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, legendarnadruga, schalke i 9 gostiju.