zato je i zaprijetio sloboda72, sto mu je objavio sliku
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Aco je Mijo Jelic, vec sam ga provalio da navija za Siroki Brijeg
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Vidit cete vi kad veceras Efe zabije gol, pa kad Joksimovic dodje na forum sa pitanjima " sta je bilo, ne valjaju vam nasa djeca ", " cije je on dijete " i slicnob 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nisi u pravu.itekako nema pravo.a i sramota brate.o fudbalu treninzima pozitivi svaka cast.al treba imat mjere.nemam namjeru ovde upadat u raspravu s vama to je jos jedna bezveze situacija izmedju sebe krvit se.cilj nam je valjda isti.samo sloboda.veceras da nas momci obraduju da ne podbace da bude sve fer i korektno i da pobijedimo.ako i ne pobijedimo ima revans.
jedan je joksimovicSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vidit cete vi kad veceras Efe zabije gol, pa kad Joksimovic dodje na forum sa pitanjima " sta je bilo, ne valjaju vam nasa djeca ", " cije je on dijete " i slicnob
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno da ne radimopinoglavi je napisao/la:Ne razumijem ove navijače Želje što komentarišu po našoj fb, nadam se da naši to ne rade na njihovoj, ja im nikad nisam ni ušao na stranicu
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ali najjace je sto na str ili pisu neka mala djeca koja nisu iz Sarajeva ili momci koji nisu iz Sarajeva

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Volit se sigurno necemo nikad a bogam ni navijat jebte da navijam za zelju pored zive slobode nema boga ne znam kakva utakmica da je u pitanju.pa moje dijete je 4 generacija slobodasa.da smo najnetrofejniji na dunjaluku sloboda je moja nema druge do groba...al malo vise postovanja ne bi skodilo imajuc u obzir sav dusmanluk oko nas.neki moj primjer fer plej posta i odgovora na gkana.
Veceras na kontre. Nula dva sloboda...
Veceras na kontre. Nula dva sloboda...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
1500 maraka nas je koštala baklja protiv Mladosti
ČESTITAM
ČESTITAM
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
A 3500 maraka onaj prekid RAstaragarda je napisao/la:1500 maraka nas je koštala baklja protiv Mladosti
ČESTITAM
Sloboda mi je sve,Sloboda zivot je srce moje je uvijek uz tebe.Slobodo volim teeee naprije crveno crni 
Radi se o osobama koji nemaju veze sa Sarajevom ispoljavaju mrznju prema Tuzli na bilo koji nacin, a sutra ce vec na poslove i skole u Tuzlu.pinoglavi je napisao/la:Ne razumijem ove navijače Želje što komentarišu po našoj fb, nadam se da naši to ne rade na njihovoj, ja im nikad nisam ni ušao na stranicu
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volim ovako kada nas svi podcjenjuju... 
Steta sto im se ne moze puknuti ban na ulazu u Tuzlu.NYKnicks Fan je napisao/la:Ban, ban, ban, ban ban ban ban baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanmerak je napisao/la:Radi se o osobama koji nemaju veze sa Sarajevom ispoljavaju mrznju prema Tuzli na bilo koji nacin, a sutra ce vec na poslove i skole u Tuzlu.pinoglavi je napisao/la:Ne razumijem ove navijače Želje što komentarišu po našoj fb, nadam se da naši to ne rade na njihovoj, ja im nikad nisam ni ušao na stranicu
samo Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
To je najgore, nazalost.
Ma neces ti ramazana docekat kamoli presude...
Igraju 2 najbolje ekipe u državi nek bolji pobijedi.
18:00, imaš prijenos na face TV-utareizo je napisao/la:momci sretno danas protiv mali strumpfova imate pozz iz ze.
u koliko je tekma
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
hvala drug i jos jednom sretno zgazite male plave trebiceAerials je napisao/la:18:00, imaš prijenos na face TV-utareizo je napisao/la:momci sretno danas protiv mali strumpfova imate pozz iz ze.
u koliko je tekma
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Iako mislim da nam je kup prepreka za ligu, opet ova utakmica danas u meni budi neko nafuravanje. Protiv Mladosti koja, kolko god mi nju hvalili opet nije mogla da nam ozbiljno parira, smo mogli vidteti da u nasem timu ima dosta kvaliteta. Ja se ne sjecam Slobode koja je nekog s "pola snage" mogla dobiti. Po meni je to dokaz da je ekipa u stanju da upravlja utakmicom, tempom tj. ritmom i da nametne svoju igru. To mogu samo dobre tj dobro uigrane ekipe. Stoga mislim da protiv Zelje imamo dobre sanse da napravimo dobar rezultat tj da se u konacnici plasiramo u finale.
Slazem se sa "sloboda72
". Iako Zeljo po imenima mozda ima jacu ekipu, to na terenu ne mora i nece nista znacit. Oni imaju ogroman pritisak a nadam se da nas malo i podcijenjuju. Siguran sam da Husrev ima dobar plan za danas. Na Tusnju smo igrali jako oslabljeni i umorni, ali cak i u toj utakmici (nasa najslabija u 2016.) smo bili bolji. Primili smo gol il poluprilike, a naprijed smo se posteno nafulali. S postignutim golom u gostima i u najgorem slucaju s porazom (2:1, 3:2...) idemo u finale!
Nasim navijacima lijep provod!
Slazem se sa "sloboda72
Nasim navijacima lijep provod!
A sad adio...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Danas ćemo ih dobiti na kontre, vrijeme je da i štrumfiće "kloniramo" a to će biti danas 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.