Iskreno receno, ako Njemacka odigra na svom nivou, hladno i sigurno ce poraziti Australiju. To je to sto bi trebalo da se desi po teoriji, no lopta ne slijedi uvjeki teorijama.
Moderator/ica: admin
Ted Mosby je napisao/la:Ajmo Australija, zakompliciraj situaciju u grupi
Ne radi se o tome sto on navijaju za Srbiju,i meni je bilo krivo sto su onako mlitavo igrali,ali stvar je u tome sto takvi tipovi ne podnose BiH,TJ.DRZAVU U KOJOJ ZIVE,i na svaki nacin je omalozavaju i sheru po njoj.TaRgEt_ je napisao/la:Prvo fuj za ovaj nacionalizam pojedini fuj i sramota me ponekada iskreno danas sam navijao za Sloveniju i Srbiju .. Strasno losa igra susjeda ja licno sam se razocarao da jedna ekipa Gane koja trkacki jeste jaca ali Srbija ima jednog velikog takticara i velikog gospodina i trenera bude onako takticki nadigrana ,, ne znam onda Lukovic ja mislim da se tako preziva izvinite ako sam pogrijesio onako glup faul a onda Zdravko napravi onakvu katasrofalnu gresku nesto slicno kao onaj iz Alzira vezni red bezidejan napad Lazovic u sljedecoj umjesto Zigica a Pantelica pod hitno na klupu ... Uglavnom sretno dragi susjedi u nadi da cete proci u drugi krug veliki pozdrav iz Tuzle
P.S Ljudi iz R. S vole Srbiju i tako ce biti ja ne znam sta se palite djaba kako ja navijam za BiH tako i oni za Srbiju prema tome treba se postovati a ne biti seronja i ovoliku kolicinu nacionalizma ispoljavati ...
Bravo sudija.koliko sam samo alergican na ove padavicare iz Njemacke BL.Principatus je napisao/la:I evo ga, pade.
Toooooooooooooooooooooooooooooor!
@target netreba biti toliko osjetljiv. Svi odjednom velike mimoze, svakome njegovo misljene. Pustimo tu temu.
Ovo je NEVJEROVATNO!Schlager je napisao/la:kako mi je sad glupo gledati ove svabe i australiju kad pojma nemam kakav bi nam ishod najvise odgovarao,nerijeseno?
sedra je napisao/la:Ne radi se o tome sto on navijaju za Srbiju,i meni je bilo krivo sto su onako mlitavo igrali,ali stvar je u tome sto takvi tipovi ne podnose BiH,TJ.DRZAVU U KOJOJ ZIVE,i na svaki nacin je omalozavaju i sheru po njoj.TaRgEt_ je napisao/la:Prvo fuj za ovaj nacionalizam pojedini fuj i sramota me ponekada iskreno danas sam navijao za Sloveniju i Srbiju .. Strasno losa igra susjeda ja licno sam se razocarao da jedna ekipa Gane koja trkacki jeste jaca ali Srbija ima jednog velikog takticara i velikog gospodina i trenera bude onako takticki nadigrana ,, ne znam onda Lukovic ja mislim da se tako preziva izvinite ako sam pogrijesio onako glup faul a onda Zdravko napravi onakvu katasrofalnu gresku nesto slicno kao onaj iz Alzira vezni red bezidejan napad Lazovic u sljedecoj umjesto Zigica a Pantelica pod hitno na klupu ... Uglavnom sretno dragi susjedi u nadi da cete proci u drugi krug veliki pozdrav iz Tuzle
P.S Ljudi iz R. S vole Srbiju i tako ce biti ja ne znam sta se palite djaba kako ja navijam za BiH tako i oni za Srbiju prema tome treba se postovati a ne biti seronja i ovoliku kolicinu nacionalizma ispoljavati ...
U tome je fazon...
Uh pa ti so onda izuzetak,svaka cast takve moramo cuvati ko malo vode na dlanu...alan_kardec je napisao/la:sedra je napisao/la:Ne radi se o tome sto on navijaju za Srbiju,i meni je bilo krivo sto su onako mlitavo igrali,ali stvar je u tome sto takvi tipovi ne podnose BiH,TJ.DRZAVU U KOJOJ ZIVE,i na svaki nacin je omalozavaju i sheru po njoj.TaRgEt_ je napisao/la:Prvo fuj za ovaj nacionalizam pojedini fuj i sramota me ponekada iskreno danas sam navijao za Sloveniju i Srbiju .. Strasno losa igra susjeda ja licno sam se razocarao da jedna ekipa Gane koja trkacki jeste jaca ali Srbija ima jednog velikog takticara i velikog gospodina i trenera bude onako takticki nadigrana ,, ne znam onda Lukovic ja mislim da se tako preziva izvinite ako sam pogrijesio onako glup faul a onda Zdravko napravi onakvu katasrofalnu gresku nesto slicno kao onaj iz Alzira vezni red bezidejan napad Lazovic u sljedecoj umjesto Zigica a Pantelica pod hitno na klupu ... Uglavnom sretno dragi susjedi u nadi da cete proci u drugi krug veliki pozdrav iz Tuzle
U tome je fazon...
Ja navijam za Srbiju pa šta ćemo sad???? Već skoro dvije godine sam na forumu, imam nekih 2500 hiljade postova. Ako i u jednom od mojih komentara nađeš negdje da sam pričao protiv BiH, "srao po njoj".... postavi ga ovdje i ja odoh automatski sa ovog foruma. Izvoli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.