Single - Kvota: 7
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Serbia - Ghana
Total corners taken 8.5
Under 2.40
Germany - Australia
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.15
Citizen-X je napisao/la:
Danas velikom vjerovatnocom - englezi i ameri - oba daju go.
Citizen-X je napisao/la:JAR - Meksiko - oba daju go.
Nimalo mi nije nelogicno da Urugvaj pukne francuze pa eto - kome se igra.
Germany - Australia
Total Goals Scored - First Half 1.5
Over 1.5 2.95
Ja mislim da će biti autogol. Vrijedi pokušati, dobra je kvota. Mora negdje pročepiti, neću valjda morati čekati Japan i onog lika koji je zabio 3 autogola u 2 prijateljske utakmice.Citizen-X je napisao/la:Australija Njemacka - bice penal...
Svaka cast majstore. Dobro namirisanosteve-o je napisao/la:oni 6 maraka koji sam dobio na prvi bet(odnosno corneri u utakmici srbija-ghana) sam ulozio na ovaj treci tiket danas:
Germany - Australia
Total Goals Scored - First Half 1.5
Over 1.5 2.95
Ne treba bit' proklet.... Polako, bice...steve-o je napisao/la:@citizen: hvala jarane. samo mi sad zao sto nisam uplatio vise, bio bi dobitak i veci nego 17.5KM.
ako zelis isprobati koliko srece imas na raspolaganju ti je LOTO...cccc cuj igra ko ce dobiti prvi zuti karton....Admir_Sa je napisao/la:Cetiri utakmice zaredom fulam ko ce dobiti prvi zuti karton![]()
Sve igram logicki na ove nefavorizovane reprezentacije, a ono sve kontra. Prvo glupi Gutierez, pa Milner, pa danas Zigic i evo sad kloc Ozil
![]()
Sutra cu opet na Dansku stavit pa nek fulim i izgubim sve pare
![]()
![]()
![]()
Ma ja - to ti je isto par nepar - moze komotno u pokeranu da se okusa u tome....BosnianHero je napisao/la:ako zelis isprobati koliko srece imas na raspolaganju ti je LOTO...cccc cuj igra ko ce dobiti prvi zuti karton....Admir_Sa je napisao/la:Cetiri utakmice zaredom fulam ko ce dobiti prvi zuti karton![]()
Sve igram logicki na ove nefavorizovane reprezentacije, a ono sve kontra. Prvo glupi Gutierez, pa Milner, pa danas Zigic i evo sad kloc Ozil
![]()
Sutra cu opet na Dansku stavit pa nek fulim i izgubim sve pare
![]()
![]()
![]()
Imam hint da će jezerdžije dobiti.Citizen-X je napisao/la:Ima li ko kakav hint za drugo poluvrijeme
Ti si moj VIP - odmah cemo ih odigratWilly je napisao/la:Imam hint da će jezerdžije dobiti.Citizen-X je napisao/la:Ima li ko kakav hint za drugo poluvrijemeAha, ti nisi to pitao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.