BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bolje bi bilo da je Raonić sljedeći protivnik. Raonićevo najjače oruzje je servis, a to na zemlji gotovo nista ne znaci.
Cuevas je veoma nezgodan na zemlji, zadnja dva turnira na zemlji je osvojio ATP Rio i Sao Paulo. U 1/2 finalu Ria je dobio Nadala.
Cuevas je veoma nezgodan na zemlji, zadnja dva turnira na zemlji je osvojio ATP Rio i Sao Paulo. U 1/2 finalu Ria je dobio Nadala.
bodi123 je napisao/la:Sutra se odma igra, 1/8 finala, petak QF, subota SF i nedjelja finale.Raonffa je napisao/la:Nije zar da će već sutra igrati? Zar ne bi trebao u petak?shminka je napisao/la:Sramota da nije završio u dva, ne valja ovo ništa, baš loše igra ove godine
sutra protiv Raonića mora 2-0:P:P:P
I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?
e jeb.iga sad ...
hm59 doktor, jedini je vjerovao, svaka čast majstore 
Re: RE: Re: BiH Tenis
I ja, cekam prolaz Atletica jos i gol Benficeshminka je napisao/la:hm59 doktor, jedini je vjerovao, svaka čast majstore
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kolko je zaradio.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Andy je zaista očajan zadnjih mjesec dana, ali neka, polakoUnofficialpage je napisao/la:Odmah ga proglasit najboljim svih vremenabodi123 je napisao/la:I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?![]()
![]()
Bolje Cuevas umoran je, više mu igra odgovara Damiru. Ali mislim da je Damira pred kraj počeli grčevi hvatat? Ali vjerujem da će se do sutra odmorit jer i u kvalama a i jučer nije se puno umorio, pogtovo jučer. Ako bi i sutra prošao volio bih onda Murraya jer Andy nije nešto na šljaci, naravno veliki je favorit ali mogao bi s njim Damir igrat.
nek on sutra aBd prođe, u što ja zaista ne sumnjam, ko god dođe od ove dvojice
#Ynwa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Realno odradio je i više nego što smo očekivali u MC, sad je sve bonus. Što ne znači da sutra treba izaći sa mišlju odradio sam svoje ovdje ako šta bude bude. Izaći sa ciljem da pobjedi, može igrat. Ne previše razmišljat o ovome, odradit sutra max ozbiljno posao i otići u 1/4 finala a i tamo se potući. Trentno je TOP 50 min po formi i igri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SLazem se sa tobom, mislim da ce Cuevas biti tezi protivnik nego Raonic na sljaci. Jedino bi bilo dobro da Cuevas prodje nakon jos jedne velike i duge borbe, mozda bi ga umor sustigao sutra jer je juce igrao preko 3 sataRafael30 je napisao/la:Bolje bi bilo da je Raonić sljedeći protivnik. Raonićevo najjače oruzje je servis, a to na zemlji gotovo nista ne znaci.
5-1 skor na mastersima u karijeri, impresivno
:D:D
Ovo je dokaz da sve što je uradio do sada nije slučajnost.
Aferim Damire, idemo još jače i sutra, a i u budućnosti.
Pokazat Raoniću sutra da je ono bio strah i loš dan.
Aferim Damire, idemo još jače i sutra, a i u budućnosti.
Pokazat Raoniću sutra da je ono bio strah i loš dan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sta kaze Likmas, ne pobjedjuje niko Damira tri puta za redom hahahahahaha
Svaka cast majstore, nisam ispratio treci set ali kapa dole junace.
Svaka cast majstore, nisam ispratio treci set ali kapa dole junace.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Eh sad bi ekstra bilo da Cuevas ovo preokrene, ali u dva duga seta. Ne bi sutra izdržao protiv Damira. Hajmo Cuevas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa prokuhat će nam Džumibodi123 je napisao/la:Sutra se odma igra, 1/8 finala, petak QF, subota SF i nedjelja finale.Raonffa je napisao/la:Nije zar da će već sutra igrati? Zar ne bi trebao u petak?shminka je napisao/la:Sramota da nije završio u dva, ne valja ovo ništa, baš loše igra ove godine
sutra protiv Raonića mora 2-0:P:P:P
I da, moram ovo reci. Dzumhurov eventualni put ka tituli bi bio sljedeci:
2 kola kvalifikacija, Haase, Berdych(6), Raonic(10), Murray(2), Nadal(5) i u finalu Djokovic(1). Da li je ovo najtezi put ikada do titule nekog igraca?
Ja sam kontao da će oni to razvući do idućeg vikenda, al' nema žena pa zato i ide brže na to sam zaboravio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JohnCleese
- Kontakt:
Svaka cast Damire, nije mala stvar
Daj Raonica
Daj Raonica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Sa pobjedom od jucer, ima 10 pobjeda za redom na zemljiRafael30 je napisao/la:Bolje bi bilo da je Raonić sljedeći protivnik. Raonićevo najjače oruzje je servis, a to na zemlji gotovo nista ne znaci.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
e sad želimo Cuevasu da okrene ovo i provede i danas 4 sata na terenu 
Stvarno fantastičan meč, vjerovatno najbolji u karijeri, a sigurno najveća pobjeda u karijeri. Sve je bilo fenomenalno i sad je valjda svima jasno kakav je Damirov potencijal na ovoj podlozi. Ova pobjeda nema niti jednu mrlju, Berdych je odigrao odličan meč i izgubio. Bekend paralela je dobila meč, uz naravno odličnu fizičku pripremljenost Džumhura, stvarno je bilo komično gledati posljednje gemove gdje Tomas ne može da hoda a Damir trči kao da je meč tek počeo. S tim da ovo nije prvi put da Damir protivnika pregazi tempom i trkom. Ritern je isto tako bio odličan, čekao ga je daleko iza osnovne linije, bez pametovanja i pokušaja nekih ritern vinera. Nisam do kraja upratio statistiku poena na mreži, ali pred kraj meča je imao 8/8.
Damir je odlično radio ono što igrač njegovog profila mora raditi, tjerati protivnika na još jedan udarac, pa makar to bio i smeš, jednu takvu loptu je Tomas zakucao u dno mreže a par ih je izbacio van terena.
Berdych je prošle godine izgubio četiri meča na šljaci, i to od Đokovića, Tsonge, Federera i Nadala.
Damir je odlično radio ono što igrač njegovog profila mora raditi, tjerati protivnika na još jedan udarac, pa makar to bio i smeš, jednu takvu loptu je Tomas zakucao u dno mreže a par ih je izbacio van terena.
Berdych je prošle godine izgubio četiri meča na šljaci, i to od Đokovića, Tsonge, Federera i Nadala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije do zena, ako se ne varam samo grand slamovi idu u dvije sedmice ovo ostalo za 7 dana sve gotovo.Raonffa je napisao/la:
Pa prokuhat će nam Džumi![]()
Ja sam kontao da će oni to razvući do idućeg vikenda, al' nema žena pa zato i ide brže na to sam zaboravio
This time next year we'll be millionaires.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.