Sto se tice utakmice Srb.-Ghana razocaran sam kvalitetom, vise sam definitivno ocekivao od susjeda, takvi igraci, koji igraju u najacim klubovima Europe, onako da odigraju, bruka. Od Pantelica i nisam nesto Bog zna ni ocekivao, ali od ostalih jesam, mozda najvise od Krasica, ali podbacili su svi. Vjerovao sam da ce biti najvece iznenadjenje ovog prvenstva, jos nije kasno ali sa ovakvom igrom tesko da ce se izvuci, ali sve je moguce, iskreno volio bi da ne bude.
E sto se tice navijanja za susjede, **** svako ima pravo navijati, ja nemogu, imam 250 hijada razloga za to. Nemogu ni za Hrvatsku, niti za Srbiju, skim god igrali ja navijam kontra njih, vrijeme 0d '92. do 95 se ne moze zaboraviti nit oprostiti, ko moze neka, aferim mu bilo. Da ne bi pojedinacno piso svaki detalj zbog cega ih prezirem ne bi mogao zavrsiti ni do nove godine. Isti je slucaj i sa Turskom, i ona moze uz ove dvije susjedne zemlje, ne bas u tolikoj mjeri, ali i oni su mi "dragi" kao Tajvan.
E sad sto se tice ovih ljudi koji su Srbi a iz Bosne su, odnosno Bosanci su i Hercegovci, oni imaju pravo da navijaju za Srbiju, i to ime ne smijete niti mozete prigovarati, na ovom forumu mogu da pisu milion postova podrske, i milion postova ljubavi prema Srbiji to uopce ne treba da vam smeta, njihovo pravo, koje svakako postujem. Prvi put kad napisu nesto protiv BiH, onda mozete da "udarite" na njih, i to prstima po tastaturi, do tada kulirajte,nadam se da nece do toga doci. Ovo se odnosi i po pitanju drugih susjeda.
Aj zdravo.
93,4 % " !!!