BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ako nista izmorit ce jedan drugog Raonic i Cuevas, nebitno koji prolazi dalje nece biti veliki favorit protiv Damira.
This time next year we'll be millionaires.
Dobro je počeo drugi setshminka je napisao/la:e sad želimo Cuevasu da okrene ovo i provede i danas 4 sata na terenu
Bio je Miami dvije sedmice, Džumi sa Rafom igrao u subotu a sa Mayerom dan ili dva prije dok je onda iduće sedmice igrao sa Kukushkinom i Raonićem.Momciluk je napisao/la:Nije do zena, ako se ne varam samo grand slamovi idu u dvije sedmice ovo ostalo za 7 dana sve gotovo.Raonffa je napisao/la:
Pa prokuhat će nam Džumi![]()
Ja sam kontao da će oni to razvući do idućeg vikenda, al' nema žena pa zato i ide brže na to sam zaboravio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesul davali izjave za medije nakon meča? Kakvi su utisci obojice? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
13/14 na mreži na kraju Damir, ma ovo je danas bio totalni tenis, u svim segmentima igre je bio fantastičan
Virtu4l je napisao/la:Stvarno fantastičan meč, vjerovatno najbolji u karijeri, a sigurno najveća pobjeda u karijeri. Sve je bilo fenomenalno i sad je valjda svima jasno kakav je Damirov potencijal na ovoj podlozi. Ova pobjeda nema niti jednu mrlju, Berdych je odigrao odličan meč i izgubio. Bekend paralela je dobila meč, uz naravno odličnu fizičku pripremljenost Džumhura, stvarno je bilo komično gledati posljednje gemove gdje Tomas ne može da hoda a Damir trči kao da je meč tek počeo. S tim da ovo nije prvi put da Damir protivnika pregazi tempom i trkom. Ritern je isto tako bio odličan, čekao ga je daleko iza osnovne linije, bez pametovanja i pokušaja nekih ritern vinera. Nisam do kraja upratio statistiku poena na mreži, ali pred kraj meča je imao 8/8.
Damir je odlično radio ono što igrač njegovog profila mora raditi, tjerati protivnika na još jedan udarac, pa makar to bio i smeš, jednu takvu loptu je Tomas zakucao u dno mreže a par ih je izbacio van terena.
Berdych je prošle godine izgubio četiri meča na šljaci, i to od Đokovića, Tsonge, Federera i Nadala.
13/14 ako se ne varam je na kraju meca bilo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mislim da je na kraju bilo 13/14 poeni na mrezi.Virtu4l je napisao/la:Stvarno fantastičan meč, vjerovatno najbolji u karijeri, a sigurno najveća pobjeda u karijeri. Sve je bilo fenomenalno i sad je valjda svima jasno kakav je Damirov potencijal na ovoj podlozi. Ova pobjeda nema niti jednu mrlju, Berdych je odigrao odličan meč i izgubio. Bekend paralela je dobila meč, uz naravno odličnu fizičku pripremljenost Džumhura, stvarno je bilo komično gledati posljednje gemove gdje Tomas ne može da hoda a Damir trči kao da je meč tek počeo. S tim da ovo nije prvi put da Damir protivnika pregazi tempom i trkom. Ritern je isto tako bio odličan, čekao ga je daleko iza osnovne linije, bez pametovanja i pokušaja nekih ritern vinera. Nisam do kraja upratio statistiku poena na mreži, ali pred kraj meča je imao 8/8.
Damir je odlično radio ono što igrač njegovog profila mora raditi, tjerati protivnika na još jedan udarac, pa makar to bio i smeš, jednu takvu loptu je Tomas zakucao u dno mreže a par ih je izbacio van terena.
Berdych je prošle godine izgubio četiri meča na šljaci, i to od Đokovića, Tsonge, Federera i Nadala.
BosnaE
A nešto najbitnije u svemu ovome je da smo napokon dobili igrača koji može sa svakim biti ravnopravan na velikoj sceni, polahko je počeo koristiti potencijal, dobio je krila i možemo očekivati samo bolje igre.
Bit će svašta još između Miloša i Cuevasa.
Bit će svašta još između Miloša i Cuevasa.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
IW i Miami imaju dosta više igrača u žrijebu skoro kao GSovi. Manje mečeva i može sve stati u sedam dana.Momciluk je napisao/la:Nije do zena, ako se ne varam samo grand slamovi idu u dvije sedmice ovo ostalo za 7 dana sve gotovo.Raonffa je napisao/la:
Pa prokuhat će nam Džumi![]()
Ja sam kontao da će oni to razvući do idućeg vikenda, al' nema žena pa zato i ide brže na to sam zaboravio
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Je li ostao stoprocentan na mrezi? Ocekivao sam da ce pasti nakon propustene sanse krajem drugog seta ali naklon do poda!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
13/14 je na mreži imao, čini mi se, hahah 
Dominacija Cuevasa u drugom 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
I ja isto mislim da je imao 13/14 na mreži 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako bi valjalo da Cuevas prođe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuevas sve pogađa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nisam toliko siguran da bi Damir imao vece sanse protiv Cuevasa, nego protiv Raonica
Don't believe the hype.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo sad dosao sa faxa, ocekivana pobjeda mogu reci. Nisam iznenadjen ovim nimalo 
Mozda bolje da igra protiv Raonica
Mozda bolje da igra protiv Raonica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne može mu Cuevas uzeti set.akisarajevo92 je napisao/la:nisam toliko siguran da bi Damir imao vece sanse protiv Cuevasa, nego protiv Raonica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi, ko je ova Amra Sadiković što igra pod zastavom Švicarske? Zna li neko više detalja o njoj?
Neka prodje Cuevas, zamislit ćemo da se igra u Ekvadoru 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.