BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Svaka cast za damira idemo dalje momcino 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 13 apr 2016, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Berdychu je danas na momente bilo kao u Ekvadoru, ne može čovjek da dođe do dahashminka je napisao/la:Neka prodje Cuevas, zamislit ćemo da se igra u Ekvadoru
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
nisam gledao mec , imal snimka ????
- akisarajevo92
- Kontakt:
znaci ako Damke prodje u 1/4 finale bit ce plasiran oko 60. mjesta na svijetu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 apr 2016, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Raznošenje baš, kako ga je u trećem preslušao, otpuhan Tomas, ne zna šta ga je snašloVirtu4l je napisao/la:Berdychu je danas na momente bilo kao u Ekvadoru, ne može čovjek da dođe do dahashminka je napisao/la:Neka prodje Cuevas, zamislit ćemo da se igra u Ekvadoru
Treći set Cuevas Raonić.
5:7; 6:2
Pomeo ga Cuevas u drugom setu.
5:7; 6:2
Pomeo ga Cuevas u drugom setu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sad se nadamo trećem setu u TB, i pobjeda Cuevasa, ajmo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma sreća pa je ovo jedini turnir ove sedmice, ne bi ti ovo dočekao da se igrao još neki turnir u dvoranishminka je napisao/la: Raznošenje baš, kako ga je u trećem preslušao, otpuhan Tomas, ne zna šta ga je snašlo
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije to bas tako, da je Berdych iskoristio onu break loptu kad je zapuco u mrezu sa pola metra ko zna kakve bi bubice proradile u Damirovoj ludoj glavi..shminka je napisao/la:Raznošenje baš, kako ga je u trećem preslušao, otpuhan Tomas, ne zna šta ga je snašloVirtu4l je napisao/la:Berdychu je danas na momente bilo kao u Ekvadoru, ne može čovjek da dođe do dahashminka je napisao/la:Neka prodje Cuevas, zamislit ćemo da se igra u Ekvadoru
This time next year we'll be millionaires.
Cuevas je jucer igrao 3 i po sata gotovo... Danas ako se oduzi ima velike sanse dzumi ( i bez toga ).
ne bi ni ti dočekao da nije imao iskustva i odličnih igara sa tvrde podloge iz prva tri mjeseca godineVirtu4l je napisao/la:Ma sreća pa je ovo jedini turnir ove sedmice, ne bi ti ovo dočekao da se igrao još neki turnir u dvoranishminka je napisao/la: Raznošenje baš, kako ga je u trećem preslušao, otpuhan Tomas, ne zna šta ga je snašlo
Promijenilo se sve kako je ovu traku na glavu nakačio, to je okrenulo sezonu, nešto se desilo poslije onog challengera i sve je kliknulo
Ne bi taj brejk ništa promijenio, Tomas je fizički puk'o sredinom trećeg seta i već tada je počeo da skraćuje poene.Momciluk je napisao/la:Nije to bas tako, da je Berdych iskoristio onu break loptu kad je zapuco u mrezu sa pola metra ko zna kakve bi bubice proradile u Damirovoj ludoj glavi..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Reda radi, Veseli pred setom protiv Noleta a Damir ga skoro otresao.
Jel i oko berdycha neko skoro stradao pa se nije mogao koncentrirati na igru?
Srce mi ko Rusija, osjećaj skoro sličan onom protiv litvanije, otišao sam kući na treći set i ponovo na posao, ako šef sazna najebao sam. Ali ko ga J**+, morao sam ovo odgledati nakon vaših komentara.
Sutra Cuevas bolji izbor.
Jel i oko berdycha neko skoro stradao pa se nije mogao koncentrirati na igru?
Srce mi ko Rusija, osjećaj skoro sličan onom protiv litvanije, otišao sam kući na treći set i ponovo na posao, ako šef sazna najebao sam. Ali ko ga J**+, morao sam ovo odgledati nakon vaših komentara.
Sutra Cuevas bolji izbor.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bravo majstore jedini na cutavom forumu sam tipovo na tebe
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma dobit ce i Raonica, varira mu igra rotiv Cuevasa,bar se nadam xD
Ali jos se vise nadam da Cuevas prodje
Ali jos se vise nadam da Cuevas prodje
Sabrine mi moje!
Takooo je Cuevas momcino
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sve ovo si mogao gledati malo ranije, usudio bih se reći da je ovo igra za minimalno jednu 250ku.shminka je napisao/la:ne bi ni ti dočekao da nije imao iskustva i odličnih igara sa tvrde podloge iz prva tri mjeseca godine![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema, i ti si virtus poceo odavno haman pa gluposti bubat. Toliko si ispeko znanje o tenisu da unaprijed znas rezultate meceva i sta bi bilo kad bi biloVirtu4l je napisao/la:
Ne bi taj brejk ništa promijenio, Tomas je fizički puk'o sredinom trećeg seta i već tada je počeo da skraćuje poene.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 13 apr 2016, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ti si tvrdoglav jer znas da samo na sljaci ne moze uci u TOP 30 jednostavno mora igrati i na drugim podlogama i sminka ti je vec puno puta objasnio da pravis dramu od dvije sedmice.Virtu4l je napisao/la:Biću naporan sve dok napokon ne shvatite da je Damiru šljaka osnovna podloga i sve što uradi u karijeri uradiće upravo na njoj.bhsport je napisao/la:Malo si naporan sa tom podlogom. Al fakat.
Ovo danas sto gledas je zasluga igara na brzim podlogama na kojima je napredovao i to puno. Reflektuje se to na igru na sljaci.
Brze podloge i šljaka nemaju nikakvu dodirnu tačku i ništa od toga nije povezano, servis, brzina, odskok, anticipacija, itd, razlike su nevjerovatne. Tako da ti je posljednja rečenica jedna ogromna glupost.
Nisi izmislio toplu vodu ako kazes da je sljaka broj 1, ali decko je pokazao protiv Veselog, Berankisa pa i na AO da moze parirati i na drugim podlogama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.