kobe24 je napisao/la:Nema, i ti si virtus poceo odavno haman pa gluposti bubat. Toliko si ispeko znanje o tenisu da unaprijed znas rezultate meceva i sta bi bilo kad bi bilo

Cuj, Cuevas mu ne moze uzet set, kad uzme Milosu 2 servisa, moze i Damiru sigurno taj jedan jadni set. Puko je bio i Goffin, pa Damir izgubi ko nista, bez ispaljenog metka u zadnjem setu. Previse su to iskusni igraci (mislim na Tomasa prvenstveno), da tek tako padaju fizicki, a stotine takvih meceva u nogama imaju. Jos ako se tome doda Damirova psiha, ne bi cudilo da je sam sebe pobijedio, pod uslovom da je izgubio brejk na 5:4. Hvala Bogu samo pa ne bi tako...
Jbg, možda ja gledam neke druge stvari tokom meča, ne samo lopticu i semafor
bhsport je napisao/la:Ti si tvrdoglav jer znas da samo na sljaci ne moze uci u TOP 30 jednostavno mora igrati i na drugim podlogama i sminka ti je vec puno puta objasnio da pravis dramu od dvije sedmice.
Nisi izmislio toplu vodu ako kazes da je sljaka broj 1, ali decko je pokazao protiv Veselog, Berankisa pa i na AO da moze parirati i na drugim podlogama.
Nikad ja nisam rekao da ne treba igrati ostale podloge, kao papagaj ponavljam da mu dvorana i beton nikada ne smiju biti ispred šljake, a to je ono što je uradio nedavno. Da se još jednom ponovim, ako paralelno imaš Sofiju, Memphis, Delray Beach i Quito, Buenos Aires i Rio, nikad, ali baš nikad ne smiješ izabrati ovo prvo. Nije tu problem odigrati i kvalifikacije, to su loši igrači i proći će ih kao i one u MC.