Pa na takvu projekciju je puno 3000 razlikeScoutInternational je napisao/la:Kakvu posjetu ocekujete?
Ja mislim da ce biti izmedu 6.000 do 9.000.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Face tvTracy3McGrady je napisao/la:Prenosi li ko, znam da je sigurno već neko pitao ali nmg. Stići sve pročitati ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hvala kralju, sad kuci i milina uz kafu po finale protiv radnika aBd.irfo je napisao/la:Face tvTracy3McGrady je napisao/la:Prenosi li ko, znam da je sigurno već neko pitao ali nmg. Stići sve pročitati ?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
Sarajlija88
- Kontakt:
HAJMO PLAVI!
Mozeli neko link za stream

Siniša Stevanović katastrofa Mulaliču vračaj Memiju na beka
- plavousrcu
- Kontakt:
Loši smo danas, a i na stadionu jee nekako loša atmosfera. Imamo još više od posla sata i nadam se da ćemo barem izjednačiti.
E moj Mulaliću
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zeljo ovo u dvije utakmice uzima. Ljudi zaboravljaju da je Sloboda trenutno najbolja ekipa protiv koje se moze igrati. I nije sramota izgubiti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sram me ove "gospode" sa zapada, prije gola Bogicevica sam cuo i psovke prema Lendricu 
Don't believe the hype.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Rekoh ja...
Hajmo Zeljo Cu Cuuuu!
Hajmo Zeljo Cu Cuuuu!
Davno sam ja rekao da ovaj Mulalić nije trener za Želje
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kad odavno nisi srao, nemoj ni sad.
Da ndkom daš igrače Reala džaba kad ne zna Realno bolje igrače od Slobode imamo bruka
Husref daleko potkovanj trener, sto je ovdje iskoristo. Fino poslozio grace.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od ovakve Slobode. Ima jos jedna utakmica. Nista nije gotovo.
Mene je sramota ovakvog sudjenja ovakvog navlacenja za zelju.navijac sam zelje al ovo je sramota,ovo nikom ne treba
- akisarajevo92
- Kontakt:
volio bih znati zasto je izveo Blagojevica van pored onakvih Bekrica i Zahirovica??
Don't believe the hype.
Nadam se da neko iz uprave kojoj skidam kapu i uradila je kn ni jedna poslije rata ovn čita Stvar je jednostavna Mulalić nije trener koji može voditi ovoga Želju Džaba nam sav trud kad nemamo trenera
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kako te nije sramota?bojamora je napisao/la:Nadam se da neko iz uprave kojoj skidam kapu i uradila je kn ni jedna poslije rata ovn čita Stvar je jednostavna Mulalić nije trener koji može voditi ovoga Želju Džaba nam sav trud kad nemamo trenera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.